WTA

Šta znam. I kad ih dobije nekako mi se čini da nije dala maksimum. Ali možda je krivo ono njihovo nenormalno vrištanje, mene bi da sam na njenom mestu to skroz poremetilo.
U svakom slučaju bila je super ove sezone, valjda će 2009 pasti i taj Grand Slam.

Nesto mi nije jasno. U temi ''Aspekt vase igre'' napisala si (citiram):
Aspekt moje igre - ne umem da potrefim lopticu reketom ni da mi je bace sa pola metra udaljenosti.
Ali volim da gledam :D

...e kad nemas veze sa tenisom, kako mozes da procenis da Jeleni smeta vristanje Venus?
Necu ja tebi da zabranim da imas svoje misljenje, ali ako se ne razumes u tenis zasto uopste pises neke recenice koje su tipa ''Stavila je masnice u kosu pa Jeleni smeta...

Od naseg naroda smo stvorili prave teniske strucnjake, svi smo strucni da kazemo kako je Ana van forme zbog decka i slicno...no comment.

Poslednja izmena:

...e kad nemas veze sa tenisom, kako mozes da procenis da Jeleni smeta vristanje Venus?
Necu ja tebi da zabranim da imas svoje misljenje, ali ako se ne razumes u tenis zasto uopste pises neke recenice koje su tipa ''Stavila je masnice u kosu pa Jeleni smeta...

Od naseg naroda smo stvorili prave teniske strucnjake, svi smo strucni da kazemo kako je Ana van forme zbog decka i slicno...no comment.

Vidis kako ti pojma nemas. Zasto bi neko morao da zna da igra tenis da bi se razumeo u isti????

Evo jedan primer recimo iz najpopularnijeg sporta na svetu..fudbala.
Zoze Murinjo i Rafa Benitez nikada nisu bili fudbaleri a medju najboljim trenerima u svetu su.Ima takvih primera koliko hoces u svim sportovima al eto ovi su najpoznatiji
A to sto neko recimo zna da igra tenis ne znaci da se razume u isti. Svaka budala moze da uzme reket i udsara po loptici.

Prvo sklopi onu namucenu facu ko iz filmova o robovima dok beru pamuk a gazda ih bicuje... /QUOTE]

Ovo je teska istina,navikli su da budu robovi pa to ti je :) :) :)

Salu an stranu,ali JJ koliko god igrala kako treba,od 5 velikih turnira OPET nije uzela ni jedan! I dosla je u sjajnoj formi i sve je to lepo i OPET ce jedna od sestara uzeti veliki trofej,zasto? Pa zato sto im se moze!!!! I posle neka neko kaze da se ne stekaju samo za najjace turnire...Njima sezona pocinje kod Vimbldona!

JJ cestitke za sezonu zavrsenu na vrhu,ali sumnja ostaje i dalje.

Ma pored znanja daleko bitniji su sreca i iskustvo.
JJ je dobra ali treba joj jos malo srece a i iskustva.
Ove camuge igraju vec 100 godina,namazane su,znaju sta treba raditi u svakom momentu..itd.
Tu Venus sam jos na Australian Open-u izvalio sa tom forom zez servisa kad joj ne ide onda to stalno radi.Prvo jedan zez ...naravno to 100% bar malo iznervira protivnicu..i posle zeza uvek sledi as sto jos dodatno iznervira.I to mislim da je bas protiv JJ ili AI igrala na AO.Toliko me nervirala sa tim zez servisima da nisam vise mogao da gledam.Da sam joj ja bio protivnik olupao bi joj glavu reketom.
Jezivo su iritantne obe i Serena i Venus sto je otezavajuci faktor kad igras protiv njih.
JJ svaka cast bez obzira da li je pukla ili ne ona je No.1 ma sta god da neki *****li a mada nesto ne gotivim Anu i njoj svaka cast. S obzirom iz kakve bedne i go-vnarske zemlje dolaze pravo je cudo to sto su obe postigle.Isto i za Noleta vazi.

Inace Jelena je jeftino prodala prvi set...ajde sto ga je pukla nego sto se Venus nije nesto namucila i natrcala u istom.Da ju je Jelena u tom prvom malo vise forsirala ova Venus bi se srusila u trecem setu.Ona Zvonareva ako je pametna treba od starta da krene da cima "robinju" da sto vise trci i garant ce da je dobije.Takodje treba da bude "bezobrazna" i da kad ova pocne da odugovlaci i pravi pauze od pola sata izmedju dva servisa..treba da se zali sudiji a to je i Jelena trebala da uradi. A ne ova ode da se obrise pa pola sata to traje,pa kao stoji nesto i bleji prema onim linijskim sudijama iza,pa dok uzme loptice,pa dodje do toga da servira....to joj traje satima samo da bi dosla do daha.

Poslednja izmena:
Ja bih to isto radio da meni tako nesto neko radi...Stao bi,zvao bih medical 5 puta,pri servisu bih se zalio na vremenske uslove,osvetljenje i ostalo...Ako bi me neko tako cimao,a d apri tome gubim. U svakom drugom slucaju bih se ponasao normalno,sem...hmm.sto bih sigurno polupao neki reket :D

Ja bih to isto radio da meni tako nesto neko radi...Stao bi,zvao bih medical 5 puta,pri servisu bih se zalio na vremenske uslove,osvetljenje i ostalo...Ako bi me neko tako cimao,a d apri tome gubim. U svakom drugom slucaju bih se ponasao normalno,sem...hmm.sto bih sigurno polupao neki reket :D

I sta bi time dobio?? Vidis da pojma nemas :D Pa camuga to radi zato da bi dosla do daha a ako bi i ti to kao njoj radio onda bi joj samo izasao u susret i pomogao.

