peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.643
NisiA koji je to vic, propustio sam
https://forum.krstarica.com/threads/b-i-i-x-i-i-i-5.935436/page-778#post-43951071
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NisiA koji je to vic, propustio sam
Ne, nisam ljubitelj ovdasnjih naroda ukljucujuc i nasNe voliš šiptare?

Ove godine je po julijanskom.28. decembar je, Momo još uvek nije stavio Bad Santa na avatar
E bravo28. decembar je, Momo još uvek nije stavio Bad Santa na avatar
Pogrešni razlozi?Сад вам читам опет Спортски Журнал.
Stavio sam holter
Kad mi je rekao da izbrijem grudi i meni je xixТребале су ми 3 секунде.
Pa da, uz onaj glas ide i grudna prašuma.Kad mi je rekao da izbrijem grudi i meni je xix
Da, tako je jedna sto mi je radila ekg pretpostavila da bijem zenu/nosim belu potkosulju kad mi je rekla "mozes skinuti samo majicu, ostani u potkosulji." Jedna od tezih uvreda iskr.Pa da, uz onaj glas ide i grudna prašuma.
Kad mi je rekao da izbrijem grudi i meni je xix
Pa nije ni znao dal imam dlakhe ili ne, nego je valjda pretpostavio da imamМожеш то да уврстиш у Свакодневни Груминг, онда неће бити awkward.
2. Fargo
Dakle ljudi na osnovu mog eksterijera prepotstavljaju da:
1. Nosim potkosulju
2. Imam malje po grudima
Mislim da sam dao dovoljan hint kako izgledam
Pogledajte prilog 1075083
Da, zaboravio sam da ima i modernijih potkosulja od belih, tipa onih za teretanu
Obzirom koliko knjiga si povalio, obim vrata ti je verovatno sub-16 inčaDakle ljudi na osnovu mog eksterijera prepotstavljaju da:
1. Nosim potkosulju
2. Imam malje po grudima
Mislim da si mnogo lepsiDakle ljudi na osnovu mog eksterijera prepotstavljaju da:
1. Nosim potkosulju
2. Imam malje po grudima
Da, zaboravio sam da ima i modernijih potkosulja od belih, tipa onih za teretanu