XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spiritus:
...sutra me putevi vode na brdo,pa postoji sansa da vas posetim :) ...no ovaj put cu poneti oruzje,jer ne znam koga cu videti od profesora :twisted: ...

...bicenko-dobrica,cesto pusta dobru muziku(na prepoznavanju 3 pesme zaradih 3 bone :D )...jedni od najlepsih casova (uvek postoji neko kome je to dosadno,pa ometa-to se resava ili izbacivanjem sa casa ili spontano ako je u pitanju 1. cas u 1. smeni)...

...sofika,je l' vam perunicic predaje logiku?....
Jok, nego neka mala plava... Deluje opasno... KUnem se nisam je slusala, unelasam se u crtanje u bloku... E radujem se sto cu te videti... :-D

Spiritus:
....marija mladjenovic(valjda se tako preziva),prof filozofije-nije mi predavala,ali mi je bila u komisiji za odbranu maturskog i deluje mi jako simpaticno..drugarica kojoj je predavala kaze da ima izuzetno slobodna shvatanja...mislim da ne zakida na oceni...ali perun je perun :D
Simpaticna je. Ima stila za oblacenje. I lepo predaje. Ne dozvoljava da je ovi majmuni iz mog odeljenja isteraju iz takta.

Lamborghini:
Da,jesam 90 sam godiste.Pa ako si zapamtila 5 osoba koje su dosle u osmom razredu onda me sigurno zvas,jer sam ja bila jedina devojka.Heh,provali pa pise ti da si prvakinja... ;) :D
Ma bash se ja secam ko je sve dolazio u osmom...Znam da je Ana Stagnjajic dosla u osmom,ali ona je isla u 8-3 i nije u XIIIoj...tako da nisi jedina devojka koja je doshla u osmom :? :A isla si u 8-5...nemam pojma....iz 8-5 znam dioufa,nebojshu,olju...itd....al' s nesecam nikog novog ko je dosao u osmom kod njih..... :roll:

Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam,Spam!!!!

Ja treba da se premestim iz I u XIII,ali ako ste svi tako napaljeni kao shto ste na ovom forumu,bolje da se drzim moje prve gimnazije,i jaca je od trinaeste...

Ju,ju,ju shta sam sve nachitala ovde,a ova mala Jana,Jane kako vetj se muchenica napalila ko da je upsiala koledz,bog te mazo!

aaaaa Natice kako sam te nasla :p
Pa tu sam odavno samo malo pisem....
Meni je nije lose...drustvo je ok, nisu snobovi...Malo je tesko zbog jezika i tako nekih termina npr iz hemije, fizike...al snaci cu se, nije lose...

Lamborghini mislim da se i ja secam kroz maglu...

rakica....u brate koliko nas ima :D Ko si sad pa ti? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back