WTA

kim predala!!!
bartoli je igrala grozno... ana ima realne sanse, ali s njom se nikad ne zna...ne bih se iznenadila ni da izgubi sutra... valjda nece...

(pobeda u cetvrtfinalu jos +200 poena)
1. Wozniacki 9100
2. Clijsters 8895 (konacan broj poena)
3. Zvonareva 7505 (konacan broj poena)
4. Schiavone 5111 (konacan broj poena)
5. Stosur 4716 (konacan broj poena)
6. Li 4300 (konacan broj poena)
7. JELENA JANKOVIC 4045 (konacan broj poena)
8. Azarenka 3610
9. V. Williams 3465 (konacan broj poena)
10. S. Williams 3035 (konacan broj poena)
...
19. ANA IVANOVIC 2690

Ana bi sa titulom mogla opet među prvih 10, pri čemu bi odatle izbacila Serenu i imala samo 15 poena zaostatka za Venus.... Sad joj se žreb baš otvorio.

Poslednja izmena:
Zasluzena pobeda Ane :super: Drago mi je da je vidim da igra ovako.

Kad bi uspela da odrzi takav nivo igre imali bismo cemu da se radujemo, ovako...

Sta je bezveze? Razbila je!!! Ana 33 winnera,a JJ samo 10 :p

A koliko je vise imala neiznudjenih gresaka???

Ana je bolja igračica od Jelena! Jelena je Anu dobila kada je bila totalno van forme, i kada je Jelena igrala najbolji tenis, Ana ju je u međusobnim duelima uvek pobeđivala!

BRAVO ANA!!!!!!

Jelena je svoj najbolji tenis igrala u drugoj polovini 2008., a koliko se secam tad je i dobila Anu... Ajde sad da ne bude Ana je tad lose igrala, prosle godine kada su obe bile van forme opet je JJ slavila u Madridu...

O kakvom ponašanju pričaš molim te???????? A da zaboravih da kažem Jeca je povređena, pa je verovatno zbog toga izgubila, a ne zbog Aninih 23 vinera više!

Sto neko rece ne dobijaju se mecevi samo na vinere... Gleda se celokupna statistika a ono sto je najbitnije Ana je igrala bolje u bitnim poenima...

Ehhhhh sad mogla bi da je dobije. Pa sta bi bilo kad bi bilo. :lol: Ja bas i ne verujem da bi je dobila.

Svasta je tu moglo da se desi... Los odabir udaraca kod bitnih poena bitno je uticao na tok meca... Kao sto si rekao sta bi bilo kad bi bilo... Idemo dalje...

Jelena je u najboljoj formi bila 2008, koliko se sećam!

Kao sto sam vec rekao druga polovina 2008. i u tom periodu je i dobila mec protiv Ane...

Lista je tu da kaze ko najbolji... Vodila se duga polemika o tome kako lista nista ne znaci, ali znaci... Karolina je na prvom mestu i to je dokaz da konstantno postize dobre rezultate... Istina je da nema GS titulu ali KONSTANTNO igra dobro i to joj donosi poziciju na listi na kojoj se trenutno nalazi... Sa druge strane imas Kuznjecovu koja ima 2 GS titule a nikada nije bila prva na WTA listi... Polemika se vodila i o tome kako je Serena najbolja igracica ikada... Ja tako ne mislim... Kada po broju GS titula i nedelja provedenih na prvom mestu pretekne Stefi Graf onda mogu da kazem da je najbolja...

Pa po listi je Karolina najbolja :-)

I treba da bude jer konstantno belezi dobre rezultate... Kada bi Kim odigrala koji turnir vise siguran sam da bi ona zauzela prvo mesto... Dotle, Karolina #1...

Pa lista i pokazuje ko je TRENUTNO najbolji,bez obzira na ranije rezultate,a ta ista lista se svake nedelje mijenja tako da...

Jeste, menja se... Pravi primer ti je Ana... Jedne nedelje je #1, druge #64, trece #21... ;)

Ne govori to ništa, jer zaboga Jecu je svaki put bolela trepavica, pa nije odigrala kako treba!

I Anu je boleo palac, pa sta...

Cestitke Ani na pobedi,danas je bila bolja.
Zao mi je sto je Jeca izgubila,mislim da je imala vece sanse da ode dalje i odbrani poene. Bila sam ubedjena da ce se igrati treci set, iznenadila me Jeca u drugom setu,kao da se predala:(,ali sta je tu je.
Ani zelim uspeh u nastavku turnira.
Zao mi je kad vidim pljuvanje nasih teniserki,zasto to i cemu?
Svako ima pravo da navija za Anu ili Jecu ali zasto ih pljuvati,nesportski.

Upravo...

Hah... Kim predala. Ana sad ima ozbiljne šanse da dođe do titule. Neka odigra bar sa 80 % današnje igre, i turnir je njen.

