gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidis, nisam razmisljala o onomatopejiPodseća na šištanje, valjda
Crnogorcima?benedikte, vrati li se ti iz one pustosi naseljene divljim domorodackim plemenima?
Ni meni se ne sviđameni ovo xixi
na zdarovje
Prvo onaj jewbrain sa svojim Manorama a onda i Ti sa ruskim neradnim narodomna zdarovje
Inace, vecina ruskih kompozera su bili i jevreji, nije ni cudo sto su se note nastale iz njihovih dirki Jakovljevim lestvama najvise priblizile Bogu (Jehovi)Prvo onaj jewbrain sa svojim Manorama a onda i Ti sa ruskim neradnim narodom
Meni se svidja psi, lici na menoru (jidiš svećnjak)
bolje ti je, cim si opet zlicaInace, vecina ruskih kompozera su bili i jevreji, nije ni cudo sto su se note nastale iz njihovih dirki Jakovljevim lestvama najvise priblizile Bogu (Jehovi)

A ti si anti-prost feministkinjaŠta je ovo, Džeg stavila pristojnu gospođu na avi
Countdown pre nego što promeni u prostitutku
Psi faktor, što je to dobro bilo!Не само што је знак најбоље од свих вера (Јудаизам),
већ је и знак Најбоље од свих наука (ПСИхијатрије).
Али не само чак ни то, већ је и била фантастична свемоћна канадска копија Досијеа Икс која се звала "Фактор Пси".
ПА ЗАР ТО НИЈЕ БОМБАСТИЧНО?
Ko je dama sa avijaA ti si anti-prost feministkinja
Ne znam, pretražiću u tvoju častKo je dama sa avija
Pa trenutno, mada uvece to krece uglavnom, tako da ima jos vremena da postanem dobarbolje ti je, cim si opet zlica![]()