WTA

Po obicaju tezak zreb za JJ. U njenom delu zreba su Lusi, Radvanska, Petkovic, Azarenka, Karolina... Ana - Betani Matek, Petrova, Skjavone... Bojana vec u drugom kolu ide na Karolinu.

E hvala Sonjecka na informaciji.
Nisam znala za JJ i Bojanu.
A Ana k`o Ana. Cas blista, cas gubi. Sta je tom devojcetu?
Zasto nema vise samopouzdanja u sebe?
Pa ne moze da bude losija od jedne Betani Matek-Sands, osim ako se uplasila njenog zaista futuristickog izgleda, zaista je ekstravagantna na terenu, a verovatno i van njega.

E hvala Sonjecka na informaciji.
Nisam znala za JJ i Bojanu.
A Ana k`o Ana. Cas blista, cas gubi. Sta je tom devojcetu?
Zasto nema vise samopouzdanja u sebe?
Pa ne moze da bude losija od jedne Betani Matek-Sands, osim ako se uplasila njenog zaista futuristickog izgleda, zaista je ekstravagantna na terenu, a verovatno i van njega.

Nema na chemu arvena da se:hvala::lol:i drugi put ako ustreba:lol:
smilie_girl_057.gif

Ima super boju kose, Serena...

A ovu Karoline ne mogu vise da podnesem... ne mogu vise da gledam onaj njen nezanimljivi tenis.
Kad ce jednom da joj neka pokaze kako se igra zaista lep tenis i da je skine sa broja 1?

E strasno. Syeba mi JJ tiket. Igrao sam Mareja - bilo kakva pobeda - doslo, Delpa sa hendikepom - doslo, Felija sa hendikepom protiv Federera - doslo :D i na kraju me obori JJ. Kad igram srcem, a ne glavom. :dash: :dash:

Jeste li videli ekstravagantnu Betani, ona na teniskom terenu propagira ragbi ;)
Kada sam je videla protiv Skjavone, uplasih se malo... mogu misliti sta je pomislila Skjavone...

Ne znam kako vama, ali meni JJ izgleda potpuno nezainteresovano na terenu, kao da je ne zanima da li ce izgubiti ili pobediti.
Da li je to kod nje neko prezasicenje ili misli na neke druge stvari, ne znam... ali ne dopada mi se kakvom energijom zraci kada izadje na teren.
Ili je van forme pa je protivnice preskacu samo tako... zaista ne znam sta da mislim o njoj.
A o Ani, nemam reci.
Sa tom devojkom se nesto definitivno dogadja. Ili igra dobro ili igra katastrofalno.

Ono jucerasnje zensko finale u Madridu je bilo smesno za mene.
Jos da je Azarenka pobedila to bi me dotuklo jos vise.

Lepo je rekla Aranca Sancez o danasnjim teniserkama... i sto rece onaj komentator verbalno udarila samar danasnjim igracicama.

To Jelenino stanje traje već prilično dugo. Nije nešto što se dešava tek sad. Postala je strašno nervozna, a na terenu deluje krajnje nezainteresovano i smoreno. Ne znam šta joj je, pretpostavljam da joj nisu sve ovce na broju, pa se to reflektuje i na njenu igru...

E upravo tako UltimaNe!

I da ne zaboravim, odavno WTA mi nije bio dosadniji.
Nema vise Dementijeve, otisla je sjajna Belgijanka, Klajsters i sestre Vilijams se oporavljaju od povreda, zaista gledanje zenskog tenisa mi nije vise tako zanimljivo kao pre.
Ona Rezai je bljesnula na trenutak na proslom Rolan Garosu, eto jedino vidim Andreu Petkovic koja po meni igra najbolje iako joj se to po rankingu ne vidi.

Jedva cekam da se onaj nas leptiric, nasa Aleksandra Krunic pojavi vec jednom na velikim turnirima, da ih sve malo razdrma...

I meni baš fali Dementijeva. Da, ženski tenis je zaista nikad dosadniji.

Rezai je bljesnula u Madridu, a na RG je Skijavone koja ove godine nije uradila ništa značajnije. A nije ni Stosur. Andrea je ok, mada ono njeno "aut" vrištanje mi ide na nerve. Zbunjuje me.

Još ima Aleksandra da gusla da bi došla do nekog jačeg turnira. Videćemo :) Mada ne verujem da ona može da napravi nešto značajnije u singlu, nekako mi je previše sitna za tako nešto (mada ne mora da znači, Žastin je bila najmanja od svih pa je suvereno vladala)...

Jelena Jankovic ubedljiva...
Plasirala se u trece kolo petog Mastersa sezone u Rimu gde ce igrati Anabel Medine Gariges.
Jelena je sa 6:0, 6:3 nadigrala Cehinju Lusi Safarovu koja je prvi poen osvojila tek u desetom gemu meca.
Spanjolka Medina Gariges je do treceg kola stigla pobjedom nad Francuskinjom Marion Bartoli sa sigurnih 6:4, 6:3.
Jankoviceva se ovom pobjedom osvetila Safarovoj od koje je prosle nedelje eliminisana u drugoj rundi Mastersa u Madridu sa 6:4, 4:6, 7:5.

Back