WTA

Koje su to godine 25. Nemojte da zayebavate, ko moze da bude umoran sa 25.

A naravno da ne moze da izdrzi kad samo misli na soping. Kad sam video sliku iz Rima sa 20 kesa iz Gucci radnje odmah sam znao da tu nema nista od osvajanja turnira.

A drugo, gledao sam nedavno kad Mats ide u posetu teretani za tenisere i tu JJ skakuce okolo i onda intervjuise njenog trenera. Pa mislim, covek ne samo da ne uliva poverenje, nego ne dolazi u obzir da trenira nekog ko je bio broj 1 i ima zelju da to bude ponovo.

Za pocetak da se vrati kod Bolitijerija i da pocne vise da trenira, a manje da obilazi radnje sa krpicama i cipelama. I onda ce sve da bude lakse i lepse.

Znaci, da zakljucim - JJ nemoj da me nerviras. Dok ne osvojis bar dva seniorska GS-a u singlu nema napustanja tenisa. :D

Izjava me ne cudi, izgleda nikako na terenu vec dugo. A sto se tice osvajanja GS tu nema sanse, msm da i ona sama zna da nece osvojiti. ;)

Uvek ima sanse. :D

Pogledaj samo ko je sve osvajao RG. Skjavone sa 30 godina i koja je bila na listi tada. Jos je ona Chico Lopez Martinez sto igra samo skracene lopte na sljaci pocistila 10 dana pre RG-a u Rimu, a posle toga je izgubila i od Venus na sljaci u Madridu i na kraju osvojila RG...

Ne moze da se kaze da JJ nema sanse u konkurenciji Skjavone, Zvonareve, Azarenke, Voznjaki, Na LI, Kvitove, Stosur... U poredjenju sa JJ sve imaju dve leve noge. Samo malo ozbiljnosti i to je to.

I sto kazu na onom twitter linku JJ igra bolje kad su tu sestre Vilijams. ;):D

i ja mislim da za slem ima sanse... ipak je ovo wta... potrbno je da joj se samo jednom namesti malo zreb... et voila... ne bi bilo lose da tu i tamo preskoci neki turnir... ali da zadrzi motivaciju za slemove... mozda bi za nju cak i dobro bilo da ispadne iz prvih deset... da ne bude obavezna bas sve da igra... nekih vrhunskih mladih igracica koje ce da dominiraju narednih godina u tenisu nema... dakle sve je otvoreno

Definicija Ane Ivanović: - "Lavlje srce i mozak prepelice".
Kako kod Ane izgleda promena taktike bumbumtras?! - "bumbumaut, eeveentuaaalno "trastrasbuuhaahaa"
...strašno kako fercera mozak ove devojke!

Bravo JJ. Dobra partija.

Nije igrala svoj najbolji tenis, ali deluje kao da je ozbiljno shvatila turnir, samo neka tako nastavi. Sledeci mec protiv Betani Matek koja igra u zivotnoj formi.

Bice zanimljivo, ali verujem da JJ moze do pobede. :D

Inace, da se vratim na onu pricu o JJ-inim godinama. To mi je jos pre nekoliko meseci palo u oci da je JJ medju mladjima u top 10. Dok su jos Serena i Venus, a kasnije i Bartoli bile u top 10 JJ je bila medju 3 najmladje. Sada ima 5 igracica starijih od nje. :D

Nisam znao da JJ igra i dubl. I to ponovo sa Pavlyuchenkovom. Oduvale su Korne i Rezano 2:0. :D

Izgleda da su se bas nasle. Pavlyuchenkova je mozda najveci mladi talenat u wta. Ima 7 juniorskih GS-ova. :D

Steta za Lisiscki. Bila je tako blizu da pobedi Zvonarevu, imala je cak i mec loptu, ali su je noge izdale, nije mogla da trci zbog grceva.

A evo sta Betani kaze o JJ.

http://sport.blic.rs/Tenis/197989/MatekSends-Jelena-mi-je-dobra-drugarica

"Dugo nismo igrale jedna protiv druge, poslednji put je to bilo u tri teška seta u Rimu prošle godine. Radujem se novom susretu jer smo veoma dobre prijateljice. Često se šalimo zajedno i nju je baš zabavno gledati kako se smeje na terenu i uživa u igri", rekla je Amerikanka koja vodi sa 2:1 u međusobnim duelima.

