XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mozda je to i glavni problem Trinaeste gimnazije,sto je kod njih `svako za sebe`,dok je u Petnaestoj to vise `svi za jednog
Ovo si ili izmislio, ili chuo od osobe koja se sama tako, nazhalost, osetja, pa nema shta drugo da pricha nego da se izdizhe tako shto tje praviti masku za svoju facu...

Elem, alkohol je zabranjen za maloletne osobe, kao i konzumiranje istog u javnosti, etc., stoga vam je Bojan sa punim pravom uzeo flashu. XIII ima grafite na zidu iza shkole, i iskreno, ne vidim shta je extra kod izhvrljanih zidova.
Slazhem se sa tobom u nekim stvarima, ali te molim da ne skachesh na zakljuchke na osnovu glasina, pricha osoba koje su nekompetentne da o nechemu prichaju, etc.

ko god da upise 15. nece se pokajati, ali naravno, sve je na vama
100% se slazhem, i sve moje kontradikcije su uputjene personama koje ne zhele da bude ''na njima'', nego sve prepushtaju sluchaju.

Pozdrav!

A glupo je sto namecete svoja misljenja o skoli,neka upise ko sta zeli,vi st eupisali sta vas se svidja...

I slazem sa se Benom,skola je usanova i ne treba da lici da leciliste za zavisnike od alkohola ili na zid za grafit

aaaaaaaaaaa.....ne verujem...Znaci ako si im rekao...
D?
el sam u pravu da si ti?
Samo da znate da se u svemu slazem sa njim..apsolutno...sad zivis ne za 50 god...i da dodam XV je 9 gimnazija u Evropi po nekim jako dobrim ,mislim da su pisa, testovima....samo da se zna...bilo je u dnevniku na tv a nama rekla razredna...logicki testovi na kojima nema bubanja..nasumice izabrani ucenici...ako se na kraju ispostavilo jedni od gorih..i mesto br. 9...jedina skola iz Srbiej medju prvih 10...Da li sad imate pravo da sudite o necemu o cemu ne znate?
ne mozes da generalizujes stvari...to ej extra glupo...znaci od reci do reci se slazem sa njim...
I niej cuo trac,istina je..u 13 svako gleda sebe vecinom....znam to iz vise primera...
i da,slazem se...dodjite u cetvrtak... 8) 8) 8) 8)
pozzzzzzz za sve iz XV....a naravno III 7 najvise :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

alo bre,majmuni iz XIII uzmite informator za upis i pogledajte klk bodova treba za XV,a klk za XIII.........a da,mi smemo sa flasom piva u skolsko dvoriste i smemo da pricamo sa profesorima,dok vi pognete glavice i cutite ko zaliveni!!!!!a pivo ste popili zadnji put kad su vam roditelji dali da probate :twisted: pozz za najjacu skolu bg-a,a mars sa naseg foruma debili nacitani iz TRINAESTE BEOGRADSKE GIMNAZIJE!!!!

Alo majmune retardirani nadobudni....da imas malo mozga u toj tvojoj supljoj glavi, u kojoj stoji samo jedna zica koja ti drzi usi da ne padnu, znao bi da je odnos ucenik-profesor u XIII daleko od toga sto si opisao....a napisao si samo zato sto nisi imao poena da upises XIII, pa si upisao XV...jer si retardiran...teze narafski.....pa nisi mogao da upises skolu koju zelis, nego si se zarobio u XV....i sada ti je krivo....mnoogoo ti je krivo, a to neces da priznas, jer si pitjka smrdljiva....a kada zavrsis XV, radices vrlo perspektivan posao...okopavaces kanale oko puta...cistices klozete, prenosices dzakove cementa...i kajaces se, jer si bacio 4 godine.....smradino smrdljiva....

ps. zamoli admine da ti promene nick u Aca_smrad forever ....vise ti odgovara .....retarde sa daunovim sindromom....amebo pegava....glup si ko stap za pecanje....mada je i taj stap, kao pojam daleeeeeeko ispred tebe...

da ne komentarisem to sto ti nisi ni okusio alkohol, a o tome pricas kao da si alkos samo takav...jesi stoka, to stoji...ali nisi pametan...ako ti je merilo inteligencije koliko je ko alkohola popio, zakopaj se sam...nemoj da trosis vreme pametnih ljudi koji za razliku od tebe imaju zivot...

Aca_XV forever:
alo bre,majmuni iz XIII uzmite informator za upis i pogledajte klk bodova treba za XV,a klk za XIII.........a da,mi smemo sa flasom piva u skolsko dvoriste i smemo da pricamo sa profesorima,dok vi pognete glavice i cutite ko zaliveni!!!!!a pivo ste popili zadnji put kad su vam roditelji dali da probate :twisted: pozz za najjacu skolu bg-a,a mars sa naseg foruma debili nacitani iz TRINAESTE BEOGRADSKE GIMNAZIJE!!!!

Dete, 'ajde odrasti... Ako nemash shta pametno da kazhesh - ZANEMI!!!
Kada pokazhesh koliko akcija imash u ''Krstarica d.o.o.'' mozhesh da ''terash'' ljude, ali BANOVIMA. Do tada - idi pij pivo i ne smaraj druge ljude nadmenoshtju Nj-klase...
Vozdra!

ps. zamoli admine da ti promene nick u Aca_smrad forever ....vise ti odgovara .....retarde sa daunovim sindromom....amebo pegava....glup si ko stap za pecanje....mada je i taj stap, kao pojam daleeeeeeko ispred tebe...

da ne komentarisem to sto ti nisi ni okusio alkohol, a o tome pricas kao da si alkos samo takav...jesi stoka, to stoji...ali nisi pametan...ako ti je merilo inteligencije koliko je ko alkohola popio, zakopaj se sam...nemoj da trosis vreme pametnih ljudi koji za razliku od tebe imaju zivot...

