XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vanzemaljcica:
Adam je delimicno u pravu, bar ja tako mislim...Ali kad se osvrnete iza sebe, za jedno deset godina, shvaticete da onda kad ste mogli, i kad ste trebali da stvarate svoje uspomene i iskustva, vi to niste radili jer ste uvek planirali svoj zivot...Ne kazem da je to lose, ali sam uvek za-isprobati nesto novo, a ne razmisljati unapred- ja zivim svaki dan kao da mi je poslednji, zvuci otrcano, ali tako je...Nekad ce vam biti zao zbog takvih monotonih razmisljanja, i nekad ce vam biti zao sto nesto niste uradili dok ste imali vremena...Eto to je sve sto sam imala da kazem... 8-)

Ja ne znam ko je tebi rekao da mi imamo ikakva monotona razmishljanja... Shta to treba da znachi ''shvaticete da onda kad ste mogli, i kad ste trebali da stvarate svoje uspomene i iskustva, vi to niste radili jer ste uvek planirali svoj zivot...Ne kazem da je to lose, ali sam uvek za-isprobati nesto novo''?
Ja pored XIII, treniram odbojku, imam savrshen drushtveni zhivot(bez zezanja), izlazim kada god zhelim,visim na netu, imam vremena i za ''privatni zhivot'' i pored toga i studiram... Tako da stvarno ne znam o chemu govorish... Ne znam za ostatak XIII (znam, al' 'ajde, pravitju se lood)ali kod mene u odeljenju SVI imaju vremena za sve shto im treba... Izlazim sa njima stalno... Tako da...
Ne znam stvarno kako ste vi iz ostalih shkola nabili sebi u glavu da je XIII tako shtreberska shkola... BLAH INDEED...

Razlika je, BEZ VREDJANJA OPET, u kvalitetu nastave, kvalitetu uchila, mentalne zrelosti uchenika i sposobnosti da razmishljamo ''cool-headed''... BEZ UVREDE, MOLIM VAS...

Vecina je shvatila sta sam htela reci, mada sigurno ima usamljenih slucajeva...
Ni u jednom trenutku nisam pomenula da svi ljudi iz XIII imaju monotona razmisljanja, rekla sam to uopsteno, ima takvih i u XV, ali vama je to tesko razumeti, posto svi mislite da smo mi iz XV samo sljam, gomila debila i kretena.
Stvarno je lepo to sto igras odbojku, visis na netu, izlazis, imas savrsen drustveni zivot, i radis sve ono sto vole mladi, ko razume shvatice...
Mi iz drugih skola nismo nabili sebi u glave da je XIII streberska skola, mozda je to cinjenica, isto kao sto postoje cinjenice vezane za dragu nam XV, e da, mislim da ne mora da znaci da neko nije mentalno zreo ako razmislja na drugaciji nacin, ali opet kazem, mislim da je dobro sto smo svi tako razliciti...Eto, samo toliko...
PEACE BROTHER 8-)

Ovako: Najvetja moja kontradikcija je tvom globalizovanju toga da je vetjina sa monotonim razmishljanjima... I ja sam, veruj mi, kao ti razmishljao pre nego shto sam je upisao, zato shto postoji izvestan broj ljudi koji pokushavaju da druge ''inferiorishu'' time shto tje ''pumpati'' tezhinu ''opstanka'' u XIII gimn. Ali taj utisak svih vas u ostalim shkolama moze biti postojan iz nekoliko razloga, a dominira taj koji je postojan od tupavosti istih ljudi, odnosno samoj njihovoj mentalnoj nezrelosti(inache, postoji granica izmedju drugachijeg razmishljanja i nezrelosti!), i stoga prihvataju sve shto im se servira sa strane ili pak stechu utisak da je XIII ''bauk'' zato shto i sami podsvesno uvidjaju da takav ''nazovi-nivo'' NEMAJU SHANSE DA DOSTIGNU...
A shto se tiche XV, ne globalizujem, vetj chak(normalno)shvatam da ima izuzetaka... Ali... Shta dalje... Mozhemo do sutra ovako..

Nisam protiv ikoga, dakle
GOOD DAY

Dve moje drugarice su zavrsile prvu godinu u XIII pa su se prebacile u XV.Nemam ja nista protiv toga,shvatile su da u XIII mozes lako da imas 2 ali one hoce dobre ocene i da nista ne rade tj.da beze sa casova.Narawno da to i kod nas postoji ali u manjoj meri.Moras da imas odredjen broj ocena i ne zakljucuju ocene na osnovu 1.Pa moras da se pomucis malo...

Veeeeeeeeeeeliki pozdrav za sve ljude iz 15. !!!
Ko ne ide u petnaestu nema pravo da o njoj prica lose... Meni je u skoli super, imam extra drustvo, dobre ocene (i nije istina da ne mora da se uci, posto mora!), profani su svi relativno ok, moze da se bezi bez posledica :lol:... Sve u svemu, toplo je preporucujem svim ljudima koji jos ne znaju sta da upisu, ili se dvoume.
p.s. onaj ko je propalitet - bice propalitet u bilo kojoj gimnaziji
p.s.s. ima li jos koga iz 15.?

Idemo ispocetka, mislim da granica izmedju drugacijeg razmisljanja i nezrelosti postoji, ali i oni koji su nezreli razmisljaju... 8-) Ok, ja sam prihvatila da granica postoji, samo sto ti moje prihvatanje te iste granice tumacis potpuno razlicito od onog kako jeste.
Ja se ne prepucavam ni sa kim, mislim da je to sasvim jasno iz recenice koju sam napisala, a ti shvataj moju recenicu kako zelis, imas prava na to.Ti se ne prepucavas sa mnom, ja sa tobom sigurno ne...A da, jos nesto, mislim da svako treba da zivi u svom ubedjenju, opet ponavljam, ne bi bilo normalno da smo svi isti, eto, to je to otprilike...
Aj vozdra, smorila sam samu sebe... :grin:

Bo'te repeticije... vanzemaljcica u svemu se slazhem sa tobom osim u tvom generalizovanju nekih stvari, i jednostavno NE SHVATASH shta ti govorim zato shto si ubedjena, da se vratim na pochetak, da je bolje da zhivimo buntovnichki nego pametno-buntovnichki... Svako drugi bi rekao da je drugo bolje... I aj' sad... Smuchila mi se ova tema...

Ko ne ide u petnaestu nema pravo da o njoj prica lose..
:shock: :shock: :shock: A zashto, izvini?! Navedi mi bar 3 dobra razloga... :shock: :shock: :shock:
profani su svi relativno ok, moze da se bezi bez posledica
:shock: I ti mislish da je to dobro. Ni ja se u minimalnoj praxi ne slazhem sa ovim shto tju retji, ali MNOGO JE GORE PO TEBE SHTO SU TI PROFESORI TAKVI!!!
onaj ko je propalitet - bice propalitet u bilo kojoj gimnaziji
Slazhem se donekle... Jedino je pitanje: Kako propalitet upisuje DOBRU gimnaziju? Chak i da upishe - TU se ne zadrzhava puno...

Back