WTA

Juce sam slusala onog sa Jurosporta, ni jednom jedinom recju nije pomenuo Jecu.
Ili ja nisam dobro slusala.
Znate li parove polufinala u Carlstonu, ja ne mogu da pronadjem, totalno sam se sludela od jutros.

Hvala ti Urose. Sjajan si! <3

Bilo mi je krivo sto Janina nije iskoristila svoju priliku i sredila Vozniaki.
Ali, Karoline je opasna, Janina se pogubila i to je to.
Ne svidja mi se kako igra Peng. Nadam se da ce Vesnina pobediti.
I naravno da ce u finalu biti nasa Jeca i Vesnina.

Ali treba pobediti ovu Karoline koja ``zna znanje``, zna kako da se vrati u mec. Ali nikako je ne volim. Ne znam zasto, ali je tako.
Znaci polufinale ce biti kao finale?!

Poslednja izmena:
Jelena Janković se plasirala u polufinale turnira u Čarlstonu pošto je u četvrtfinalu bila bolja od američke teniserke Kristine Mekhejl (6:2, 6:0).
Jelena je izjavila da nece dozvoliti Vozniacki da se razigra...
Ajmo Jeco zelim ti pobjedu ...

Dobi Jelena, 6:2 6:0

Zanimljivo :)

6-2 6-0, rezultatski izgleda da je bilo lako ali se dosta gemova igralo na razliku... Ukupno je odigrano 110 poena (66 za Jecu i 44 za Kristinu) dok su Karolina i Janina odigrale 198 poena u tri seta... Dobra stvar za JJ, dobro je sluzio servis, 4 as servisa i 2 duple greske a sacuvala je i svih 5 brejk lopti... Gledao sam juce stream, doduse samo drugi set, Jeca se super kretala... Ne bih da baksuziram ali mislim da JJ ima vece sanse od Karoline...

Gde je ovo krenula? Na pijacu? :hahaha:
Stvarno goru opremu nisam video. :eek:

O Bože, nije joj to valjda autfit u Čarsltonu?

Vala ovaj put ću morati da stanem uz Uroša... Jelena kao da je kecelju navukla...

Novinari su joj postavili pitanje da li ce je nositi tokom cele sezone na sljaci... Evo sta ona kaze na to... :)

Yeah. I'm going to wear it. It's my new ANTA dress. I've been working with this company for now two years, two and a half years, and you know, it's -- you know, I think it's pretty cool. It's a nice color for spring, and I have these flowers, so it's kind of like the spring blossom. I'm blossoming. And you know, I got a lot of compliments for it, so I'm happy with it.

Na kraju Jelena dvadesetak vinera i preko 40 grešaka. Karolina upola manje. Al nije ptoblem to što greši, već što su tre greške bile toliko glupe, i to u ključnim poenima. Al dobro, posle ovoliko godina, naučio sam kako se gledaju Jelenini mečevi pa sam sad ok :D

Steta za JJ. Nije igrala lose, uzivanje je gledati kako gradi poene, a sa onim bekhendom moze cuda da pravi. Ali opet stare boljke servis, neiskoriscene brejk lopte i nicim iznudjene greske.

Haljince je ok. :D

Ma nemojte da se ljutite na Jecu.
Igrace ona bolje, samo da se za`ukce, sto bi rekao Jare :)
Ali zaista je sama kriva za poraz pored toliko neiznudjenih gresaka i puno srece na strani Karoline.
Onaj drugi mec necu ni da gledam.
Priznajem, razocarala sam se, ali bice bolje.
A gde je Ana? Da li neko zna?

Svejedno, očigledan je pomak na bolje u Jeleninoj igri. Izuzev AO i IW na svakom turniru je stigla bar do QF, tako da ne sumnjam da će i ta titula uskoro....

Back