vanzemaljcica
Obećava
- Poruka
- 52
Zasto niko nista ne pise, izgleda da samo ja ovde pokusavam da podignem atmosferu, ajmo ljudi, malo uticaja sa strane... :grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima ih zaista raznih... zavisi od smene... imas one kod kojih i nemas casove dok imas i onih koji zasluzeno nose svoje nadimkefes:Kakvi su profesori u XV???Ja ocu da se upisem u 4razred.
tako je,vanzemaljcice,reci im....vanzemaljcica:Adam je delimicno u pravu, bar ja tako mislim...Ali kad se osvrnete iza sebe, za jedno deset godina, shvaticete da onda kad ste mogli, i kad ste trebali da stvarate svoje uspomene i iskustva, vi to niste radili jer ste uvek planirali svoj zivot...Ne kazem da je to lose, ali sam uvek za-isprobati nesto novo, a ne razmisljati unapred- ja zivim svaki dan kao da mi je poslednji, zvuci otrcano, ali tako je...Nekad ce vam biti zao zbog takvih monotonih razmisljanja, i nekad ce vam biti zao sto nesto niste uradili dok ste imali vremena...Eto to je sve sto sam imala da kazem... 8-)