Pa ne znam bas za titulu ali je za polufinale realno imala sanse... E sad sto ih nije iskoristila, glava luda...

Sarapova je sinoc razvalila Safinu. Igrala je odlicno :worth: Ako odrzi ovu formu nema ko da je zaustavi do titule :ok:

Ja iskreno navijam da Sarapova uzme IW i da se konacno vrati u Top10, nekako mi nedostaje tamo... :)

I za kraj za sve vas koji pljujete i mrzite Jelenu...

"Ana played really well. She was really on her game," Jankovic said. "I had a lot of break points. Especially in that first set, every game on her serve I had break points. I managed to convert only one, which was in the second. I wasn't really doing the right things out there and she was. So she was the better player."

Poslednja izmena:
Iznenadjuje me nedostatak komentara danas. Juce su izgleda neki navijali protiv JJ, a danas niko za Anu. ;)

Inace, sto se tice nastavka turnira navijam za Yaninu. :D

Shteta, zaista shteta,shto je Jeca izgubila,ona bi imala mnogo vecje shanse u nastavku turnira.Znala samda Ana nishta necje uraditi, ono juche je bilo zhalosno kako je igrala.
Moje mishljenje,ne volim nikog da omalovazhavam,ali Ana je trenutno u mnogo losijoj formi od Jece i i zaista mi je mnogo zhao shto je Jeca kako je sama izjavila odigrala onako "nespremno" odigrala mech s Anom.

Iznenadjuje me nedostatak komentara danas. Juce su izgleda neki navijali protiv JJ, a danas niko za Anu. ;)

Inace, sto se tice nastavka turnira navijam za Yaninu. :D

Mislim da je dosta bilo od mene... Nadam se da vas nije mrzelo da citate... :)

Sarapova, moj favorit... :)

Poslednja izmena:
Gledao sam taj klip juce na fb-u, objavio ga je WTA... Sahar Per ne slusa muziku??? Hello, nema dana da bar jednu pesmu ne odslusam a nema te osobe koja svaki dan ne pevusi nesto (osim kada je neko u zalosti)...

Inace je Bartoli prva ucesnica finala IW-a... Pobedila je Vikmajerovu sa 6-1 6-3... E kad bi mi Sarapova ispunila zelju... :)

Poslednja izmena:
Ja nekad ne uspem da odslusam celu jednu pesmu do prodavnice... :)

A ona se folira da ne slusa muziku, mozda je bilo sramota da kaze sta slusa... :) Zato lepo Li iskreno, slusa samo kinesku muziku...

Gledao sam taj klip juce na fb-u, objavio ga je WTA... Sahar Per ne slusa muziku??? Hello, nema dana da bar jednu pesmu ne odslusam a nema te osobe koja svaki dan ne pevusi nesto (osim kada je neko u zalosti)...

Inace je Bartoli prva ucesnica finala IW-a... Pobedila je Vikmajerovu sa 6-1 6-3... E kad bi mi Sarapova ispunila zelju... :)

Ne pominji mi Bartoli. Obori mi zena tiket. :evil: Uzmem juce pare na kladionici i ajde da igram ponovo i dodje Nole 9- u prvom setu, Fed odigra prijateljsku u 2 seta sa Vavrinkom, Voznjaki preslisa Sharu i na kraju me obori Bartoli. U stvari kad sam video juce ovaj klip i koliko je izgubljena Yanina znao sam da nema sanse da dobije Bartoli. Ali vec je bilo kasno. :dash:

Merion Bartoli je napravila dobar posao i sa Anom i sa Janinom.
Nisam je gledala protiv Kim i onih devojaka pre Kim... ali da zna da izbaci protivnicu iz ``koloseka`` - zna.
Iako igra dvorucni tenis, sjajno se snalazi, mada ne vidim zasto ne bi koristila jednu ruku jer mislim da ima dovoljno snage za to.
Ali dobro, njena stvar.
U principu Merionina igra me nervira, lepo je rekao komentator da jednostavno izludjuje svoje protivnice skakuckanjem, zamahivanjem (cesto pomislim da ce odvaliti nekog od sudija kada to radi okrenuta prema njima :) ).
Malo mi je smesan njen servis tj. kako ga ona odigrava... ali vidi se da ga radi potpuno mehanicki.
Ona ume da manipulise na terenu, zna kako da zaustavi svoju protivnicu kada ova udje u ritam, koristi ama bas sve samo da bi postigla cilj.
Videcemo kako ce to sve funkcionisati sa Karoline, da li ce Dankinja da se iznervira i pogubi kao sto su se iznervirale i pogubile Ana i Janina.
Jedva cekam.

Ispala,aha!
Vidis da si izbaksuziro:lol:,a pisao si da nema ko da je zaustavi,da osvaja turnir!
E, tek me sad stra:sad2:,sve sto napises bude suprotno,leleeeeeeee
eek1.gif

Poslednja izmena:

Back