Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih se baš kladio da će Bušar da osvoji turnir. Više šanse dajem Andrei nego njoj. Da je Jelena bila u meču danas, lako bi izašla na kraj sa kanađankom. Al čim Jelena ne može da pogodi forhend pa da joj život zavisi od toga, znaš da joj se ne igra tenis i da jedva čeka da se pokupi sa terena i da ode.
Pa ne znam sta da kazem osim da je i meni nekako delovala odsutno. Bila se vratila u jednom momentu i onda... prosto stala.
Cim bi podigla nivo igre - sto bi rekli komentatori - odmah se sve menjalo u njenu korist.
Sto rece onaj komentator da je Jelena izjavljivala da u njoj postoje dve Jelene, jedna dobra i jedna zla, izgleda da je ova druga juce igrala tenis...
Ne znam, ali mladjahna Busar ako i ne osvoji ovaj turnir - zaista postaje, ako nije vec i postala velika pretnja za ostale teniserke.
Ako je nesto ne skrajne sa puta, jer su dame ipak malo drugacije od dzentlmena i na njih mogu da uticu mnoge stvari da bi zapostavile tenis, smesi joj se lepa karijera.
Kao uostalom i Aliz Korne.
- - - - - - - - - -
Nisam bila u prilici da vidim prvo kako igra, a zatim i kako izgleda Ajla.
Mislila sam da se zove Alja. Ali, izgleda da sam pogresila.
Danas gledamo polufinala kod dama.
meni je interesantna ova klinka belinda benčić.Bušar ima potencijala, to svakako. Trenutno od mlađih teniserki mislim da je Halep najopasnija.
Što se tiče Ajle, po stilu igre me najviše podseća na Aravan Rezai. Tuče po loptici ko Marko Kraljević topuzom.
I... nije uspela Jeca u Carlstonu.
Ova devojcica Busard je cudo!
... sa malom bušar nema šale![]()