Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasluzena pobeda AneDrago mi je da je vidim da igra ovako.
Sta je bezveze? Razbila je!!! Ana 33 winnera,a JJ samo 10![]()
Ana je bolja igračica od Jelena! Jelena je Anu dobila kada je bila totalno van forme, i kada je Jelena igrala najbolji tenis, Ana ju je u međusobnim duelima uvek pobeđivala!
BRAVO ANA!!!!!!
O kakvom ponašanju pričaš molim te???????? A da zaboravih da kažem Jeca je povređena, pa je verovatno zbog toga izgubila, a ne zbog Aninih 23 vinera više!
Ehhhhh sad mogla bi da je dobije. Pa sta bi bilo kad bi bilo.Ja bas i ne verujem da bi je dobila.
Jelena je u najboljoj formi bila 2008, koliko se sećam!
Koja lista?![]()
Pa po listi je Karolina najbolja :-)
Pa lista i pokazuje ko je TRENUTNO najbolji,bez obzira na ranije rezultate,a ta ista lista se svake nedelje mijenja tako da...
Ne govori to ništa, jer zaboga Jecu je svaki put bolela trepavica, pa nije odigrala kako treba!
Cestitke Ani na pobedi,danas je bila bolja.
Zao mi je sto je Jeca izgubila,mislim da je imala vece sanse da ode dalje i odbrani poene. Bila sam ubedjena da ce se igrati treci set, iznenadila me Jeca u drugom setu,kao da se predala,ali sta je tu je.
Ani zelim uspeh u nastavku turnira.
Zao mi je kad vidim pljuvanje nasih teniserki,zasto to i cemu?
Svako ima pravo da navija za Anu ili Jecu ali zasto ih pljuvati,nesportski.
Hah... Kim predala. Ana sad ima ozbiljne šanse da dođe do titule. Neka odigra bar sa 80 % današnje igre, i turnir je njen.
Sarapova je sinoc razvalila Safinu. Igrala je odlicnoAko odrzi ovu formu nema ko da je zaustavi do titule
![]()

Iznenadjuje me nedostatak komentara danas. Juce su izgleda neki navijali protiv JJ, a danas niko za Anu.
Inace, sto se tice nastavka turnira navijam za Yaninu.![]()

Ja i u prodavnicu sa iPod-om...![]()

Gledao sam taj klip juce na fb-u, objavio ga je WTA... Sahar Per ne slusa muziku??? Hello, nema dana da bar jednu pesmu ne odslusam a nema te osobe koja svaki dan ne pevusi nesto (osim kada je neko u zalosti)...
Inace je Bartoli prva ucesnica finala IW-a... Pobedila je Vikmajerovu sa 6-1 6-3... E kad bi mi Sarapova ispunila zelju...![]()
Uzmem juce pare na kladionici i ajde da igram ponovo i dodje Nole 9- u prvom setu, Fed odigra prijateljsku u 2 seta sa Vavrinkom, Voznjaki preslisa Sharu i na kraju me obori Bartoli. U stvari kad sam video juce ovaj klip i koliko je izgubljena Yanina znao sam da nema sanse da dobije Bartoli. Ali vec je bilo kasno. 
).Marija ispala?![]()
![]()
,a pisao si da nema ko da je zaustavi,da osvaja turnir!
,sve sto napises bude suprotno,leleeeeeeee
Ako Bartoli osvoji za mene je WTA mrtav dok se sestre nevrate na tour.!![]()