- Poruka
- 22.453
Ja sam cuo da je Playboy trazio Wozniacki.![]()
Ni taj Playboy nije sto je nekad bio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam cuo da je Playboy trazio Wozniacki.![]()
Meni je Serena građena ko pčela matica. Facinantno mi je kako žena sa tolikom.... pozadinom, može tako dobro da se kreće, i skače prilično visoko,
...Sta znam gornji deo je bas onako nabildovan, a donji deo kao da nije njen.![]()
...Urosev ukus
...Klajsters propusta sve turnire do Rima.

Pa lepo je to Borise kad devojku nazivas gorilom, hulkom, svarcenegerom, itd...Kad vec trazis da ti odgovorim
![]()
...
...Jesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii osjetljiv kad te neko dira...pa nisam ja kriv sto imas takav ukus...
Ona djevojka...ona bi nas obojicu pojela za rucak...

...Vidi ovog siza Urose :ll: ...
![]()
...
Jesi nesto rekao JJ?
Vala ovaj put ću morati da stanem uz Uroša... Jelena kao da je kecelju navukla...
?
?
...Prošle godine na šljaci Jelena je igrala odlično. I taman kada pomisliš OSVAJA OVAJ TURNIR, pojavi se neka senzacija koja u tom momentu igra tenis života. Epilog - Jeca osta bez titule. Nadam se da se to neće ponoviti i ove godine....Ajde sad, Serena bolje izgleda od JJ. Nemoj da preterujes.
Btw, JJ ce igrati protiv amerikanke Christine McHale. Local hero - sto bi se reklo. Mala je u Charlestonu izbacila Klejbu sa nulom i Hantuhovu u dva seta, u IW je izbacila Kuzi, a gubila je u tri seta od Petrove i Jelene Dokic. Bice zanimljivo. JJ u polufinalu ide na Karolinu, to najavljuju kao blockbuster turnira posto su u drugom delu zreba ispali svi favoriti.![]()
Ajde sad, Serena bolje izgleda od JJ. Nemoj da preterujes.
Btw, JJ ce igrati protiv amerikanke Christine McHale. Local hero - sto bi se reklo. Mala je u Charlestonu izbacila Klejbu sa nulom i Hantuhovu u dva seta, u IW je izbacila Kuzi, a gubila je u tri seta od Petrove i Jelene Dokic. Bice zanimljivo. JJ u polufinalu ide na Karolinu, to najavljuju kao blockbuster turnira posto su u drugom delu zreba ispali svi favoriti.![]()