XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HAhahaha.... OMG, LOL!!! :lol: :lol:
E ona je tek looda ko struja...

Alkani... Ovaj, hotju retji Alkeni... Dakle, Alkini... Zapravo, Etin... :lol: :roll:
Sva se baguje, nikako ne mogu da provalim shta zheli da kazhe... :D :lol:
:arrow: Olja je ZAKON!

majke mi, pochne neshto da pricha zatim napravi neku pauzu i ostatak rechenice izgovori tek za nekoliko minuta:lol::lol::lol: i stalno se sheta po uchionici....ne znam stvarno koliku kilometrazu predje u toku jednog chasa....:lol::lol::lol: naravno da je olja zakon

@Djole
Sta fali niku :confused:
@Kristina
Znam zamenu... Pocela sam da se smeejm kad je rekla prosle nedelje da cemo i mi zavoleti hemiju ili tako nesto... A Olju ne zelim komentarisat'....

Btw sta je ovo, tema je ozivela....:confused:
i otkud vam to da profesori citaju ovaj forum?!

Kada budesh mushko shvaticesh...
Da znash ti kako sam se izlupetao ja na forumu V_e...
A josh lokacija-Banovo brdo...Pa josh neke gluposti...Kao da sam pokazao prstom na sebe...Ja se iskreno nadam da ne chitaju...
Moram da zamolim administratora da me izbrishe nekako...
Pokushao sam da promenim nick- NE MOZHE...
Inache, nick mi je isti kao i ovde, ali da sada ne duzhim prichu ...

e morao sam i ja da se prikljucim......prvak isto....;)
mira je liqsa nevidjena,iam srece sto mi je razredna......da,natalija,idem sa tobom u odeljenje.............................:-D:-D
a olja,kod nje se kidam kako odvaljuje,i kod nas je cuveno njeno AJDE TI,AJDE TI(pokazujuci prstom na sve redom).....
shone smeker8)....hm bolje da ne pisem nista,trebace mi bar 2 za kraj.....
engleski....tu sam pukoooooo
i fizicko,kod spartanke sam......i desa.....joooooooooooooj
sofija mi je gotivna,istoricarka(sa njom sam na exqrziji blejao i pricao o fudbalu....),francuskinja,naravno i bitchenko.......
al sam se raspisao,za celo polugodiste......:razz:

imali mi jednom posladnji chas kod olje i nash drug je lepo zamoli da ga pusti 5 min. ranije sa chasa da mu ne ode bus jer btw. zivi u v. moshtanici.....i ona kaze-nema problema, pustitju te ali prvo da odgovarash.....i tako on izadje ranije, ali zaradi-ni kriv ni duzan- dvojku:?:?:?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back