Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pominji mi Bartoli. Obori mi zena tiket.Uzmem juce pare na kladionici i ajde da igram ponovo i dodje Nole 9- u prvom setu, Fed odigra prijateljsku u 2 seta sa Vavrinkom, Voznjaki preslisa Sharu i na kraju me obori Bartoli. U stvari kad sam video juce ovaj klip i koliko je izgubljena Yanina znao sam da nema sanse da dobije Bartoli. Ali vec je bilo kasno.
![]()
Ja sam ocekivao da ce Bartoli u finale, mada sam navijao za Janinu... Merion Bartoli je napravila dobar posao i sa Anom i sa Janinom.
Nisam je gledala protiv Kim i onih devojaka pre Kim... ali da zna da izbaci protivnicu iz ``koloseka`` - zna.
Iako igra dvorucni tenis, sjajno se snalazi, mada ne vidim zasto ne bi koristila jednu ruku jer mislim da ima dovoljno snage za to.
Ali dobro, njena stvar.
U principu Merionina igra me nervira, lepo je rekao komentator da jednostavno izludjuje svoje protivnice skakuckanjem, zamahivanjem (cesto pomislim da ce odvaliti nekog od sudija kada to radi okrenuta prema njima).
Malo mi je smesan njen servis tj. kako ga ona odigrava... ali vidi se da ga radi potpuno mehanicki.
Ona ume da manipulise na terenu, zna kako da zaustavi svoju protivnicu kada ova udje u ritam, koristi ama bas sve samo da bi postigla cilj.
Videcemo kako ce to sve funkcionisati sa Karoline, da li ce Dankinja da se iznervira i pogubi kao sto su se iznervirale i pogubile Ana i Janina.
Jedva cekam.

Nije valjda da si se kladio na Vikmajer???Ja sam ocekivao da ce Bartoli u finale, mada sam navijao za Janinu...

Ne mogu da navijam za Yaninu a da stavim pare na Bartoli.![]()

Kim me je juce neugodno iznenadila protiv Azarenke.
Sto nije onako igrala protiv Ane, ali Azarenka zna znanje, nema problem u glavi... puna je samopouzdanja, samo da malo manje jeci dok igra, to me nervira... kraljica jauka, izvinite svi vi koji volite Azarenku...