Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.597
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treca sezona cetvrta epizoda. Siv je objavila otvoreno pismo.
jel bilo vec ono oedipussyIskreno, otac je hteo najnormalnije da zrtvuje sina, ali jadan tata, i verujemo tati... Jao, prokleta braca i sestre.
Hajde, drzim pesnice da ne bude nista.ovo je odlicna komendija ako volis filmove tipa Miljenica i Jastog
https://www.imdb.com/title/tt2235759/
za sad samo bol u ruci i par sati bila malaksalost.
prve dve su bile zeneka, i tu su simptomi kretali posle par sati, ne znam kako je za fajzerom inace

A tata svakom po potrebi kaze : you are my number onejel bilo vec ono oedipussy
meni najvise zao sto sam ispustila vrvt gomilu sjajnih referenci, jer ne znam dovoljno o americkom drustvu.Jel bila ona epizoda, neki nebitan lik: čitaj Platona
Šiv: Ne pada mi na pamet
I felt that
Bilo kad je tata reko je l hocete da cujete koja je moja omiljena Sekspirova misaoJel bila ona epizoda, neki nebitan lik: čitaj Platona
Šiv: Ne pada mi na pamet
I felt that
Pa evo, sad razmišljam, ne znam šta si mogla da propustiš, nije kao da ima neke istorije, uglavnom su moderne reference. Meni su najteže da pohvatam poslovne stvari, oko kompanije, ne znam dovoljno ekonomije za to.meni najvise zao sto sam ispustila vrvt gomilu sjajnih referenci, jer ne znam dovoljno o americkom drustvu.
tako da, vrvt cu i ja da je ponovo gledam
pa rade,a ne ko neki))))
Your autogynephilia is showing
Trebalo bi da radi, dzeg je isla tamo, a ja sam u opstinski dom zdravlja juceDe ste ljudi i busteri?
Sutra vam i ja idem da se pelcujem po treći put.
Da li neko zna, jel radi još onaj vax punkt na Sajmu?
And do I have any negative traitsYour autogynephilia is showing