XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm, pametan bunt...Ako ti tako kazes... ;)
A, da, jos samo ovo...NARAVNO DA SHVATAM, ali je nekad mozda bolje ne razmisljati o posledicama i onome sto ce se desiti, eto to je sve, i to je SAMO moje misljenje...
E sad sam stvarno zavrsila...To je sve od mene, narode!!!
Aplauz za smaranje, molicu... :-D

sunshine:
Br.1 Zato sto ne zna kako stvari stvarno stoje, stoga ne moze da prica o necemu u sta se ne razume...
Br.2 Ako se ne slazes sa onim sto pricas, ZASTO PRICAS:confused:
Br.3 A u tvojoj skoli nema propaliteta?????Svaka cast...

1.) KO TI KAZHE DA NE ZNAM KAKO STVARI STVARNO STOJE? To ako nisam ushao u space shuttle ne znachi da ne znam kako izgleda unutrashnjost...
2.) Ne znam kako mozhesh da izvlachish iz kotexta rechi... Rekoh lepo da se ne slazhem sa sobom u minimalnoj praxi, shto bi znachilo da po volji, kada pobegnem, trazhim sve da bih se opravdao, ali u stvari sve to ide iz glave...
3.) Zavisi shta definishesh propalitetom i iz koje perspektive gledash...

I ne znam koji moj ste svi nakurcheni kada dodjete na forum... A yoy

za pocetak dobar dan - ja idem u xv-u
Ne znam odakle da pocnem da odgovaram na prozivke XIIIe gimnazije...
Mogla bih od vrha, tj od krova
To sto XV gimnazije (nazalost) nema krov nije stvar za prozivanje ljudi koji idu u nju. Mozete slobodno otici na neki vladin sajt ili ministarstva i pitati KAKO JE MOGUCE DA JEDNA GIMNAZIJA U BEOGRADU NEMA KROV?! :confused: A najzalosnije od svega je sto vi umesto da shvatite ozbiljnost toga i stepena raspalosti drzave u kojoj zivimo, vi to uzimate kao licnu manu ucenika...Hello... mislim da to dovoljno govori o vama samima i stepenu vase iskomplexiranosti!

Kao drugo, ovo nikada nece razumeti ljudi iz 13e koji citaju, ali znam kakvi su ljudi iz moje osnovne otisli u 15u a ko u 13u. To su ljudi sa kojima se niko nije druzio (cast izuzecima), koji su danas >face< u 13oj. How yes not:))))))

O 15oj vladaju predrasude zato sto treba jako malo poena da se upise, 67 je trebalo za moju generaciju, ali to je danas slucaj sa svim gimnazijama. Tako da ce svaki po vama >narkoman< sada moci da upise i >lepu vasu elitnu<....Prema tome kategorizacija na nivou uspeha vise ne postoji...

Uostalom, komentari su vam maximalno primitivni...

E sad malo o XV... Mana XV (sto se ucenja tice) je upravo disciplina, jer je nema. Cas pocinje kad dodje profesor i zavrsava se isto tako (sto je proizvoljno). Casovi se lako pravdaju, zamene skoro nikad nemamo, pustaju nas, gubimo, igra se derbi, nemamo ucionicu,...sve u svemu cesto se gube casovi

Ali zato profesori nisu toliko naivni kao sto vi mislite... Gore pomenuta Mica-ubica vrlo zasluzeno nosi svoj nadimak, Latinki je omiljena poslovica- neka me mrze samo neka me se plase, Engleski radimo iz Longman knjiga, Fiziku se ceka u redovima u junu (po celo odeljenje) da popravljaju, ... i kao i u svakoj skoli IMA BOLESNIKA OD PROFESORA....
Da li vi zaista smatrate da ti profesori sto rade u 15oj ne pitaju i ne daju pismene SAMO ZATO STO RADE U 15oj?!

a komentar da se 99,9 % generacije drogira ne treba ni komentarisati, valjda vam je jasno koliko je apsurdan...

Mogla bih od vrha, tj od krova
To sto XV gimnazije (nazalost) nema krov nije stvar za prozivanje ljudi koji idu u nju. Mozete slobodno otici na neki vladin sajt ili ministarstva i pitati KAKO JE MOGUCE DA JEDNA GIMNAZIJA U BEOGRADU NEMA KROV?! A najzalosnije od svega je sto vi umesto da shvatite ozbiljnost toga i stepena raspalosti drzave u kojoj zivimo, vi to uzimate kao licnu manu ucenika...Hello... mislim da to dovoljno govori o vama samima i stepenu vase iskomplexiranosti!
Svako ko je ishta rekao o tom krovu, govorio je o tuzhnoj situaciji u istoj shkoli i o tome kako je jadno shto takvi ljudi vode shkolu, a uchenici su tu u posrednoj vezi, tipa: Nama je super shto nemamo krov, ne uchimo tada, boli nas du*e... Sama proceni da li je to dobro ili loshe...

