alo ti budalo ja sam imao 99 bodova i mogao sam da upisem i tu tvoju smrdljivu 13.
aha.....a ja sam kralj Etiopije....mozda si imate broj bodova jednak cetrnaestom korenu broja 99...
a....XIII bi zasmrdela samo ako bi ti krocio u nju...ali, Bogu hvala, neces...jer si retard, i jedino sto znas je da od kuce napravis 3 koraka, udjes u skolu, odsedis na casu,izadjes iz skole, odes kuci...i plantujes...kao biljka....i tako, ne 24/7 nego 28/9 + vreme za pauzu...
ali nisam hteo da odem na 4 god u zatvor,nego u skolu!!!!!
...e, blago tebi....pa ti da si mogao da upises XIII, raspitao bi se malo..proverio bi....ali posto si retardiran, i polu-pokretan, i ne vidis dalje od nosa..ustvari...slepac si...morao si da upises XV
ja se ovde zajebavam i lepo mi je!
sve cestitke i puno pozdrava uz pesmu "O, kako je lepo biti glup"
a ti se satires od ucenja i imas dioptriju -12 jer non-stop buljis u tu jeb-enu knjigu....
ooo, da.....apsolutno si u pravu.....da znas malo sta se radi u tvojoj skolici...i o cemu profesori pricaju na casovima, znao bi da je to sto pricas gnusna, stereotipna laz......ali posto si ti pegava ameba sa daunovim sindromom i ravnim tabanima, jedino sto znas je da kendras...i tako djubris ovaj forum.....daj, covece, idi u poljoprivredu, da ova drzava ima bar neke koristi od tebe...
zaposlices se u kancelariji pa ces decu praviti preko neta i zena ce te ostaviti jer svako vece dolazis pijan kuci,jer nisi mogao kad si imao 17 ili 18 godina..
...dete...ustvari, deriste...da nisi ti mozda Kleopatrin sin??? .....ili si mozda samouka vracara, pa gledas u barice koje se prave u XV kada pada kisa, i tako drugima prorices sudbinu??
..e, kada bi ti znao.....pa, ja vec imam 9 miliona dece na netu....

....sinak...
..i onda ce ti ceo svet biti kriv kad vidis kako su prolazili ovi iz 15-te a kako ti iz 13-te!
o, da...bice mi zao sto cu tebi morati da placam da mi zamenis ulje na mom BMW M3 Roadster...bice mi zao zato sto ja to necu znati...a ti ces znati i to, ali i da odsrafljujes trule auspuhe...i da cuvas oftze...i svinje...i krave.......a meni ce zato biti zao...
..i da se zna ne blejim na netu 24/7 ko vi pa da znam te vase fore i forice,akcije itd....
...hmmm....da....apsolutnu istinu pricas...ti nisi online 24/7 ...nego si kao prosecan japanac 29/9...+ pauza za uzinu......jer....kad si vec retardiran, i kada je lopta za tebe nedostizan pojam...a da o nekom konkretnom sportu ni da ne pricam...jedino sto mozes je da kampujes na toj stolici ispred kompa...
Aco genije

u dekadentnom razvoju.....
Aco, amebo pegava sa daunovim sindromom, ravnim tabanima, napusti tu XV....jer tamo trebaju da idu buduci intelektualci...a ti to nikada neces biti...cak ni u svojim snovima....ako uopste sanjas....jer, ne znam sta je sve u stanju ona zicica u tvojoj glavitzi supljoj, koja ti drzi usi, da nepovratno ne budu izgubljene u nekoj od barica u XV....
nemam nista potiv XV...ali definitivno imam protiv dezintericnih tifusastih ameba na strafte, koje se ovako proseravaju o XIII, a nemaju pojma ni sta, ni kako, ni o cemu pricaju....