XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej miševi, šta se radi? Ja sam se pre pola sata vratila u Pg sa mora (ponovo), i konačno sam slobodna!!! Jedva čekam kada se vraćam. U nedelju dolazim prvim letom u 7 h, i Nikola, kod tebe sam u pola deset... Videim piše se o Potteru.... Lepo.... Jedva čekam kada će da dodje kod nas... Kažu da Hari, Ron i Hermiona ne umiru, ali da yato umiru Tonks, Ludooki, i Lupin...

Sofika:
Ej miševi, šta se radi? Ja sam se pre pola sata vratila u Pg sa mora (ponovo), i konačno sam slobodna!!! Jedva čekam kada se vraćam. U nedelju dolazim prvim letom u 7 h, i Nikola, kod tebe sam u pola deset... Videim piše se o Potteru.... Lepo.... Jedva čekam kada će da dodje kod nas... Kažu da Hari, Ron i Hermiona ne umiru, ali da yato umiru Tonks, Ludooki, i Lupin...
Ti si bolesna, letom u 7h!!! OMG OMG OMG!!!
Mani je let za HRG negde popodne, pa ima da idesh sa mnom na aerodrom...
A ja bash ne mogu tako rano da te chekam... :D :D u 8 na aerodromu... Brhhhh... Budalo! :lol:

Eh sad... Hebi se...
Jbt. muka mi je od pakovanja...
Ishao sam na Adu sa Matijom i Ivanom, pa nisam mogao da dodjem posle na tu ''zhurkicu'', umoran sam k'o pas... Em nisam spavao uopshte, em sam vozio bajs oko Ade... I sada se pakujem... :roll:
Hotjemo li se sutra videti, ja kretjem na aerodrom u 3?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back