vanzemaljcica
Obećava
- Poruka
- 52
I treba da razmisljas na taj nacin, samo se nadam da ti ove dane ne iskoriscavas u neke paranormalne i psihopatske svrhe... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vanzemaljcica:Adam je delimicno u pravu, bar ja tako mislim...Ali kad se osvrnete iza sebe, za jedno deset godina, shvaticete da onda kad ste mogli, i kad ste trebali da stvarate svoje uspomene i iskustva, vi to niste radili jer ste uvek planirali svoj zivot...Ne kazem da je to lose, ali sam uvek za-isprobati nesto novo, a ne razmisljati unapred- ja zivim svaki dan kao da mi je poslednji, zvuci otrcano, ali tako je...Nekad ce vam biti zao zbog takvih monotonih razmisljanja, i nekad ce vam biti zao sto nesto niste uradili dok ste imali vremena...Eto to je sve sto sam imala da kazem... 8-)
Da li ti ovaj citat znachi neshto.. I ne znam zashto i sa kim se prepucavash... Ja sa tobom sigurno ne... Svoje rekoh, ti prochita, ne zhelish da prihvatish, zhivish u svom ubedjenju-FINE BY ME...inache, postoji granica izmedju drugachijeg razmishljanja i nezrelosti!
:shock: :shock: :shock: A zashto, izvini?! Navedi mi bar 3 dobra razloga... :shock: :shock: :shock:Ko ne ide u petnaestu nema pravo da o njoj prica lose..
:shock: I ti mislish da je to dobro. Ni ja se u minimalnoj praxi ne slazhem sa ovim shto tju retji, ali MNOGO JE GORE PO TEBE SHTO SU TI PROFESORI TAKVI!!!profani su svi relativno ok, moze da se bezi bez posledica
Slazhem se donekle... Jedino je pitanje: Kako propalitet upisuje DOBRU gimnaziju? Chak i da upishe - TU se ne zadrzhava puno...onaj ko je propalitet - bice propalitet u bilo kojoj gimnaziji