XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...samo da je ozvucenje na pocetku bilo malo slabije..inace mi se svidja kako zvuce...bilo mi je malo cudno jer nije bilo puno njih iz moje generacije...ali bila je simpaticna ona sutka...heh...ali i dalje mislim da je najbolja zurka u 13. (sto se tice atmosfere) bila ona za novu 2004.....

Meeedo, kako si meeedo? :D konachno dodjo i ti, mozda sad bude malo zanimljivije na forumu ;)
@sofi obuci se u fensi ako ti se umire sutra ;)

kako sam hmmmm
pa ako je tachno da posle slushanja svake narodnjachke pesme umre 4 mozhdane celije onda nije ni chudo shto sam ostala bez mozga i sad ne mogu da uradim ni jedan jedini zadatak iz matisha. A osim toga super sam, lep je osecaj kad nemash chime da razmishljash hehe

Kaj ti delash? Kako napreduje matish?

@lav

e bila je neka emisija o Axl Rose-u i taman kada sam se setila da ti pustim poruku da gledash ono se zavrshi
jbg.... Kako se tebi chini sinocna svirka?
@sweet jane
pa trebala si da ostanesh sa nama :D
nema veze bice josh svirki u XIII-oj neka ce ti se sigurno svideti :D

Meni je bilo zabavno....Doduse kakvi su sve bili biseri na ''salteru'' gde se kupuju karte nemam reci...Ludilo :D ... Hm...Nikola,bilo je par devojaka iz tvoje smene,i da bas tvoja generacija...
Marge,mislis na Medu? Na njega se vecina devojaka lozi a ja ne znam zbog cega. Predpostavljam da je zbog gitare...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back