XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad ja na dugacko i na siroko...
1.Nemam pojma koja ruskinja,meni predaje Tanja Pavlovic i nema sanse da se kod nje provuces posto pamti kome predaje,zna lica i provalila bi te odmah.
2.Nije ni Vera tolko glupa!Odmah ona provali,ona ume da prebroji celo odeljenje i da nam to ne kaze pa samo da pita ko je odsutan i provali kada se svi ne prijave.
3.Milochka,pa ja tebe nisam videla.... :-( Pa javi se kad me budes opet videla,bice mi drago da se upoznamo!
4.S_J nema na cemu samo ti nama rasti i stari (slavi rodjendane)!
5.Ma nije XIII toliko teska nego doso pubertet pa bi samo da izlazimo i sve nas mrzi da sdnemo da naucimo...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

@Lamb
U pravu si ;)
Predavala nam je jedan cas Vera(tako se valjda zove druga biologicarka, ne?) i svi smo se pocepali kad je rekla timin :lol:...
Ovu nasu Desu smo zajebali juce, htela je valjda da pita al nije bila sigurna sta smo radili prosli cas pa smo joj mi rekli da trebamo ono sto je vec bilo....i sad sam hvatala beleske, zapisala jednu i po stranu, ko nogama...popizdela je juce jer su se 2 cepale na casu i rekla da ce morati d jure razne knjige da bi nabavile sve informacije koje su potrebne o ovoj lekciji :shock:...
Inace juce sam sanjala da je usla neka profesorka i zahtevala da nam predaje ruski :shock:...
@Ben
Cemu :mrgreen: ? Ja sam pre neki dan vezbala trigonometriju, od 10 zadataka samo mi je jedan bio tacan, i to iz drugog puta a ove ostale nisam skapirala :lol:...

O da, bice tako cool sutra...
Jedva cekam da izlozim svoje radove... Jos samo da smislim sta da obucem... Da li da se obucem fensy ili ne... E da obavestenje za prvakinje:Meda, lik koji ce da svira gitaru sutra, svira kao da je rodjen sa njom, faca je i 99% sansi da cete da se nalozite na njega, sli pazi sad, decko je debil... Imajte to u vidu... Nemojte da se nervirate zbog njega... Samo da upozorim unapred...

Sofika:
Ne razumem, jer mi nisi dao adekvatno objasnjenje, ali to je tvoja odluka...
Pa, rekoh da pre svega imam problem sa nekim osobama koji moram da rashchistim, a zatim sam obetjao Milici da sa njom idem na kvalifikacioni trening. Tretja, ne toliko bitna, ali prisutna stvar je to shto ne slusham muziku tipa koja tje biti svirana, pride nema nikoga iz mog odeljenja, verovatno i godine(a u mom okruzhenju)...
Dodatno, ne znam tachno o chemu se radi, niti zbog chega ti izlazhesh radove, ali svejedno, doshao bih da nema stvari koje me ''sprechavaju''... Nadam se da mozhesh da me shvatish i da se ne ljutish...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back