WTA

Meni je Serena građena ko pčela matica. Facinantno mi je kako žena sa tolikom.... pozadinom, može tako dobro da se kreće, i skače prilično visoko,

Da prostis...kao MECKA :mrgreen: ...

Sta znam gornji deo je bas onako nabildovan, a donji deo kao da nije njen. :D

Gornji dio kao kod Svarcenerega, a dole kao HULK :hahaha: ...Urosev ukus :rotf:...

Klajsters propusta sve turnire do Rima.

Nesto kuliras Tzarove, Ultimanove i moje komentare :rotf::rotf::rotf:

Venus Williams will travel to Germany with the U.S. Fed Cup team for their World Group playoff later this month and could be available for duty if fit, American captain Mary Joe Fernandez said on Tuesday.

The seven-times grand slam winner has not played since withdrawing from her third-round match of the Australian Open in January with an abdominal injury.

"She has been rehabbing and hopefully she'll be able to practice," Fernandez said during a conference call to announce the squad. "I don't expect her to be able to play but obviously if in the next 10 days she's playing great and feeling fit then there is always that possibility."

By making herself available for Fed Cup duty, the United States Tennis Association said Williams has also fulfilled qualification requirements for the 2012 London Olympics.

With Williams not back to full fitness and her sister Serena recovering from a pulmonary embolism, Fernandez turned to Bethanie Mattek-Sands, Melanie Oudin, Liezel Huber and Christina McHale for the April 16-17 tie that will be played indoors on clay in Stuttgart.

7745635184d9cb67c2d6dd242934574_orig.jpg

Jeca se plasirala u trece kolo u Carlstonu.:DSlavila je protiv Austrijanke Tamire Pašek sa 6:2, 6:3.:super:

U narednom kolu srpsku teniserku očekuje duel sa Šanel Šepers iz Južnoafričke republike, koja je slavila protiv Amerikanke Džil Krejbas sa 6:3, 6:2.

Ajmo Jeco:D

Pa to im i jeste bio prethodni (a mislim i jedini) meč do sada. Eh... Al meč je stvarno bio fenomenalan. Koliko li sam živaca tada izgubio, čudi me da Jelena i dan danas ume da me iznervira :D

Ajde sad, Serena bolje izgleda od JJ. Nemoj da preterujes.

Btw, JJ ce igrati protiv amerikanke Christine McHale. Local hero - sto bi se reklo. Mala je u Charlestonu izbacila Klejbu sa nulom i Hantuhovu u dva seta, u IW je izbacila Kuzi, a gubila je u tri seta od Petrove i Jelene Dokic. Bice zanimljivo. JJ u polufinalu ide na Karolinu, to najavljuju kao blockbuster turnira posto su u drugom delu zreba ispali svi favoriti. :D

Vala ovaj put ću morati da stanem uz Uroša... Jelena kao da je kecelju navukla...

Ali boje su sportske...ne ko ovj izbacivac...navukla kozne cizme na terenu...na sta to treba da lici :lol:?
Kad vec komentarise i iscudjava se JJ za sporsku haljinu...MALO NEOBICNIH boja...zasto se ne cudi njegovoj miljenici :mrgreen:?

...e moj Urose...ako tebi ovaj izbacivas izgleda bolje od JJ onda si me zabrinuo :cool: ...

Btw, JJ ce igrati protiv amerikanke Christine McHale. Local hero - sto bi se reklo. Mala je u Charlestonu izbacila Klejbu sa nulom i Hantuhovu u dva seta, u IW je izbacila Kuzi, a gubila je u tri seta od Petrove i Jelene Dokic. Bice zanimljivo. JJ u polufinalu ide na Karolinu, to najavljuju kao blockbuster turnira posto su u drugom delu zreba ispali svi favoriti. :D
Prošle godine na šljaci Jelena je igrala odlično. I taman kada pomisliš OSVAJA OVAJ TURNIR, pojavi se neka senzacija koja u tom momentu igra tenis života. Epilog - Jeca osta bez titule. Nadam se da se to neće ponoviti i ove godine....

Do četvrtfinala Jelena ne dobija bodove. Tek od polufinala može da napreduje. Oće li ikad preći Na Li? :D

Mislio sam samo na one 2 slike, a ne ovako. ;)

Back