Ne nego cu da se pravim strucnjak kao svi vi ovde koji ste poceli da gledate tek kad su nastale Ana i Jelena a mislite da ste popili svu pamet ovog sveta :dash: Apsolutno dovoljno znam u teoriji, praksa me jos ne interesuje a ti ako si tako strucan uzmi lepo reket pa donesi i ti neki pehar, sto da ne. :lol:

konacna rang lista! :mrgreen:

... sestre su odigrale skoro duplo manje turnira od vecine, ali sa obzirom na to kako deluju u zavrsnicama istih (mislis da ce da se prevrnu) mozda i nije cudo- mozda je ono sto zele mnogo blize onome sto mogu nego sto se pricha... kakogod.... FANTASTICNA SEZONA ZA SRPSKI TENIS! :klap:

Nema sta,sve cesttitke za obe nase igracice,bez obzira na sve! Voleli ih ne voleli,one su tu gde jesu. A ako nista drugo,lepo je videti nasu igracicu kao prvu na svetu. Bilo bi jos bolje kad bi na kraju sledece imali prvu i drugu na svetu ;)

Samo da nesto naglasim! Jelena uopste nije dosla u zivotnoj formi u Dohu, ako ste citali njen blog pre turnira ona je rekla da nije puno trenirala 1 do 2 sata na dan, da se vise vremena odmarala. Znaci bez treninga ona je igrala dobro i zamalo otisla u finale, da se malo bolje spremila za Dohu ona bi ih sve oduvala 100%, ko u Stutgartu Venus, zato JJ u 2009 osvaja grand slam sigurno.

Samo da nesto naglasim! Jelena uopste nije dosla u zivotnoj formi u Dohu, ako ste citali njen blog pre turnira ona je rekla da nije puno trenirala 1 do 2 sata na dan, da se vise vremena odmarala. Znaci bez treninga ona je igrala dobro i zamalo otisla u finale, da se malo bolje spremila za Dohu ona bi ih sve oduvala 100%, ko u Stutgartu Venus, zato JJ u 2009 osvaja grand slam sigurno.

Jelena je poznata kao igracica koja malo trenira. I igra u zivotnoj formi, uostalom od svih takmicarki ona je u najboljoj formi dosla u Dohu, zasto to nije opravdala, zna samo ona ;-)

Jelena mozda i ne uzme Grand Slam 2009 ali do kraja karijere ce ih svakako pokupiti par komada, pitanje je vremena. Za Anu nesto imam utisak da je zavrsila sto se osvajanja Grand Slamova tice, ali nadam se da gresim.

JJ i uzimanje nekog GSa..Tema koja ce biti aktuelna dok ga ne osvoji,sto znaci,do Australije 2009-te ili do 2018-te kad zavrsi karijeru :D

Za sada se nije pokazala kadar da ga osvoji,tako da ljubitelji JJ,slow down,ipak su u pravu svi oni koji govore da ona to trenutno ne moze da uradi.Jel nije istina? Sto ne znaci da nece,ali za sada.. ;)

Aj molim te postedi nas tvojih glupih komentara:thumbdown:
JJ ce osvojit grand slam sigurno;) ti ako zelis da budes negativan i da iritiras navijace jelene slobodno to samo govori o tebi.

Ja negativa,ja iritiram JJ navijace:eek: Sreco moja, ja dajem podrsku...
Vi bi samo GS, a ja bi malo dalje......

Cekaj......., pa ti i ne znas sta je Golden Slem....auuuuuu
Koja sramota za JJ fana, raspitaj se , al brzo:D

JJ i uzimanje nekog GSa..Tema koja ce biti aktuelna dok ga ne osvoji,sto znaci,do Australije 2009-te ili do 2018-te kad zavrsi karijeru :D

Za sada se nije pokazala kadar da ga osvoji,tako da ljubitelji JJ,slow down,ipak su u pravu svi oni koji govore da ona to trenutno ne moze da uradi.Jel nije istina? Sto ne znaci da nece,ali za sada.. ;)

A izivini zasto ona sad nije kadra da ga uzme, kada je u protkelih 2 meseca pobedila sve iz prvih 10:dontunderstand:(osim serena)

Jelena je poznata kao igracica koja malo trenira. I igra u zivotnoj formi, uostalom od svih takmicarki ona je u najboljoj formi dosla u Dohu, zasto to nije opravdala, zna samo ona ;-)

ovaj mec nije zivotna forma, esi primetio ako si gledao koliko je samo gresila u mecu sa Venus i Verom, to ona obicno neradi. Njena zivotna forma je najverovatnije Sttutgart

Jesteeeee, Seul na OI - iste godine.:P
..ajmo Jecoooooo, budi nasa svabica.....nemoj razocarati nabrijane fanove..

Uhh..smorih se od navijanja.........ajd :bye:

Back