WTA

U svakom slucaju,svaka cast za povratak.Ali ne mogu se oteti utisku da je zenski tenis smesan.

Pa smesniji je muski. Ako na nekom turniru igra Nadal zna se da je 99% on pobednik tako da ne vidim poentu pracenja tog turnira.
Kod zenskog bar postoji neka izjednacenost prvih nekoliko teniserki kod muskog eventualno prva tri su tu negde a ovi ostali dno dna.

Dementieva gave credit to her opponent.
”Her defensive game is just phenomenal,„ the Olympic champion told a news conference.
”No matter what shot you hit, she is able to get to it and hits everything back at you. It seems like she can cover not only a tennis court but a whole soccer field.
„Well, she is number one and she played like number one.”

Ovo joj je dobro:
„Znam da nije lepo za publiku posto sam pobedila Ruskinju, ali se nadam da će publika navijati i za mene u finalu posto sam iz Srbije”.

Zasta je naravno dobila aplauz.

Poslednja izmena:
Ima li ovde nesto zanimljivije?!

Ihh, komentator analizira,evo kraja sezone:
1. "doticna" :roll:
2. Dinara
3. Serena

Dinara na peti "doticnoj" i gazice je, gaziti, dok ne pregazi, tj, slomi "povredjenu kicmu" kako je "doticna" i sama rekla da je ima.

Dinara je otprilike tek pre 5-6 meseci pocela ozbiljnije da igra. i eto je 2.;)

Tako da, omladino draga deeerite se po forumu, dok jos imate povoda:D:D:D

Bolest.:banovati:

Pa smesniji je muski. Ako na nekom turniru igra Nadal zna se da je 99% on pobednik tako da ne vidim poentu pracenja tog turnira.
Kod zenskog bar postoji neka izjednacenost prvih nekoliko teniserki kod muskog eventualno prva tri su tu negde a ovi ostali dno dna.

Da,pored zivog Federera i Djokovica 99% turnira uzima Nadal,hoce to tako :hahaha:

A samo neka neko kaze da su Marej,Del Potro,Fererer,Rodik i ekipa dno dna,onda stvarno taj ne zna tenis.Dno dna je kako igraju teniserke,gde nemas najboljeg,ni prvog do nejga,nego gomilu prosecnih teniserki koje se bore da u jednom momentu budu ispred ostalih.

Da,pored zivog Federera i Djokovica 99% turnira uzima Nadal,hoce to tako :hahaha:

A samo neka neko kaze da su Marej,Del Potro,Fererer,Rodik i ekipa dno dna,onda stvarno taj ne zna tenis.Dno dna je kako igraju teniserke,gde nemas najboljeg,ni prvog do nejga,nego gomilu prosecnih teniserki koje se bore da u jednom momentu budu ispred ostalih.

Nisam napisao da 99% turnira uzima Nadal vec ako je recimo on na nekom turniru ostali nema sta tu da traze ( osim tu i tamo Federera i Djokovica)

Po cemu je to Marej extra a recimo sestre Vilijams,Kuznjecova...itd nisu??

Vidim ti si neki strucnjak kao?? Jesi li ikada u zivotu bio na nekom WTA ili ATP turniru ili si tenis video samo preko TV-a

Dementieva gave credit to her opponent.
”Her defensive game is just phenomenal,„ the Olympic champion told a news conference.
”No matter what shot you hit, she is able to get to it and hits everything back at you. It seems like she can cover not only a tennis court but a whole soccer field.
„Well, she is number one and she played like number one.”

Gde si to procitao ?

kao sto jj nije uopste igrala lose u prvom setu koji je izgubila, tako ni dementieva prosto nije imala kuda u nastavku... :) jelena je posle prvog seta bila zid, a vecina poena mi je drzala "vau osmeh"... :mrgreen:

Nisam napisao da 99% turnira uzima Nadal vec ako je recimo on na nekom turniru ostali nema sta tu da traze ( osim tu i tamo Federera i Djokovica)

Po cemu je to Marej extra a recimo sestre Vilijams,Kuznjecova...itd nisu??

Vidim ti si neki strucnjak kao?? Jesi li ikada u zivotu bio na nekom WTA ili ATP turniru ili si tenis video samo preko TV-a

Vidim da ti izgleda jesi teniski strucnjak. Ako jesi,onda mi objasni desavanja u zenskom tenisu? Objasni mi ko je onda ekstra po tebi i koliko ce da traju?Sezonu,dve,tri?Ako je to kvalitet,onda u redu,pogresio sam.

I da,siguran sam da ce i Marej i Del Potro biti odlicni igraci,sada su jos uvek samo veliki talenti,nadam se da ce sledece godine pokazati da nisu dzabe tu gde jesu ove sezone.

I inace,posto vidim da hoces da se svadjas,ja sam mnogo ranije vec govorio da su sestre Vilijam odlicne igracice,samo sto to izgleda nema ko da cita.Njihov problem je sto hoce da igraju samo Grend Slemove i nista vise.Neverovatno je da sestre odigraju 5 turnira i svuda ispadnu u prva dva kola,onda hop,Grend Slem,na kaldionicama se kotiraju kao favoriti,a onda hop,uzmu koji hoce,kad hoce.I naravno,kako onda mozemo da pricamo o ostatku zenskog harema da su dobre?

Bravo za JJ :klap: :). Zao mi je bilo na kraju Zvonareve , pocela je i da place , ali sta da se radi .. i finale je ok. JJ je sad jednostavno previse dobra

Back