Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Pa odigraj koliko ti je uplaceno, prodaj account i vozdra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otprilike.. malo otvorish ochi pa vidish sa kime igrash... 90% ljudi pic/hketine shto se pobegle od IRL problema i zhive u iluzornom svetu i vazda idu linijom manjeg otpora.. eno ti... svako rogue mut/prep, svaki hunter survival, svaki warrior fury, svaki mage arcane... no ty, takvo mi "drushtvo" ne treba...
al ajde... desice se svakome neshto shto ce ga osvestiti i koliko je lupanje po DE/Prospect hotkeyu facom i Kel Thuzad gubljenje vremena i besmisleno do bola. Bude neshto lepo/gadno ne bitno... al kad tad...
EDIT:
.... period...

pa brate nazovi blizzard i vidi sa njima
ako je tvoja kartica nema problema
ako koristis neciju dovidjenja...
To je zato shto si klempic, a **** ne vole klempice.Izasao novi server. Saurfang.
Niko jos nije 20 level... najveci lvl atm je 15.
Ja sam 10 level,tauren warrior.
Guild Master sam od prve guilde na serveru(Raid na 80)
Ko hoce da se pridruzi , whisperujte me tamo.
Nick je Invision.
pro je onaj sto ne naziva druge noobovima.A vi ostali ste svi pro pa ste vec lvl 50+ a?
Ja sam noob.
Sada sam uber pro? lol
Evo DKa levelujem sada... alchemy na njemu... kontam kako da dignem sledećeg lika, treba mi Inscription, a mrzi me da lvl... a nema nijedan nolifer da mi leveluje
pa prvo nabaci gear, nauchi bolje dps rotacije... ne ceo dan u ironforgu roka glavu o prospecting hotkey...
ili... batali i nadji devojku O_O