WTA

Prsla Ana sto je bilo i ocekivano s obzirom na raspored Nemaca koji nemaju ni reflektor na stadionu. Od ponedeljka Ana treca, JJ cetvrta.

Zao mi je sto je Ana izgubila ali borila se do zadnjeg poena,i kakav glup raspored!!!Mozda da nije morala igrati 2 meca danas stvari bi bile drugacije,ali to se nikad ne zna tako da...drzi se ANA!!!
Ide Rim,tu Anci nema nista poena da odbrani!!!

Svaka cast.... Samo kad bi opet igrala za nas...
Elem JJ sve bolje igra... Rad sa Rikardom Snacezom joj definitivno pomaze.... Malo je ojacala servis, mada moze to i bolje a sigurno ce ga i popraviti do kraja sezone... Nadam se jos jednoj pobedi u Rimu... i naravno dobrom plasmanu na RG-u...

dobro je... mislim, vise gotivim dementievu, ako uopste gotivim i jednu od ove dve igracice... ali safina je STVARNO zasluzila ovo kao niko- i ovako je najpravednije...

Evo RASPOREDA ZA SREDU! Trebalo bi da na eurosportu bude vecina meceva (ako ne svi)...

Stadio Pietrangeli (from 11.00hrs)
1. Petrova vs. Kirilenko (tbc)
2. Ivanovic vs. Pironkova (NB 13.00hrs)
3. A.Bondarenko vs. S.Williams
4. [Savchuk or Pennetta] vs. Jankovic
5. Cibulkova vs. Sharapova (NB 20.30hrs)
6. Peng/T.Sun vs. Amanmuradova/Vesnina

Campo 1 (from 11.00hrs)
1. Savchuk vs. Pennetta
2. V.Williams vs. Stosur (NB 12.00hrs)
3. Bartoli vs. Razzano
4. [Dushevina or Cornet] vs. Schiavone
5. Kuznetsova vs. Govortsova

ana neretko ume da odigra katastrofalan mec sa gomilom neiznudjenih gresaka- ali ovako lose davno nije bilo... sto ne znaci da ce vec u sledecem mecu razbijati kako ume :D to je ana, sta da se radi (osim navijanja)... :)

kako serena pocisti bondarenko, a sad igra jeca protiv penete.....valjda se tako zowe!:D

a enan je zawrsila svoju karijeru........evo sad sam vidio njenu izjavu na euro sportu!

ana propusti priliku da se dobrim partijama odrzi na 2. mestu i da posto je enan zavrsila svoje, ubrzo izbije na prvo... eh... bice ih jos :) ... sto nordic rece- bice klanja bar 5 teniserki za sam vrh, i verovatno dosta smena neko vreme (osim ako sharapova ne bude ubedljiva; da ne pominjem serenu jer se cini da ona odigra tek po neki veliki turnir)....
a jeca bez vecih problema prolazi 1. prepreku... bravo! steta samo sto ne prenose sarapova vs cibulkova- tu se stvarno ima sta videti :mrgreen:

Poslednja izmena:
Prosto neverovatna vest,znaci,veoma mi je krivo,sta li ju je snaslo....Ko zna! saznao sam za to pre nekoliko sati,a samo se cekala potvrda....

Iskreno,zato i ne volim zenski sport...bacice sve sto su uradile u samo jednom danu.Znam dosta primera jer sam jelte radio godinama sa zenama.Muskarac ce jako retko odustati od karijere,narocito ako je negde nesto vec uradio,dok je kod zena sve to na brzinu....Bezveze.

Back