Lannister Lion
Ističe se
- Poruka
- 2.154
Isao sam prosle godine na nekoliko tih planinarenja,svaki put je bilo super...Svima koji nisu bili preporucujem da idu,makar jednom,pa da vide kako je... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:-D :-D :-D :-D :-D

Aha,pa,pokusaj jos neke prvake da nagovoris da idu,sada je malko problem u brojnosti... :?Sweet_Jane:@Lamb
Srecan rodj
@Ben
Da znas, Ana se zainteresovala za planinarenje, hoce da idemo na prokletije
@Lion
Otici cu najverovatnije na turu po prokletijama, a verovatno cu i nesto pre...uh jedva cekam![]()

Rekla mi je da bi bash htela da ide, a ja joj rekoh da si ti, naravno u pozitivnom smislu, freak za planinarenje...Sweet_Jane:@Ben
Da znas, Ana se zainteresovala za planinarenje, hoce da idemo na prokletije![]()

to ti je dva u jednom...duky:...zato sto je feminiziran, ili zato sto je schmexy?![]()

Hvala duky....duky:..sta ce vam prvaci kad ide Zutic??
Jeli, Sretjan Rodjus![]()
Awwww.....Ben....Rasplakaces me...Hvala...Hvala ti puno....Ben_Adam:JELISAVETA, SRETJAN RODJENDAN; SVE NAJBOLJE I NAJLEPSHE!
:-D :-D :-D :-D![]()
![]()
![]()
:-D :-D :-D :-D :-D
Podforum Škole
Pa svrati ima jos najmanje 2kg...AnaBg:):Jao rodjendannnnn...
Pa kada cemo da jedemo tortu?
Hvala S_J...Sweet_Jane:@Lamb
Srecan rodj
@Ben
Da znas, Ana se zainteresovala za planinarenje, hoce da idemo na prokletije
@Lion
Otici cu najverovatnije na turu po prokletijama, a verovatno cu i nesto pre...uh jedva cekam![]()
Hvala...Milochka_a*f*s:E znala sam! Znas Jelisaveta mozda mislis da se tebe niko ne seca ali eto ja sam znala cim si rekla 8/5 da si ti...samo nisam htela da pogadjam i lupim posto nisam bila sigurna...mislim nisam bila sigurna da li si dosla u 8 ili 7....al ZNALA SAM DA SI TI... ti mene ne znas...al ja se tebe secam iz vidjenja...srecan rodjendan![]()
Pa svake nedelje ili svake druge se ide na planinarenja koja disa organizuje...Uvek se ide na neke zanimljive lokacije,ceo dan se pesaci sa par pauza,zanimljivo je...Prvakinja:E ljudi kakvo je to planinarenje u pitanju,nama je disha nesto pricao,i zvucalo mi je gotivno...?!