Kao drugo, ovo nikada nece razumeti ljudi iz 13e koji citaju, ali znam kakvi su ljudi iz moje osnovne otisli u 15u a ko u 13u. To su ljudi sa kojima se niko nije druzio (cast izuzecima), koji su danas >face< u 13oj. How yes not)))))
Generalizujesh BEZVEZE. U odeljenje sada sa mnom ide josh 5 uchenika iz moje shkole, i oni su SVI bili ''vrh'' u svom odeljenju-shto po uspehu, shto po ''chlanstvu'' najboljeg drushtva...
E sad, intriga je u tome shto u XIII ''FACE'' ne postoje! Svi su jednaki, sko, ipak ima vishe povuchenih... Poshto se ove godine desio XIII krah, pa je dozvolila da na prirodni smer ''upadnu'' deca sa 65 (<>) poena, nadju se te ''FACE'' iz osnovne, ali se one ipak utope kad-tad u ostatak drushtva, jer niko ne tolerishe da mu neko toliko inferiorniji shto se tiche inteligencije(chitaj: kada je vetj mogao da se pravi ''FACOM''!)izigrava autoritetnu osobu... Tako da je ipak suprotno tvojoj konstataciji.

Dakle, vetjina vas iz XV je UBEDJENA da je XIII shtreberska shkola, da su tu svi sa knjigama u rukama na odmorima, da im je biblioteka mesto sastanaka... ODAKLE VAM TO?! APSOLUTNO NIJE TACHNO! To vazhi za 3% shkole, a u taj procenat spadaju pesrsone sa manjim IQ-om-ND.

O 15oj vladaju predrasude zato sto treba jako malo poena da se upise, 67 je trebalo za moju generaciju, ali to je danas slucaj sa svim gimnazijama. Tako da ce svaki po vama >narkoman< sada moci da upise i >lepu vasu elitnu<....Prema tome kategorizacija na nivou uspeha vise ne postoji...
Bash o tim predrasudama pricham... Mnogo su vetje u vezi XIII... Niko od nas ne generalizuje XV, niti joj kachi etiketu ''narkomanske''. Istina je samo da tamo IMA dosta narkomana, a to je opet njihova stvar.
Dalje, ne radi se o tome ko je upisao XIII nego ko iz nje izlazi i KAKO!
Izvini, ali za drushtveni smer sada je potrebno bilo 94 (<>) poena, pa opet nisu mogli da je upishu, ali o tome nije stvar. Stojimo iza toga da se u XIII dobija daleko bolje obrazovanje i da XIII ima daleko bolje pofesore shto si ti i sama potvrdila sledetjim:

E sad malo o XV... Mana XV (sto se ucenja tice) je upravo disciplina, jer je nema. Cas pocinje kad dodje profesor i zavrsava se isto tako (sto je proizvoljno). Casovi se lako pravdaju, zamene skoro nikad nemamo, pustaju nas, gubimo, igra se derbi, nemamo ucionicu,...sve u svemu cesto se gube casovi

Pa eto... Shta retji!?

Ali zato profesori nisu toliko naivni kao sto vi mislite... Gore pomenuta Mica-ubica vrlo zasluzeno nosi svoj nadimak, Latinki je omiljena poslovica- neka me mrze samo neka me se plase, Engleski radimo iz Longman knjiga, Fiziku se ceka u redovima u junu (po celo odeljenje) da popravljaju, ... i kao i u svakoj skoli IMA BOLESNIKA OD PROFESORA....
Da li vi zaista smatrate da ti profesori sto rade u 15oj ne pitaju i ne daju pismene SAMO ZATO STO RADE U 15oj?!

Pa jadni vi ako vam kvalitetno obrazovanje (osnosno sam kvalitet SHKOLE) predstavlja ovo shto si ti rekla... Voleo bih kada bi navela SHTA JE TACHNO kvalitetnije kod ''vas'' nego kod ''nas''...

Ne zhelim da budem posesivan, ali XIII je, bez pogovora, veoma kvalitetna gimnazija (po procenama ministarstva-i ne samo njih-NAJKVALITETNIJA GIMNAZIJA PORED MATEMATICHKE)...

Inache, to da je 99,9% narkomana... Ahem, ko je to rekao? To je ochigledno hiperbola, odnosno, da se tako izrazim, ZEZANJE!!!

Dakle, izvoli...

Za sve postoje predrasude,te XIII je shtreberska te XV je puna narkomana...
Odrastite! Ponasate se kao deca iz vrtica.Ja idem u XIII i mislim da cu stvarno nesto nauciti na tezi nacin i da cu biti spremnija za zivot.Ali ako neko vec ide u XV sta ima da se buni.On je zadovoljan svojom skolom i njenim rado,ne treba mu nista drugo.
S V E :-D J E :-D D O B R O :-D , U K U S I :-D S U :-D R A Z L I C I T I !

Ben_Adam:
Da li si sigurna Majo? Svi nashi profesori imaju tendenciju da nas nauche da ''mislimo'', shto vetjina uchenika shvata tek kada odraste...

pa mozda si tu u pravu al opet nisam ja bash na to mislila
Pre sam mislila na to da u XIII ima mnooooogo vishe hmmm kako da kazem pa aj da reknem dooobre dece, za razliku od npr hemijske XV itd
Ipak smo mi podosta izolovani od tog sveta, a kad izadjemo iz XIII elitne sve ce nas to sacekati, a mi cemo naivni misliti kako su svi dobrocudni kao u XIII, a bash i nije tako :-(

Dobro ne kazem da i u XIII nema "zloca", ali sigurno manje nego u drugim shkolama

To,koliko ko ima postova ne znaci da nema vremena za drustveni zivot.
Ja sam uclanjena u decembru (valjda),znaci nekih 4 meseca...Ali ja obicno postujem,kada:
1.trebam da ucim pa ne mogu da izadjem
2.kada je hladno napolju i ne znam gde da izadjem
3.kad se smorim a nigde zive duse
4.u ranim jucarnjim i kasnim vecernjim satima...
da ne nabrajam...

Back