WTA

Samo za oči Uros_92 (ne znam ko bi drugi i mogao da svari ovog dvotonca):eek: :

serena-dupe.jpg

:hahaha: Ocajna je na toj slici. :lol: A i cudno je stala na toj slici pa izgleda kao da ima pivski stomak.

Vide joj se oziljci na stomaku od operacije. :confused: I telo joj je nikakvo jer nije dugo bila u teretani. :( Ne izgleda dobro.

Poslednja izmena:
“After my hematoma, I have to wear something like a long bodysuit to keep my stomach warm,” she explained, adding the skintight suit helps for compression purposes. “My practices are really … interesting right now.” Williams, who was first sidelined from the tennis courts last year by a foot injury, then her health scare, said she hopes to return to the sport soon. But she wants the focus to be more on her form, and less on her infamous fashion.

Zao mi je Jece, izgubi od Petkoviceve, ali Petkovic je bila bolja.
Onaj maraton u Slovackoj je ucinio svoje, ali i Petkovic je u izuzetnoj formi, mada je izgubila od Vozniacki, koja je opet po ko zna koji put dokazala da je psihicki mnogo jaka i da zna da igra dobro onda kada je to najpotrebnije.
Iskreno, nadala sam se da ce Karolinu pobediti Andrea, ali...

Koliko god je ne voleo, moram da odam priznanje Karolini. Ne mislim da je spektakularna igračica, ali za razliku od ostalih, fenomenalno koristi stanje u kojem je ženski tenis trenutno. Zasela je na vrh WTA liste i neće odatle sići dugo duuugo vremena....

Koliko god je ne voleo, moram da odam priznanje Karolini. Ne mislim da je spektakularna igračica, ali za razliku od ostalih, fenomenalno koristi stanje u kojem je ženski tenis trenutno. Zasela je na vrh WTA liste i neće odatle sići dugo duuugo vremena....

Slazem se. :ok: U ovom trenutku je zasluzeno na 1 mestu. :ok: I vrlo verovatno ce osvojiti i ovaj turnir. Ima veliku sansu na RG-u.

ja u to ne verujem. nije njena igra podesna za sljaku uopste
ova mala ne zasluzuje grenslem uopste
(posebno sto ni safina, ni jeca nisu uspele da ga osvoje)
bice jasnije posle madrida i rima

Back