XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lol...... ne znam shta da ti kazhem.....neka predsednik odeljenja ode i razgovara sa direktorkom....neka joj kazhe da vas zanima ko vam je razradna i da vam objasni kako neko chije predmete imate u vishim razredima mozhe da vodi vashe odeljenje.....mislim da bi to upalilo.........pozz

Kako bre DVE razredne?! :confused: WTF?!
Inace jel mozes da mi kazes sta ste radili danas u skoli i dokle trebam da ucim muzicko?

pa kao jedna je u jednoj smeni, druga je u drugoj...stvarno nemam pojma....znam samo da su svi nezadovoljni i da se spremaju da se zale:-(:(:(
za muzichko stvarno ne znam.... a danas- iz informatike neshto novo ( i donela je kontrolne) , iz istorije smo zavrshili celu onu oblast i sl. chas pita:( iz hemije imamo zamenu tako da josh nismo dobili kontrolne;) znash za zamenu ???

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH jesi ti pri zdravoj svesti i cistoj pameti???????
:D

Veruj mi, Bozhana, jesam... Kod Olje mi je dok predaje SVE jasno, a kod ove zamene...
NE!

Mrtva ladna izgovori:

Ok, to je dakle reakcija ''dihidrohalogenovanja vicinalnih ili geminalnih dihalogenida''.

I onda kazhe:

Napishite reakcije...

I mi onako stanemo i blenemo, pre svega zato shto ne mozhemo znati reakciju kod alkina, iako smo istu radili kod alkena, a dalje zato shto nismo mogli ni da pohvatamo sve rechi... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back