WTA

Nego sta sam jos primetio.....

imamo "belu grupu " i tu su srpkinje i ruskinje i "kestenjastu grupu " tu su dve ruskinje i one dve .Sto bas tu grupu nazvase kestenjastom.

Nego moja prognoza je da ce neka od tih sestara Vilijams da mazne titulu.
Od US opena su stedele snagu i krkale banane i ananas i sada pune energije navalile na one milione koji su nagrada.

A lepo je cika Srle govorio posle meca sa JJ da Ana nema nikakve sanse ovde i da je onaj Linc i gde vec cisto zavaravanje,aaaaaaaaaaaaaaaaaa,bio sam u pravu,bio sam u pravu.. :D :D :D

Devojka je zavrsila tenis negde krajem maja i to je to,cekamo sledecu sezonu...Inace,ako ne odbrani gomilu bodova iz prvog dela sezone,eto nama Ane negde oko 15-20-og mesta vec krajem aprila.Sa ovakvom igrom,tu ce biti.Srecom pa je konkurencija slaba pa ne moze i nize.Morace decko dosta da se potrudi oko nje ;)

Venus ili Serena,jedino ko moze da uzme ovaj turnir pored njih je JJ i to je to.Sve ostalo bi bilo neocekivano.

Hehhehehe....Pa da,u stvari,ko bi rekao na pocetku sezone da ce biti tako? Ili da ce se mama Enan povuci? Ili da Sarapova uopste nece ucestvovati na zavrsnom turniru posle onakve igre na Australian Openu?Duga je sezona ;)

istina... :) ali sa tim sto je po meni enan otisla kada je pocela da joj pada igra- bilo zasicenje tenisom razlog tome ili ne. a sa sharapovom nikada nisi 100%. a ostaje i pitanje kako bi sestre igrale najvece turnire da ne posvecuju paznju iskljucivo njima.
kakogod- jelena je najmanje losa od sve dece [za one koji ne mogu da joj priznaju da je naj ove sezone (a tu ne mislim na tebe; da se ne cimas sa reagovanjem ;))].

e, tako! :mrgreen: nikako preterano zanimljiva partija, ali svakako vredna pobeda... sutra jj lepo da preda mec pa da opusteno proba da dobije sestre- za kup (ne vidim kako bi zvonareva mogla da iznenadi neku u 1/2f)! :D

Poslednja izmena:
Fantasticno je pocela mec, ali onda se malo opustila ali na srecu dobila je prvi set, e onda glupa povreda i mucenje, ali vazna je pobeda. Nek se sad odmori, i sama je rekla da povreda nije nista ozbiljno.

mislim, nemam nista protiv toga, ali ne znam kome je zanimljivo da gleda njihove meceve, mogu lepo samo da se pojave i kazu sta su odlucile koja ce da pobedi

Pobeda Dementijeve... Kestenjasta grupa se malo zakuvala, sutra odlucujuci mec... Bice zanimljivo gledati Serenu i Elenu jer obe zele da prodju u 1/2 finale... JJ sutra protiv Zvoncice od 15h...

Jelena posle odlicnog starta,smorila i babu i dedu...Joooooooooj sto mrzim one fore,e publika mi smeta,ali OK,vodim 3:0 ali mi smeta publika...Sta je trebala protivnica onda da kaze? Fuj,sto mrzim to!

Ostalo,manje vise OK,odradila je posao i svaka joj cast. Bice interesantno videti ko ce joj biti protivnik u polufinalu.Kao sto sam rekao i ranije,od JJ ocekujem finale,za pobedu videcemo ;)

Odustala Serena, istegla neki mišić ili nešto... A odustala i Ana tako da na njeno mesto uskače Agnješka Radvanska... Al svejedno, polufinalisti su već poznati... JJ vs. Venus, Zvonareva vs. Dementijeva.

Steta za JJ imala je svoje sanse, ali sta je tu je... Ipak protiv Venus, bice to dobar mec... Petrova igra umesto Serene jer je ova povredjena... Odustala je i Palcica pa ce u beloj grupi poslednji mec igrati Radvanska i Kuznjecova....

@UltimaN za par sec si bio brzi.... :D

Back