WTA

Zlobnici jedni, stidite se! Sta je sve devojka uradila sa 20 godina za nasu zemlju u kojoj nam ''cike'' sole pamet, gde se cene samo vrhunski trijumfi! Setimo se kada je Ana osvojila Roland Garros, a kad je Jelena usla u finale US Opena - svi su klicali ''JJ i Ana su ponos Srbije'', a kad je Ana usla u krizu na Wimbledonu, gotovo niko joj nije dao podrsku, to vazi i za Jelenu, kada je izgubila od Tanasugarn.
Hvala Ti Ana, hvala Ti Jelena za sve sto ste ucinili da na vrhu WTA liste stoji troslovno obelezje - SRB!

Ehm,ovako-niko to ne radi u ime zemlje nego u svoje ime,iskreno,nebitno je cija je zastava ispred. Jedino kome mogu da priznam po tom pitanju da je faca je Nole,koji je imao priliku da igra za Englesku jos kao 18-godisnjak,ali je odbio.Svaka mu cast. Svi ostali-pitanje je da li bi odbili da su imali priliku.Eto vam primer Jelene Dokic.Interesuje me da su imale priliku,Ana i JJ da li bi je odbili? To verovatno nikad necemo saznati.

Aj racunam da su Tipsa i Zima uvek igrali za reprezentaciju,Zima je car covek bio i selektor u teskim vremenima srpskog tenisa...A Ana,koliko se secam,izbegavala je nastupe za reprezentaciju? OK,necu da je napadam zbog toga,imala je sigurno svoje razloge,ali sigurno necu da vicem bravo sto igrate za Srbiju. Realno,da se sada i za nastup za reprezentaciju ne dobijaju bodovi,tesko da bi Ana igrala.

Sa druge strane,lepo je videti srpsku zastavu kad pobede nasi negde.Onda koliko god igrali za sebe,nekako ti drago kad vidis odakle dolaze ;)

Inace,ovaj Masters za zene je postao smesan kao i ceo zenski tenis. Odustajanje kao dobar dan,i dolaze igracice samo na jedan mec,stvarno smesno.

Zlobnici jedni, stidite se! Sta je sve devojka uradila sa 20 godina za nasu zemlju u kojoj nam ''cike'' sole pamet, gde se cene samo vrhunski trijumfi! Setimo se kada je Ana osvojila Roland Garros, a kad je Jelena usla u finale US Opena - svi su klicali ''JJ i Ana su ponos Srbije'', a kad je Ana usla u krizu na Wimbledonu, gotovo niko joj nije dao podrsku, to vazi i za Jelenu, kada je izgubila od Tanasugarn.
Hvala Ti Ana, hvala Ti Jelena za sve sto ste ucinili da na vrhu WTA liste stoji troslovno obelezje - SRB!

E baš smo se postideli, nema šta.
Mene Ana ne zanima još od onog Fed kupa i savršeno ne smatram da ona igra za mene/nas nego za sebe i za $$$. I baš me boli uvo što je gospođica iz Srbije, apsolutno ne mogu da navijam za nju (nisam ni na Roland Garossu) a posebno sam uživala kad je Zvončica razbila pre neki dan :lol: Pa se sad vi ljutite koliko hoćete ali valjda je na meni da odaberem za koga navijam a ja to ne biram po zastavi već po igraču :D

bravo jj! jesi danas izgubila ali si pokazala da sa svakim mozes da se nosis! hvala za ovu sezonu i cestitke jos jednom za to sto si NAJBOLJA NA SVETU! :super:
ajd' pa se vise nego zasluzeno lepo odmori i nauzivaj- pa se "vidimo" u januaru! :mrgreen:

Poslednja izmena:
Nije baš dobro igrala a imam i neki utisak da ima kompleks od tih sestara pa nikako da da maksimum protiv njih. U svakom slučaju rezultat nije strašan i ostaje na prvom mestu a to je bitno.

Šta znam. I kad ih dobije nekako mi se čini da nije dala maksimum. Ali možda je krivo ono njihovo nenormalno vrištanje, mene bi da sam na njenom mestu to skroz poremetilo.
U svakom slučaju bila je super ove sezone, valjda će 2009 pasti i taj Grand Slam.