Ovo je... Pa... LOL!!!!!!!!!!!!!

alo ti budalo ja sam imao 99 bodova i mogao sam da upisem i tu tvoju smrdljivu 13. ali nisam hteo da odem na 4 god u zatvor,nego u skolu!!!!!ja se ovde zajebavam i lepo mi je!!ucim minimalno a imam maximalne ocene..a ti se satires od ucenja i imas dioptriju -12 jer non-stop buljis u tu jeb-enu knjigu....i da kad zavrsis skolicu zaposlices se u kancelariji pa ces decu praviti preko neta i zena ce te ostaviti jer svako vece dolazis pijan kuci,jer nisi mogao kad si imao 17 ili 18 godina..i onda ce ti ceo svet biti kriv kad vidis kako su prolazili ovi iz 15-te a kako ti iz 13-te!a ovo za nick,pa ako treba 6 puta cu ponavljati 4 god samo da nikad ne izadjm iz ove skole....zato aj idi ocitaj oce nas iz zavoda za udzbenike i pali u krevet,pardon skolu.... :evil:

a vi pametnice ako vas vec smaram idite na svoj forum,pa tamo diskutujte da li se kaze rezac ili zarezac...izvolite..ako tlk mrzite xv sta cete na njenom forumu????????je li bre..i da se zna ne blejim na netu 24/7 ko vi pa da znam te vase fore i forice,akcije itd....znam da vas isprozivam i to mi je dovoljno!!!!!pozdrav vidimo se,nadam se nikad!

alo ti budalo ja sam imao 99 bodova i mogao sam da upisem i tu tvoju smrdljivu 13.
aha.....a ja sam kralj Etiopije....mozda si imate broj bodova jednak cetrnaestom korenu broja 99...
a....XIII bi zasmrdela samo ako bi ti krocio u nju...ali, Bogu hvala, neces...jer si retard, i jedino sto znas je da od kuce napravis 3 koraka, udjes u skolu, odsedis na casu,izadjes iz skole, odes kuci...i plantujes...kao biljka....i tako, ne 24/7 nego 28/9 + vreme za pauzu...
ali nisam hteo da odem na 4 god u zatvor,nego u skolu!!!!!
...e, blago tebi....pa ti da si mogao da upises XIII, raspitao bi se malo..proverio bi....ali posto si retardiran, i polu-pokretan, i ne vidis dalje od nosa..ustvari...slepac si...morao si da upises XV
ja se ovde zajebavam i lepo mi je!
sve cestitke i puno pozdrava uz pesmu "O, kako je lepo biti glup"
a ti se satires od ucenja i imas dioptriju -12 jer non-stop buljis u tu jeb-enu knjigu....
ooo, da.....apsolutno si u pravu.....da znas malo sta se radi u tvojoj skolici...i o cemu profesori pricaju na casovima, znao bi da je to sto pricas gnusna, stereotipna laz......ali posto si ti pegava ameba sa daunovim sindromom i ravnim tabanima, jedino sto znas je da kendras...i tako djubris ovaj forum.....daj, covece, idi u poljoprivredu, da ova drzava ima bar neke koristi od tebe...
zaposlices se u kancelariji pa ces decu praviti preko neta i zena ce te ostaviti jer svako vece dolazis pijan kuci,jer nisi mogao kad si imao 17 ili 18 godina..
...dete...ustvari, deriste...da nisi ti mozda Kleopatrin sin??? .....ili si mozda samouka vracara, pa gledas u barice koje se prave u XV kada pada kisa, i tako drugima prorices sudbinu??
..e, kada bi ti znao.....pa, ja vec imam 9 miliona dece na netu.... ;) ....sinak...
..i onda ce ti ceo svet biti kriv kad vidis kako su prolazili ovi iz 15-te a kako ti iz 13-te!
o, da...bice mi zao sto cu tebi morati da placam da mi zamenis ulje na mom BMW M3 Roadster...bice mi zao zato sto ja to necu znati...a ti ces znati i to, ali i da odsrafljujes trule auspuhe...i da cuvas oftze...i svinje...i krave.......a meni ce zato biti zao...
..i da se zna ne blejim na netu 24/7 ko vi pa da znam te vase fore i forice,akcije itd....
...hmmm....da....apsolutnu istinu pricas...ti nisi online 24/7 ...nego si kao prosecan japanac 29/9...+ pauza za uzinu......jer....kad si vec retardiran, i kada je lopta za tebe nedostizan pojam...a da o nekom konkretnom sportu ni da ne pricam...jedino sto mozes je da kampujes na toj stolici ispred kompa...
Aco genije :) u dekadentnom razvoju.....

Aco, amebo pegava sa daunovim sindromom, ravnim tabanima, napusti tu XV....jer tamo trebaju da idu buduci intelektualci...a ti to nikada neces biti...cak ni u svojim snovima....ako uopste sanjas....jer, ne znam sta je sve u stanju ona zicica u tvojoj glavitzi supljoj, koja ti drzi usi, da nepovratno ne budu izgubljene u nekoj od barica u XV....

nemam nista potiv XV...ali definitivno imam protiv dezintericnih tifusastih ameba na strafte, koje se ovako proseravaju o XIII, a nemaju pojma ni sta, ni kako, ni o cemu pricaju....

Back