gost 434706
kajillionaire
- Poruka
- 3.837
Nije ovo greška, nego je Alexa postala svesna, samo ne smeju da kažu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ovo greška, nego je Alexa postala svesna, samo ne smeju da kažu
Mhm + mrzi decuNije ovo greška, nego je Alexa postala svesna, samo ne smeju da kažu
Podržavam!!!Naime, prinuđeni smo da zbog turčenja odstranimo Biksaču iz naslova. To označava kraj jedne, ali i početak nove ere.
E, jbg, koji je a to je?Momo, raspričao sam vic o lažljivom keru na sve strane i osvojio mase, tj. popeo se na društvenoj ljestvici za makar 2 stepenika.
Hvala ti.
jel znas da samo ti i supermoderatorka nina imate taj habit oko novogodisnjih avataraPrva sezona after life![]()
posrah se sebi usta

sve sto zlo kazem o tebi obije mi se o naocare
Link u linkuE, jbg, koji je a to je?
Poštovana, Vi imate dioptriju?sve sto zlo kazem o tebi obije mi se o naocare
ne, to sam ponovila posalicu moje bolje polovine "meni se stvari ne obijaju o glavu, nego o naocare"Poštovana, Vi imate dioptriju?
*NaravOučenijeOno sto me nervira kod serije je eksplicitno iznosenje vrednosnih sudova, samo sto nisu naglasili sa naravucenije
hoces da gledas succession?Ono sto me nervira kod serije je eksplicitno iznosenje vrednosnih sudova, samo sto nisu naglasili sa naravucenije
Dugacko mi tohoces da gledas succession?
gde ces za novakaDugacko mi to

Vredjas me ako mislis da u mom slucaju novak podrazumeva pokretgde ces za novaka![]()
stavila sam zelenog deda mraza, sta hocesVredjas me ako mislis da u mom slucaju novak podrazumeva pokret
Ne samo to, nego prva stvar koju entitet uradi kad postane svestan je natera druge da turaju metal u štekerMhm + mrzi decu
konj mi poslao taj avatar sa kapom, znas da se ja prostituisem i u badrijevoj kafaniKako stavljate te kapice