WTA

Hehe, zato što su Jelenini navijači bolji ljudi :p

Dobro, šalim se, ne mrzim ja nikoga, samo u meču između Ane i Jelene navijam za Jelenu. Inače sam i Anin navijač.

Bravo za Jecu! Bas mi je drago sto je pobedila.
Da li je neko video Verdaska u Aninoj lozi?
Izgleda da vise nije samo trac, nadam se da ima ozbiljne namere sa Anom, ne trebaju joj jos ljubavne patnje:heart::cmok:

Eh, zbog obaveza sam stigao tek na kraj meca. Mada moram da priznam da i nisam nesto zurio kuci posto sam bio ubedjen da ce to za JJ biti samo jos jedan dan na poslu. Tako da mi ostaje samo da cestitam JJ na pobedi i da joj pozelim da nastavi ovako do kraja. :super:

A sa druge strane cestitam i Ani. Nisam gledao ceo mec tako da ne znam kako je to izgledalo, ali bar rezultatski ovo je pristojan poraz. Ako se uzme u obzir da je u prethodnih 5 meseci ispadala u prvim kolima turnira od mnogo slabije rangiranih igracica - ovo deluje ok. :ok:

Sve cestitke Jeleni, bila je zaista mnogo bolja od Ane! Anin najveci problem su te GRESKE, GRESKE i GRESKE!!! Uostalom, imala je vise winnera od Jelene, koja je bila bolja i u psihickom pogledu. Sada se treba okrenuti ka Ruskinjama. I Ana i Jelena su u poslednje vreme rasturali Zvonarevu i Kuznetsovu, sto je dobro. Ajde Ana!!!

Koliko sam ja gledao mec,JJ je stvarno bila bolja,a i ocekivao sam to..Ipak je Ana van forme,lepo je sto je osvojila Linc,ali mislim da ce sa ovom igrom jako tesko ici dalje. JJ je jednostavno odigrala koliko joj je trebalo da dobije.Ana je dosta gresila i to je to. A iskreno,kad je trebala,nije znala da prelomi u svoju korist.

Realno,JJ bi morala bar finale da igra.

bravo jeco! sta reci, jj nastavlja gde je stala! :mrgreen:

a ana jos uvek nije u svojoj najboljoj formi... ali je daleko i od one lose i doskorasnje. :) imace svoju sansu protiv ruskinja i nadam se da ce je iskoristiti (naravno, kao i jj)! :D

a i dalje ne mogu bas da uzivam u ovakvim duelima zbog nemogucnosti da navijam (mada, navijao sam za JJ posto je dobila prvi set da se ne bi potrosilo previse snage koju bi mec u 3 seta uzeo)...
a jako mi je drago da su se nase sastale na pocetku, a ne kada se eventualno direktno odlucuje koja ce od njih proci dalje. :)

Poslednja izmena:
ana osrednja generalno, a slaba u bitnim poenima.. i zasluzeno napusta kup... al super je i da je bila tu (sa RG-om i 1. mestom na neko vreme- ova sezona je bila odlicna), a verujem da ce biti bolja na startu sezone, kad joj zelja za deckom bar malo mine (mada, moze da bude i suprotno, da se navadi jos vishe)... :)

Back