- Poruka
- 793
Pa toga tj takvih ima svugde, ne znam otkud cudjenje ili vezivanje tih prica ekskluzivno za XIII...
Ja sam imao srecu da sam tamo upoznao dosta ljudina, bas tako - ljudina.
Pri tom prvenstveno mislim na moju generaciju, mada ima i nekoliko genijalnih profesora, ali i, nazalost, dosta diskutabilnih. Mozda i previse.
Sto, opet naglasavam, nije samo vezano za ovu gimnaziju
Da je sterilna kao sto kazes, pa da paljenje pljuge u dvoristu predstavlja veliki eksces, nije tacno.
Mozda tom tvom drustvu, a ti si ipak isuvise kul za takve price. sta si ti sve radio, eeee... Ne moras ni da prepricavas.
I ja sam odavno prestao, prevazislo se. A nije da se ne setim, nekad me i nostalgija uhvati...
A da ce ti "totalni kreteni" sutra da ti budu sefovi, i to stoji, pa ti vidi. Ne znam, mozda i meni ako se ne potrudim.
A gde si ti video da sam ja vezao bilo šta od onog gore za XIII ? To su bila jednostavno moja iskustva do kojih sam došao u razgovoru sa ljudima koje sam poznavao iz osnovne škole,tj pre nego što su upisali XIII.
Zašto izmisljaš i izvlačiš zaključke koji su totalno pogrešni.To nije nikako moje društvo jer se ja sa njima ne družim,sretnem ih u autobusu,tramvaju,na ulici,popričamo...niti sam ja rekao da sam kul,niti su neke moje priče iz škole zanimljive,običan đak,bez nekih većih ekscesa,svađanja sa profesorima ili "attention whoring-a",tako da ta tvoja ironična opaska na moj račun sigurno ne ide.
A i teško da će bilo ko od njih biti moj šef,iz meni poznatih razloga.