Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odustala Serena, istegla neki mišić ili nešto... A odustala i Ana tako da na njeno mesto uskače Agnješka Radvanska... Al svejedno, polufinalisti su već poznati... JJ vs. Venus, Zvonareva vs. Dementijeva.
Sto je Ana odistala??? Istegla stidnu dlaku ili tako nesto???![]()
Zlobnici jedni, stidite se! Sta je sve devojka uradila sa 20 godina za nasu zemlju u kojoj nam ''cike'' sole pamet, gde se cene samo vrhunski trijumfi! Setimo se kada je Ana osvojila Roland Garros, a kad je Jelena usla u finale US Opena - svi su klicali ''JJ i Ana su ponos Srbije'', a kad je Ana usla u krizu na Wimbledonu, gotovo niko joj nije dao podrsku, to vazi i za Jelenu, kada je izgubila od Tanasugarn.
Hvala Ti Ana, hvala Ti Jelena za sve sto ste ucinili da na vrhu WTA liste stoji troslovno obelezje - SRB!
Šta znam. I kad ih dobije nekako mi se čini da nije dala maksimum. Ali možda je krivo ono njihovo nenormalno vrištanje, mene bi da sam na njenom mestu to skroz poremetilo.
U svakom slučaju bila je super ove sezone, valjda će 2009 pasti i taj Grand Slam.
Tesko! Jelena nikada nece osvojiti Gren slem, imala je sansu svima da zapusi usta osvajanjem Mastersa, ali Jelena nije kalibar za to!!!!
A ti si vidovit ili si samo Anin fan?
Ako je ovo prvo skidam kapu, ako je ovo drugo pokrij se ušima i ćuti tu.![]()
A jel Ana za velika dela ?
Jelena je na zavrsni turnir dosla u zivotnoj formi, puna samopouzdanja, u najboljim igrackim godinama, i sta je uradila? Izgubila od 8. i 9. igracice za redom, ...Jelena je dobra igracica, ali ne i za velika dela, i to je ovaj turnir pokazao. Umesto da ih sve samelje, ona je odigrala cetiri prosecna meca.
Nije baš dobro igrala a imam i neki utisak da ima kompleks od tih sestara pa nikako da da maksimum protiv njih. U svakom slučaju rezultat nije strašan i ostaje na prvom mestu a to je bitno.
Pa JJ je drala ovu Venus mada igrati protiv te Venus jezivo iritira.Kad mene kao gledaoca nervira mogu da zamislim kako je tek njenim suparnicama na terenu.
Prvo sklopi onu namucenu facu ko iz filmova o robovima dok beru pamuk a gazda ih bicuje...zatim pola sata se brise tj odugovlaci prilicno posle svakog malo duzeg poena da bi se odmorila..plus sto cesto koristi onu foru da baci loptu a ne servira pa onda tek iz druge sto me najvise iritira.Nadam se da ce je Zvonareva odrati sutra mada Zvonareva je zivac tako da verovatno ce je ova kobila iznervirati