XV beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MA STA VI SVI PLJUJETE PO PETNAESTOJ GIMNAZIJI?! JA IDEM U TU GIMNAZIJU, I NIJE ISTINA DA JE PUNA NARKOMANA I DEBILA. JA NE PUSIM, NE PIJEM, NE DROGIRAM SE, KAO NI VELIKI DEO LJUDI IZ TE SKOLE. SKOLA JE POTPUNO OK. SVI VI KOJI PRICATE LOSE O TOJ SKOLI, STE VRLO GLUPI, JER PRICATE NA OSNOVU TRACEVA. STVARNO JADNO. XV JE ZAKON 8-) 8-)

Moram vas pocastiti saznanjem da vise necu biti ucenik omrazene vam 15. Odlazim, mozda u neku gimnaziju koja je manje pljuvana i gazena, nema veze...Bila je cast biti ucenik najomrazenije skole. Koja reputacija bre ;-) Apelujem na sve prisutne: Probajte sve sto hocete, i nemojte se kajati zbog toga!!! PEACE braco i sestre!!! 8-)

E ljudi, svi moji iz kraja ( rakovica ) su upisali 15-tu, i svima je super. Opustencija, beze sa casova, ne uce mnogo, i dobro im je drustvo. Profesori su opusteni, tj vecina, na casovim je haos, u fazonu mogu da idem tamo kad hocu iako nisam iz skole, i ono reovno pada prozivanje izmedju profesora i ucenika. Tako da ako hocete neku skolu gde se ne streberise i gde je opustecije idite tamo. Dobro,jedino sto skola lici na zenski zatvor, ali dobro sala i nije toliko losa dok sam trenirao basket tamo.Poz!

Bez uvrede svima, ali to shto govorite da je opushtencija i da ne mora da se uchi NIJE DOBRO! Vi idete u gimnaiju da bi ste sutra postali doktori, farmaceuti, ekonomisti, pravnici i dr. Jednostavno mi, srednjoshkolci smo, da se tako izrazim, u periodu kada moramo imati nekoga da nas ''pogura'' da bismo ostali ''normalni'' i bili ''neko i neshto''. Samim tim shto govorite tako o svojoj shkoli govori neshto osobama koje to chitaju, a sad da li bash svako mozhe da shvati... Eh... Pitanje je da li i autori sami shvataju...
Svejedno, ne bih polemisao dalje o tome, a vi osnovci, shto bi se reklo ''Ko voli-nek' izvoli...
Tople preporuke ovaj put ne dajem-ako zakljuchite iz ovog texta, onda i sami znate dovljno i bez moje pomoci (Btw. ne velicham sebe, nego jednostavno znam shta sam pisao.. Simple as that... ;D )

Pozz swima!

Adam je delimicno u pravu, bar ja tako mislim...Ali kad se osvrnete iza sebe, za jedno deset godina, shvaticete da onda kad ste mogli, i kad ste trebali da stvarate svoje uspomene i iskustva, vi to niste radili jer ste uvek planirali svoj zivot...Ne kazem da je to lose, ali sam uvek za-isprobati nesto novo, a ne razmisljati unapred- ja zivim svaki dan kao da mi je poslednji, zvuci otrcano, ali tako je...Nekad ce vam biti zao zbog takvih monotonih razmisljanja, i nekad ce vam biti zao sto nesto niste uradili dok ste imali vremena...Eto to je sve sto sam imala da kazem... 8-)

vanzemaljcica:
Adam je delimicno u pravu, bar ja tako mislim...Ali kad se osvrnete iza sebe, za jedno deset godina, shvaticete da onda kad ste mogli, i kad ste trebali da stvarate svoje uspomene i iskustva, vi to niste radili jer ste uvek planirali svoj zivot...Ne kazem da je to lose, ali sam uvek za-isprobati nesto novo, a ne razmisljati unapred- ja zivim svaki dan kao da mi je poslednji, zvuci otrcano, ali tako je...Nekad ce vam biti zao zbog takvih monotonih razmisljanja, i nekad ce vam biti zao sto nesto niste uradili dok ste imali vremena...Eto to je sve sto sam imala da kazem... 8-)
tako je,vanzemaljcice,reci im.... ;)

Back