WTA

Ana odigrala mec zivota. Cestitke na pobedi. Mada opet te provokacije, nesportsko ponasanje. JJ ne sme da dozvoljava da je takve stvari izbace iz takta. Mora da igra bez emocija, strpljivo, pametno... Mogla je da uradi mnogo toga, ali nema veze idemo dalje. :)

Jelena je ta koja je provocirala! Ana uvek se tako raduje, bilo ko da je sa druge strane mreže. Uostalom i Šarapova ima sličan način radovanja! A JJ je ta koja leči svoje komplekse!

O kakvom ponašanju pričaš molim te???????? A da zaboravih da kažem Jeca je povređena, pa je verovatno zbog toga izgubila, a ne zbog Aninih 23 vinera više!

Stvarno kako se to Ana ponasala? Nije da je branim ali ponasala se isto kao u svakom mecu :confused: Ozbiljno sad kazem recite na sta ste vi mislili kad kazete "nesportsko ponasanje"?

Daleko je ovo od Aninog meča života, ali je zaista igrala dobro! Jelena kao da nije spremila dobru taktiku, jer ko je gledao Anu zadnjih meseci, mogao je da vidi da je Ana dosta popravila kretanje i bekhend! Ali Jelena očigledno to nije znala !

ana je igrala fantasticno!!!
sreća,sreća,radost :-) :-) :-)
jako je popravila bekend, mnogo je pouzdaniji i jaci cak i u odnosu na 2008, a i kretanje je mnogo bolje sa vitkom linijom...sta je sve stizala, sjajno!
kod nje je sav problem u glavi...
jelena ne moze da dobije anu kad je u dobroj formi, po mom misljenju :-)

I Jelena vodi protiv Venus Vilijams, ali zašto mislim da nikad ne bi rekao da je Jelena bolja od Venus?

@Iris: Jelena će biti sedma, jedino može da je pređe Azarenka ako se plasira u finale ili osvoji turnir.

Cestitke Ani na pobedi,danas je bila bolja.
Zao mi je sto je Jeca izgubila,mislim da je imala vece sanse da ode dalje i odbrani poene. Bila sam ubedjena da ce se igrati treci set, iznenadila me Jeca u drugom setu,kao da se predala:(,ali sta je tu je.
Ani zelim uspeh u nastavku turnira.
Zao mi je kad vidim pljuvanje nasih teniserki,zasto to i cemu?
Svako ima pravo da navija za Anu ili Jecu ali zasto ih pljuvati,nesportski.

Back