Matek-Sends je odala priznanje Jeleni na svemu što je postigla u karijeri.

"Jankovićeva je već pet godina među 10 najboljih igračica na svetu i to je zaista fenomenalno. Ona voli da igra na šljaci i u dobrom je ritmu, tako da moram biti maksimalno spremna za taj duel", kazala je 34. teniserka na WTA rang-listi.

I meni je bilo zao Lisicki kada je kolabirala :( ali i to je deo sporta koji hvala Bogu nemamo prilike cesto da gledamo.
Ali desava se.

Videlo se na prethodnom mecu da se sa Klajsters nesto desava i eto, eliminacija za nju. Bas steta.
Gledam upravo Sarapovu kako igra protiv Garsije... da li je moguce da ce izgubiti?
Prosto mi je neverovatno da se to dogodi, mada bih to volela da vam pravo kazem.
Ali dace Sarapova sve od sebe da se to ipak ne desi. Zaista zastrasujuce jauce dok igra, treba to izdrzati.

Koje su to godine 25. Nemojte da zayebavate, ko moze da bude umoran sa 25.

A naravno da ne moze da izdrzi kad samo misli na soping. Kad sam video sliku iz Rima sa 20 kesa iz Gucci radnje odmah sam znao da tu nema nista od osvajanja turnira.

A drugo, gledao sam nedavno kad Mats ide u posetu teretani za tenisere i tu JJ skakuce okolo i onda intervjuise njenog trenera. Pa mislim, covek ne samo da ne uliva poverenje, nego ne dolazi u obzir da trenira nekog ko je bio broj 1 i ima zelju da to bude ponovo.

Za pocetak da se vrati kod Bolitijerija i da pocne vise da trenira, a manje da obilazi radnje sa krpicama i cipelama. I onda ce sve da bude lakse i lepse.

Znaci, da zakljucim - JJ nemoj da me nerviras. Dok ne osvojis bar dva seniorska GS-a u singlu nema napustanja tenisa. :D

Haha ...ovako je Bora Corba predvideo Miskinoj kraj karijere ...mislim da su se bas u toku RG pojavile njene golisave slike na konju
anastasia-myskina-feet.jpg
...pa se Bora nervirao sto te slike nije video pre nego sto je uplatio neki tiket na nju . I stvarno je tako bilo . Nakon toga nije osvojila nijedan turnir a vrlo brzo se i povukla.
Kad osete neke lake novce retko koju zadrzi fizicki rad ( citaj : tenis ) ...steta za ove nase jer su ipak dosta mladje nego sto je Miskina bila kad se slikala gologuza ...tj. kad joj do*izdeo tenis .

Poslednja izmena:

''Imperious in victory. Never conceiving the possibility of defeat. The greatest of her era. The self-belief, that smile, backhand, muscles, serve, personality, all larger than life. There's no greater sight in women's tennis than watching Serena J. Williams go to work.
The others are Great, but Serena's the Greatest''
- Diesel

''Imperious in victory. Never conceiving the possibility of defeat. The greatest of her era. The self-belief, that smile, backhand, muscles, serve, personality, all larger than life. There's no greater sight in women's tennis than watching Serena J. Williams go to work.
The others are Great, but Serena's the Greatest''
- Diesel

Izostavio je jednu sitnicu ...ali krupnu sitnicu :D !

"The self-belief, that smile, backhand, muscles, serve, personality, ASS ...all larger than life"

E takav dojam o njoj se moze nazvati kompletnim ;) !

E da, to je izostavljeno.
Inace Serena nece mozda igrati ni na Wimbldonu :( :sad2: :sad2: :sad2:

Thirteen-time major winner Serena Williams is scheduled to make a return from injury when she plays in the World Team Tennis event in July, according to the WTT website on Thursday.

The WTT website has Williams playing July 7 in Washington, DC and two days later at Sacramento, California. Her sister Venus is also scheduled to play on the same Kastles team with Serena.

Serena has not played since July of 2010 after undergoing foot surgery and then developing blood clots in her lung.

World Team Tennis is a nine-team league that was founded by Billie Jean King. The event runs from July 4-24.

Back