World of Warcraft

otprilike.. malo otvorish ochi pa vidish sa kime igrash... 90% ljudi pic/hketine shto se pobegle od IRL problema i zhive u iluzornom svetu i vazda idu linijom manjeg otpora.. eno ti... svako rogue mut/prep, svaki hunter survival, svaki warrior fury, svaki mage arcane... no ty, takvo mi "drushtvo" ne treba...
al ajde... desice se svakome neshto shto ce ga osvestiti i koliko je lupanje po DE/Prospect hotkeyu facom i Kel Thuzad gubljenje vremena i besmisleno do bola. Bude neshto lepo/gadno ne bitno... al kad tad...

EDIT:

.... period...

Poslednja izmena:
otprilike.. malo otvorish ochi pa vidish sa kime igrash... 90% ljudi pic/hketine shto se pobegle od IRL problema i zhive u iluzornom svetu i vazda idu linijom manjeg otpora.. eno ti... svako rogue mut/prep, svaki hunter survival, svaki warrior fury, svaki mage arcane... no ty, takvo mi "drushtvo" ne treba...
al ajde... desice se svakome neshto shto ce ga osvestiti i koliko je lupanje po DE/Prospect hotkeyu facom i Kel Thuzad gubljenje vremena i besmisleno do bola. Bude neshto lepo/gadno ne bitno... al kad tad...

EDIT:

.... period...

sta je smorila te igrica :whistling:
ko ti kriv kad igras ko nenormalan

ovako ja sam vilenjak i naiso sam juce na zeleni
samo sto sam izaso iz auberdine valjda se tako zove
idu 3 orka prema mene a ja se napravim nevidljiv
ali dzabe moj tigar stoji pored mene i vidljiv je i dalje
a meni pocelo srce da kuca sve jace i jace
i jedan ork me udario i ja sam bio mrtav
i posle su se smejali i nastavili dalje

Izasao novi server. Saurfang.

Niko jos nije 20 level... najveci lvl atm je 15.
Ja sam 10 level,tauren warrior.

Guild Master sam od prve guilde na serveru(Raid na 80)
Ko hoce da se pridruzi , whisperujte me tamo.
Nick je Invision.

Sto mrzim da levelujem profession od nule,mnogo vremena se mora utrositi,ili mnogo golda za matsove.Kako god okrenes ne valja.
Ja sam krenuo da levelujem inscription na mom lvl 69 DKu stigao do 140 cini mi se i uopste mi se ne leveluje dalje.

E ovako momci konacno sam nabavio wow ali do BC expanzije i hteo bih da pocnem sa igrom. Ajte mi preporucite neke servere (dajte linkove od njih) , naravno piratske jer se nema para trenutno bacanje na org. Naravno neke servere gde ima valjevaca po mogucnosti. :lol:

Back