WTA

Jelena i da se dogega nekako do Ane i nekim chudom je pobedi u finalu bi igrala recimo protiv Safine koja se raspomamila zadnjih mesec dva....ili Dementijeve koja ne lezi ni Ani ni Jeleni.A Jelena je povredjena,zavijena joj ruka+ prehladjena.Zato ako dodje do tog polufinala ja cu navijati za Anu jer ima vece shanse u finalu.Al nek njih dve prvo dodju do polufinala.:D

успешан дан за наше тениске принцезе :super: (што би реко овај са ртс-а)
штета што само Корне није победила а играла је ко луда на почетку .. :whistling:
надам се да ће да догурају обе до полуфинала , стварно су јаке, увек буде добар тенис кад оне играју иако Ана води убедљиво,

Pobjeda Šarapove nad Knap!

U prwom setu Marija se mucila, i uspjela preko taj - brejka da uzme prwi set, dok smo u
drugom setu gledali potpuno drugu Mariju, mada i Knap je mnogo popustila, i Šarapova je
bez problema uspjela da uzme drugi set rezultatom 6:0 i plasira se u cetvrto kolo u kojem
ce igrati protiv Dinare Safine!

Ma ljudi pa jedva je dobila Knap danas. Da Knap ima bar pristojan servis i da nije toliko smotana da ima 30 puta prednost na svom servisu i ne moze da zavrsi gem ovaj mec bi se mozda i drugacije zavrsio. U svakom slucaju prva malo jaca igracica i Marija ide kuci.

Ako nista Ana ili JJ ce je sigurno isprasiti u finalu.

I ja mislim da ce Safina dalje... Kako se Marija provukla kroz ova tri kola nema sanse da prodje i Safinu... Od kad je uzela psihica igra sve bolje... svaka joj cas, navijacu za nju... :)

I ja mislim da ce Safina dalje... Kako se Marija provukla kroz ova tri kola nema sanse da prodje i Safinu... Od kad je uzela psihica igra sve bolje... svaka joj cas, navijacu za nju... :)

Ja cu bogami za Mariju da navijam, ali ako joj je vec sudjeno da ispadne neka ispadne,
ionako Safina u nekolika posledjna mecha, igra fenomenlan tenis, tako da mi nece biti
zao ako Šara ispadne od nje!
Ma lijepo kaze ona "izreka": "Neka bolji pobjedi!"

Sta radi ova ludaca opet. Znao sam kada sam je video kako mlitavo servira na mec loptu na 5:2 da ce da ide set u tie break. Ne mogu vise da se nerviram.

ajde sad iskreno reci bratu da li si cuo za neku od njenih dosadasnjih protivnica pre ovog turnira
hehee... pa samo iskreno i ima smisla pricati... :) ma svestan sam ja da bilo kakva pobeda protiv npr. nekog nosioca vredi i govori vise o ani (ili bilo kome), nego ovo ciscenje...

a cuo sam svakako za vozniacki i safarovu (a ne mogu reci da mi arvidson nije poznato)... a cetkovska je, sa druge strane dobila bondarenko i pre duela sa anom, jos 2 teniserke- sve bez izgubljenog seta. ali, gurnimo sve to na stranu- 6:0, 6:0 je redak rezultat u 4. kolu grand slama... nisam ja bas toliko blesav i subjektivan- uprkos nasladjivanju, nije mi bila zelja da dizem anu u nebesa... a iscudjavam se sto je ova uopste dogurala do RG-a... :)

pa, i sam pomenuh da se nadam da ana nece posle razbijanja ove (koje svakako pozdravljam jer je i za to bilo potrebno dobro odigrati; a i volim kada igrac grize do kraja), odigrati slabije u nekom od narednih kola- kada prava igra bude potrebna za pobedu... :)

ukratko: razumem sta hoces da kazes... u pravu si... i slazem se! ali, ne mogu da ne pohvalim anu! ;)

... a morao sam malo duze da davim- da ne budem pogresno shvacen te posmatran kao drogirani fanatik... :D

Poslednja izmena:
JJ konacno dobila Radvansku. Tipican JJ mec vise brejkova nego osvojenih servisa, gasenje masine pre kraja meca i povratak Radvanske iz mrtvih i na kraju jos pola sata nerviranja. Imala je 5:2 u drugom setu i 2 mec lopte i servis i izgubila 4 naredna gema. :twisted:

Back