XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Medena 07:
Ja treba da se premestim iz I u XIII,ali ako ste svi tako napaljeni kao shto ste na ovom forumu,bolje da se drzim moje prve gimnazije,i jaca je od trinaeste...

Ju,ju,ju shta sam sve nachitala ovde,a ova mala Jana,Jane kako vetj se muchenica napalila ko da je upsiala koledz,bog te mazo!
:shock: Bolje se ti drzhi tvoje Prve...
Ne znam gde si videla napaljenost, i u kom kontekstu, ali nebitno.

Inverziona situacija, pre bih rekao, napaljenost se jedino emituje iz tvojih postova(tvog posta)... :shock: :roll: :shock:

E ovako svi prvaci kojima predaje Nebojsa znajte da je covek super. Jeste da je kod njga malo teze odgovaranje, a da su kondrolni ubi Boze bitno je samo da se redovno uci i da se redovno vezba. A hoce i da pokloni ocenu. Sto se tice Rade francuskinje ko bude imao 3 nek se ubije. Djole matematicar e to je posebna prica, da posedujem fabriku putera, moj puter bi se zvao Djole, jer mozes na leba da ga mazes kolko je dobar. Super objasnjava i mozeta da budete skroz opusteni kod njega. Al ne do ti Bog da imas digitron na casu. Ma Djole je super. Milorad Jesic geografija e on je definitivno najbolji profesor, ne u XIII nego na celom svetu.

Prvakinja:
Ma bash se ja secam ko je sve dolazio u osmom...Znam da je Ana Stagnjajic dosla u osmom,ali ona je isla u 8-3 i nije u XIIIoj...tako da nisi jedina devojka koja je doshla u osmom :? :A isla si u 8-5...nemam pojma....iz 8-5 znam dioufa,nebojshu,olju...itd....al' s nesecam nikog novog ko je dosao u osmom kod njih..... :roll:
Nesto sam pobrkala,nisam bila jedina od devojaka koja je dosla,zapavo nisam znala nijednu od novih devojaka posto kada sam ja stigla vec je bilo par njih novih ali sve sami decaci tako da sam mislila da su to jedini novi ucenici...Ma mene skoro niko nije znao,nisam se nesto preterano upoznavala,jednostavno nisam zelela nikoga da upoznajem.Bilo mi je i glupo posto sam samo jednu godinu i eto...

@Medena
ove godine je u moj odeljenje dosla jedn devojka koja je isla u prvu i kaze da joj je lepo ovde.Pa ti razmisli...

wicked:
E ovako svi prvaci kojima predaje Nebojsa znajte da je covek super. Jeste da je kod njga malo teze odgovaranje, a da su kondrolni ubi Boze bitno je samo da se redovno uci i da se redovno vezba. A hoce i da pokloni ocenu. Sto se tice Rade francuskinje ko bude imao 3 nek se ubije. Djole matematicar e to je posebna prica, da posedujem fabriku putera, moj puter bi se zvao Djole, jer mozes na leba da ga mazes kolko je dobar. Super objasnjava i mozeta da budete skroz opusteni kod njega. Al ne do ti Bog da imas digitron na casu. Ma Djole je super. Milorad Jesic geografija e on je definitivno najbolji profesor, ne u XIII nego na celom svetu.
Reci mi kako se Rada francuskinja preziva,jer plava neka bakica?Posto sam ja pocetnica tj. krecem da ucim francuski otpocetka,a profesorka mi je rekla da svi mi pocetnici uzmemo privatnog nastavnika jer ona nema vremena da nama sve objashnjava... :evil:
:confused:

Broken Brain:
@Jane
No,no... U V mi je veoma lepo... :)
I Novica je hoce da se prebacim jer se vec smorio... :?
I chujem da u odeljenju imate nekog metalca koji je duzhinom kose za.**** dvojicu mene... :cry:
I po Nolletovom opisu ti si neka peace-Manson fazon :D
:lol::lol::lol:
peace-manson hahahahaha :lol:
aaa pa da, imamo jednog metalca, ispitali smo se uzduz i popreko sto se tice muzickog ukusa :lol: inace caslav ga je zaj.ebavao da jej zena i da nosi muske tange :|...
ma ti ostaj ako hoces u petoj, nego dodji da nas obidjes? :D

Medena 07:
Ja treba da se premestim iz I u XIII,ali ako ste svi tako napaljeni kao shto ste na ovom forumu,bolje da se drzim moje prve gimnazije,i jaca je od trinaeste...

Ju,ju,ju shta sam sve nachitala ovde,a ova mala Jana,Jane kako vetj se muchenica napalila ko da je upsiala koledz,bog te mazo!
Ljubavi, niko nije napaljen, makar ne kao ovi iz prve gde si nize stvorenje ako patike ne menjas na nedeljnoj bazi... Dodji, ako ti se svidja ostani ako ti se ne svidja imas jos 15 gimnazija u Beogradu.
Zdravo i dovidjenja.

Milochka_a*f*s:
aaaaa Natice kako sam te nasla :p
Pa tu sam odavno samo malo pisem....
Meni je nije lose...drustvo je ok, nisu snobovi...Malo je tesko zbog jezika i tako nekih termina npr iz hemije, fizike...al snaci cu se, nije lose...

Lamborghini mislim da se i ja secam kroz maglu...

rakica....u brate koliko nas ima :D Ko si sad pa ti? :)

ma, ima nas mali milion iz fice... ja sam ti isla u VIII4...

Sweet_Jane:
:lol::lol::lol:
peace-manson hahahahaha :lol:
aaa pa da, imamo jednog metalca, ispitali smo se uzduz i popreko sto se tice muzickog ukusa :lol: inace caslav ga je zaj.ebavao da jej zena i da nosi muske tange :|...
ma ti ostaj ako hoces u petoj, nego dodji da nas obidjes? :D
:lol: Caslav zayebavao?
On je prosle godine nudio ocenu vise cetvrtacima koji se nasminkaju za kontrolni-i bilo ih je podosta nasminkanih a i par njih u suknjama vala :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back