XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze li mi neko reci koji je najbolji nacin da se ostane budan celu noc? Bez zezanja. Moram da ucim dosta sam se zaj.ebavala.

Vidim,vidim, vidim roditeljski, razrednu kako deli papirice sa ocenama...oh, izgubio sam ih...

A da, poshto mushko nikad necesh biti- nikad necesh ni shvatiti...
Naravno ja cu biti dobar pa cu pokushati da ti objasnim:
Neshvatljivo je (za mushki rod(bar za mene)) da se neko potpisuje kao PRASENCE!
To je kao da mu je nick "Mamin cvetic...
endo, ende...ili kako vec...:D

Kontaktiracu te kad se setim...
...Pokushavam, ne brini, samo o tome sad mislim...
Ali meni nishta ne pomazhe, kad treba da se uchi- spavam, kad ne treba- blejim...
Ja cu da te budim s vremena na vreme samo reci koje veche pa cu da te cimam....

..... dok ja ne zaspim:(

Moze li mi neko reci koji je najbolji nacin da se ostane budan celu noc? Bez zezanja. Moram da ucim dosta sam se zaj.ebavala.

Pa trebace ti 2 ludilo slatka nesa sa penom koje ces da degustiras na sledeci nacin:
Prvi cepis na ex, a drugi degustiras celu noc...
Veruj mi uspeva, sta mislis, kako ja preziveh dve godine u ovo ludari...
*Nuspojave ovog su da postanes insomnicar kao ja:lol:
Verujte nam profani citaju ovo... Imali smo iskustava...

Pa trebace ti 2 ludilo slatka nesa sa penom koje ces da degustiras na sledeci nacin:
Prvi cepis na ex, a drugi degustiras celu noc...
Veruj mi uspeva, sta mislis, kako ja preziveh dve godine u ovo ludari...
*Nuspojave ovog su da postanes insomnicar kao ja:lol:
Verujte nam profani citaju ovo... Imali smo iskustava...

Slazhem se sa ovim... Mico, nemoj da pijesh guaranu, niti ishta slichno... Petjitje te ochi, a koncentracija bash i netje biti na nivou... Probaj i da se umijesh na svakih pola sata hladnom vodom... ;)

Elem, neka chitaju profani shta god hotje. Ako treba da budu na nivou chitanja poruka petnaesto/shesnaesto/sedamnaestogodishnjaka, neka im bude. :roll:

:shock: ljubljena nam Olja ;)
btw to si ti snoopy?
@shooby
predstavi se, bre! ;)

pa ako vec moras da ucis.pokusaj danju.........(sad se vi pitate odakle ja sa ovakvom inteligencijom u XIII?????ako vam nije jasno,razresite to za domaci:lol::lol:)
a ae i da se predstavim.......idem u 1-4,znaci odeljenje zvano nacionalni park jer nas stiti mira zivovic....xe,xe....shooby,nadimak...al me zovu i shukica,shule,po prezimenu,shtrudla,a najcesce se samo proderu DEBILUUUUU....
Ako setate po prvom spratu,onda ste to verovatno culi.......
odlican sam ucenik,pohadjam gimnaziju,volim da se duhovno prozimam....?...!!!!:grin:

@ sweet jane
e za one pismene razne stvarno pojma nemam kad su.....kont. iz fizike ove nedelje ( samo zadaci:shock: :shock:(na opshte odushevljenje:lol:)) inache sutra radimo antigonu, a takodje nam je zadala kao kaznu i neki kilometarski domatji za sutra (jer kao nismo bili aktivni na chasu) ........desa verovatno pita......a da, i istoricharka pita ove nedelje....... ma uostalom, kako bi bilo u trinaJestoj??????:lol::lol: see u tomorrow.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back