XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E znala sam! Znas Jelisaveta mozda mislis da se tebe niko ne seca ali eto ja sam znala cim si rekla 8/5 da si ti...samo nisam htela da pogadjam i lupim posto nisam bila sigurna...mislim nisam bila sigurna da li si dosla u 8 ili 7....al ZNALA SAM DA SI TI... ti mene ne znas...al ja se tebe secam iz vidjenja...srecan rodjendan :)

Milochka_a*f*s:
E znala sam! Znas Jelisaveta mozda mislis da se tebe niko ne seca ali eto ja sam znala cim si rekla 8/5 da si ti...samo nisam htela da pogadjam i lupim posto nisam bila sigurna...mislim nisam bila sigurna da li si dosla u 8 ili 7....al ZNALA SAM DA SI TI... ti mene ne znas...al ja se tebe secam iz vidjenja...srecan rodjendan :)
Hvala... :D Pa mene se niko ne seca posto nisam upectljiva i posto sam povucena inace...

Pa u principu krenes u 6 ujutru od skole autobusom do neke vukojebine, tu nas ostave i odu na neku drugu lokaciju koja je obicno udaljena 20 km od mesta sa kog smo krenuli. I tako prepesacis 20 kilometara uglavnom teskog terena, ali je fantasticno, drustvo, vreme, mesta... Predivno! Vidikovci su neverovatni, a osecaj kad osvojis neki vrh je neopisiv. Ako krenes neces se pokajati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back