G
gost XXX
Gost
Sta mislite o profesorima,o drustvu u XIII beoggadskoj gimn? Neki savet?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CIKLON B:POBEGAO POSLE DVE GODINE TUGE I BOLA
SVE JE SOKIC DO SOKICA
I SVE FENSIC DO FENSICA
LJUDI TO JE TUGA GLEDATI
NISAM BRE IMO SKIM PIVO DA POPIJEM
POZDRAV GOVEDIMA IZA KATEDRE
A POSEBNO POZDRAVLJAM
MIROSLAVA I PORUCUJEM MU
ZAKLACUTE ***** SEKTASKO
LIK JE INACE ADVENTISTA-SUBOTAR
Ne upisuj je!!!
Ako je vec upisujes,obavezno upisi drustveni smer!
Ako si vec upisao prirodni, moje najiskrenije saucesce!
Gimnazija je teska, kriterijumi su visoki, a otkako je Basic direktor pravila stroga: bezanje sa casova mozes da zaboravis, svaki izostanak se kontrolise i broji, roditelji mogu da opravdaju jedan dan u polugodistu, za sve ostalo moras da imas opravdanje iz Doma Zdravlja na Banovom brdu (postoji tacno spisak lekara cija se opravdanja uvazavaju), skola se zakljucava u 8.05, za svako zakasnje dobijas neopravdani!
Buduci da je petnaesta na losem glasu, svi oni najbolji odlikasi iz Rakovice, Ceraka, Zarkova, Zeleznika, Resnika, Vranica se upisu XIII i prema njima se uspostavlja kriterijum, koji je razume se uzasno visok, tako da se desava da oni koji su bili vukovci u OS dobijaju opomene na polugodistu i padaju na popravni! Najtezi je prelazak, prilagodjavanje na gimnaziju i prva godina! Kasnije vec oguglas i naviknes se (ili zavrsis u Palmoticevoj)
Profana ima raznoraznih, oni najgori su pre neku godinu otisli u penziju tako da mozes da odahnes, ali ima ih jos dokazano mentalno poremecenih, pa uvrnutih, ali i citav spektar likova! Jedan od njih je Kozicka, predaje latinski u prvoj godini, kad nju upoznas, upozno si trinaestu!
Drustvo nije lose, 80% su cure, kafa se pije u Doni, ostalo ces sam da vidis!
Pozdrav![]()
Dajte ljudi!!!XIII je super...I nemojte da prozivate Mikicu,bas je lik..Jest` da je gayE stvarno skola nije teska,a i profesori su opusteni.Ja sad zavrsavam 2. i to sam prirodni smer,pa bas je milina...
Sta mislite o profesorima,o drustvu u XIII beoggadskoj gimn? Neki savet?
Duhovito..pa ne znam ne idem u tu gimnaziju![]()