Šta znam. I kad ih dobije nekako mi se čini da nije dala maksimum. Ali možda je krivo ono njihovo nenormalno vrištanje, mene bi da sam na njenom mestu to skroz poremetilo.
U svakom slučaju bila je super ove sezone, valjda će 2009 pasti i taj Grand Slam.

Tesko! Jelena nikada nece osvojiti Gren slem, imala je sansu svima da zapusi usta osvajanjem Mastersa, ali Jelena nije kalibar za to!!!!

o Majat, dugo ti je trebalo da se oglasis posle novih aninih neuspeha. Ako su tvoje prognoze za JJ tacne kao i one da ce Ana razbiti sve u Dohi kao zvecke , imamo se cemu nadati :)

A ti si vidovit ili si samo Anin fan?
Ako je ovo prvo skidam kapu, ako je ovo drugo pokrij se ušima i ćuti tu. :lol:

Jelena je na zavrsni turnir dosla u zivotnoj formi, puna samopouzdanja, u najboljim igrackim godinama, i sta je uradila? Izgubila od 8. i 9. igracice za redom, ...Jelena je dobra igracica, ali ne i za velika dela, i to je ovaj turnir pokazao. Umesto da ih sve samelje, ona je odigrala cetiri prosecna meca.

Jelena je na zavrsni turnir dosla u zivotnoj formi, puna samopouzdanja, u najboljim igrackim godinama, i sta je uradila? Izgubila od 8. i 9. igracice za redom, ...Jelena je dobra igracica, ali ne i za velika dela, i to je ovaj turnir pokazao. Umesto da ih sve samelje, ona je odigrala cetiri prosecna meca.

Ana je izgubila od 180 i neke, čisto da te podsetim i to isto posle Roland Garossa gde je bila u životnoj formi. :mrgreen:

Podrska JJ na Wimbledonu. Evo ja mislim da sam joj dao sasvim dovoljno podrske na taj nacin sto sam nekoliko dana pre tog meca upozoravao ovde javno na forumu na Tanasugarn. Gledao sam njen mec protiv Safine i pozvao JJ da obrati paznju na nju. E sad ne znam sta sam jos mogao da uradim. Da igram umesto nje ne mogu...

Sto se tice Ane njoj nisam davao nikakvu podrsku posto sam mislio da joj kao osvajacici Roland Garrosa ne treba podrska protiv 132. ili tamo neke 188. igracice na WTA listi.

Nije baš dobro igrala a imam i neki utisak da ima kompleks od tih sestara pa nikako da da maksimum protiv njih. U svakom slučaju rezultat nije strašan i ostaje na prvom mestu a to je bitno.

Pa JJ je drala ovu Venus mada igrati protiv te Venus jezivo iritira.Kad mene kao gledaoca nervira mogu da zamislim kako je tek njenim suparnicama na terenu.
Prvo sklopi onu namucenu facu ko iz filmova o robovima dok beru pamuk a gazda ih bicuje...zatim pola sata se brise tj odugovlaci prilicno posle svakog malo duzeg poena da bi se odmorila..plus sto cesto koristi onu foru da baci loptu a ne servira pa onda tek iz druge sto me najvise iritira.Nadam se da ce je Zvonareva odrati sutra mada Zvonareva je zivac tako da verovatno ce je ova kobila iznervirati

Pa JJ je drala ovu Venus mada igrati protiv te Venus jezivo iritira.Kad mene kao gledaoca nervira mogu da zamislim kako je tek njenim suparnicama na terenu.
Prvo sklopi onu namucenu facu ko iz filmova o robovima dok beru pamuk a gazda ih bicuje...zatim pola sata se brise tj odugovlaci prilicno posle svakog malo duzeg poena da bi se odmorila..plus sto cesto koristi onu foru da baci loptu a ne servira pa onda tek iz druge sto me najvise iritira.Nadam se da ce je Zvonareva odrati sutra mada Zvonareva je zivac tako da verovatno ce je ova kobila iznervirati

Ako je odere od sutra je moj idol i insistiracu da joj se otvori tema :worth:

Back