sunshine
Zainteresovan član
- Poruka
- 364
bravo,bravoKriviStojko:ja se zadrzah skoro dve godine,a kako stvari stoje, bicu tu i u trecoj....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bravo,bravoKriviStojko:ja se zadrzah skoro dve godine,a kako stvari stoje, bicu tu i u trecoj....![]()

sunshine:Br.1 Zato sto ne zna kako stvari stvarno stoje, stoga ne moze da prica o necemu u sta se ne razume...
Br.2 Ako se ne slazes sa onim sto pricas, ZASTO PRICAS
Br.3 A u tvojoj skoli nema propaliteta?????Svaka cast...
sunshine:Br.3 A u tvojoj skoli nema propaliteta?????Svaka cast...
)))))Svako ko je ishta rekao o tom krovu, govorio je o tuzhnoj situaciji u istoj shkoli i o tome kako je jadno shto takvi ljudi vode shkolu, a uchenici su tu u posrednoj vezi, tipa: Nama je super shto nemamo krov, ne uchimo tada, boli nas du*e... Sama proceni da li je to dobro ili loshe...Mogla bih od vrha, tj od krova
To sto XV gimnazije (nazalost) nema krov nije stvar za prozivanje ljudi koji idu u nju. Mozete slobodno otici na neki vladin sajt ili ministarstva i pitati KAKO JE MOGUCE DA JEDNA GIMNAZIJA U BEOGRADU NEMA KROV?! A najzalosnije od svega je sto vi umesto da shvatite ozbiljnost toga i stepena raspalosti drzave u kojoj zivimo, vi to uzimate kao licnu manu ucenika...Hello... mislim da to dovoljno govori o vama samima i stepenu vase iskomplexiranosti!
Generalizujesh BEZVEZE. U odeljenje sada sa mnom ide josh 5 uchenika iz moje shkole, i oni su SVI bili ''vrh'' u svom odeljenju-shto po uspehu, shto po ''chlanstvu'' najboljeg drushtva...Kao drugo, ovo nikada nece razumeti ljudi iz 13e koji citaju, ali znam kakvi su ljudi iz moje osnovne otisli u 15u a ko u 13u. To su ljudi sa kojima se niko nije druzio (cast izuzecima), koji su danas >face< u 13oj. How yes not)))))
Bash o tim predrasudama pricham... Mnogo su vetje u vezi XIII... Niko od nas ne generalizuje XV, niti joj kachi etiketu ''narkomanske''. Istina je samo da tamo IMA dosta narkomana, a to je opet njihova stvar.O 15oj vladaju predrasude zato sto treba jako malo poena da se upise, 67 je trebalo za moju generaciju, ali to je danas slucaj sa svim gimnazijama. Tako da ce svaki po vama >narkoman< sada moci da upise i >lepu vasu elitnu<....Prema tome kategorizacija na nivou uspeha vise ne postoji...
E sad malo o XV... Mana XV (sto se ucenja tice) je upravo disciplina, jer je nema. Cas pocinje kad dodje profesor i zavrsava se isto tako (sto je proizvoljno). Casovi se lako pravdaju, zamene skoro nikad nemamo, pustaju nas, gubimo, igra se derbi, nemamo ucionicu,...sve u svemu cesto se gube casovi
Ali zato profesori nisu toliko naivni kao sto vi mislite... Gore pomenuta Mica-ubica vrlo zasluzeno nosi svoj nadimak, Latinki je omiljena poslovica- neka me mrze samo neka me se plase, Engleski radimo iz Longman knjiga, Fiziku se ceka u redovima u junu (po celo odeljenje) da popravljaju, ... i kao i u svakoj skoli IMA BOLESNIKA OD PROFESORA....
Da li vi zaista smatrate da ti profesori sto rade u 15oj ne pitaju i ne daju pismene SAMO ZATO STO RADE U 15oj?!

Ben_Adam:u XIII ''FACE'' ne postoje! Svi su jednaki,
.
u XII FACE ne postoje! Svi su jadni!
![]()
sala
Omg... Ajde ne lupaj molim te... Upoznaj me pa sudi... A yoy!ja_Zeljka:U tom slucaju MRS SVI SA OVE TEME...kad ste tako pametni...xexe
P.S.toliko o drustvenom zivotu kad imate po hiljadu,dve postova...![]()
Ben_Adam:Da li si sigurna Majo? Svi nashi profesori imaju tendenciju da nas nauche da ''mislimo'', shto vetjina uchenika shvata tek kada odraste...
Bogami, shes' iljada + drustweni ziwot hahaP.S.toliko o drustvenom zivotu kad imate po hiljadu,dve postova...