WTA

field56.jpg

Prilozi

• field56.jpg
    field56.jpg
    83,9 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena:
BXCA_LbCMAAOI4-.jpg

Crvena grupa: Serena Vilijams, Agnješka Radvanjska, Petra Kvitova, Anđelika Kerber
Bela grupa: Viktorija Azarenka, Na Li, Sara Erani, Jelena Janković

Što se mene tiče, ako Jelena zabeleži bar jednu pobedu, biću prezadovoljan!

kako stvari stoje nova godina je lepo počela za naše teniserke.
i ana i jelena su se plasirale u polufinale turnira na kojem igraju.
ana je u oklendu u dva seta bila bolja od japanke kurumi nara i u polufinalu igra sa belgijankom flipkens.
nagradni fond turnira u oklendu je 250 000 $

jelena je u brisbenu imala mnogo više posla protiv nemice kerber, ali je dobila u tri seta 6:7 6:3 6:1
u polufinalu igra sa pobednicom meča azarenko - voegele, trenutno azarenka vodi sa 1:0 u setovima.
u drugom polufinalu igraju brat serena i šarapova. z:p
nagradni fond turnira u brizbenu je 1 000 000 $

JJ prosla lagano 6:2, 6:0. JJ ce da zamrze u Japanu, jer je vec izbacila dve japanke Misaki Doi i Ayumi Morita, a u trecem kolu igra protiv jos jedne - Kurumi Nare. z:)

JJ na korak od top 5. :D

1. (1) Serena Vilijams (SAD) 12.660 bodova
2. (2) Na Li (Kina) 7.185
3. (3) Agnješka Radvanjska (Poljska) 6.215
4. (4) Viktorija Azarenka (Belorusija) 5.441
5. (7) Simona Halep (Rumunija) 4.775
6. (8) Jelena Janković (Srbija) 4.590
7. (5) Marija Šarapova (Rusija) 4.271
8. (9) Petra Kvitova (Češka) 4.235
9. (6) Angelika Kerber (Nemačka) 4.050
10. (10) Sara Erani (Italija) 3.830

Samo što će morati da pričeka za dalji napredak pošto u Majamiju i Čarlstonu brani skoro 800 poena. Madrid je mislim prva prilika jer je prošle godine ispala u prvom kolu.

i "mala" jovana jakšić je uspela da veže dve pobede i da se plasira u treće kolo turnira u montereju.
sinoć je dobila tajlađanku kumkhum sa 2:1 u setovima.

mora se priznati da lepo izgleda

390267_jovana-jaksic_f.jpg

Gledala sam njen intervju.
Devojka ima cilj i to mi se svidja.
Slatka je kao secer i nadam se da ce uskoro napredovati na WTA listi i pokazati svima svoj raskosni talenat.

Gledam Jecu i brinem... vratila se u drugom setu, ali da li ce ga dobiti i odvesti mec u treci set?
Zimi (sa kvacicom gore) - kako je zovu njeni navijaci je zaista predobra. Inace, Kanadjanka je 94-to godiste.
Ajde Dzej...
P.S. Posle eliminacije Serene i Venus - vec sam je videla da podize pehar, ali... videcemo.

Trgla se Jeca.
Igra se treci se u Carlstonut. Valjda ce biti pametna da iskoristi svoje iskustvo i ode u polufinale.
Bas sam se obradovala kada sam videla da ce SK prenositi i mec Petkovic - Safarova.
Ajde Jeco!

Back