WTA

teshko...igrala je 10 mecheva za dve nedelje umorna je a dementijeva je zayeban protivnik i kad nije

i polufinale je dobro

kako god sutra proshla treba da otkaze Cirih i sprema se za zavrshni masters kup

Pa jj normalno da sada osvaja turnire, jer je napokon zdrava bez povreda!!
Da je ovaka bila celu godinu osvojila bi GS sigurno(ona je povredjena dosla do dva polufinala), mislim da bi pobedila anu na RG i uzela ga!!, ali kako je sama rekla nije se dobro pripremila na pocetku pa su se nanizale povrede umesto osvojenih turnira:D:D

6-0 prvi set za Dementijevu. Mada ocekivano je da pukne JJ juce je jedva stajala na nogama samo zahvaljujuci greskama Panete je pobedila ali ova Dementijeva ce je razbiti.

JJ je jednostavno suvise dobra. Ne moze da se igra sa njom vise od jednog seta. Mislim da ce kraj sezone biti vrlo nezanimljiv ako nastavi ovako. :ok:

A Dementijeva - sta reci. Posle neceg sto je izgledalo da ce biti njen mec zivota - doziveti ovakvo ponizenje - to mora da boli. :sad2:

Evo komentator je upravo analizirao rasplet na WTA listi. Elem, JJ ce imati minimum 700 poena prednosti u odnosu na Serenu i 650 u odnosu na Safinu ako Safina udje u finale ili preko 500 poena ako Safina osvoji Moskvu.

Ima li ovde nesto zanimljivije?!

Ihh, komentator analizira,evo kraja sezone:
1. "doticna" :roll:
2. Dinara
3. Serena

Dinara na peti "doticnoj" i gazice je, gaziti, dok ne pregazi, tj, slomi "povredjenu kicmu" kako je "doticna" i sama rekla da je ima.

Dinara je otprilike tek pre 5-6 meseci pocela ozbiljnije da igra. i eto je 2.;)

Tako da, omladino draga deeerite se po forumu, dok jos imate povoda:D:D:D

Ima li ovde nesto zanimljivije?!

Ihh, komentator analizira,evo kraja sezone:
1. "doticna" :roll:
2. Dinara
3. Serena

Dinara na peti "doticnoj" i gazice je, gaziti, dok ne pregazi, tj, slomi "povredjenu kicmu" kako je "doticna" i sama rekla da je ima.

Dinara je otprilike tek pre 5-6 meseci pocela ozbiljnije da igra. i eto je 2.;)

Tako da, omladino draga deeerite se po forumu, dok jos imate povoda:D:D:D

ja samo ne razumem ti pricas doticna ili suntavi komentator.......

Back