World of Warcraft

Resio sam da probam da ostavim WoW, nasao sam druge gluposti da se zaludjujem dok budem krizirao... Bacam se na prodaju naloga, prvo pocinjem od ingame ljudi, ali posto ce biti stvarno ispod cene ako ima neko zainteresovan neka me kontaktira na pm da se dogovorimo...

Morate znati da sam ja srce ulozio u svog Mage-a ali i altove, doduse samo je jedan na 80tom za sada [mage]. Imam zaista dobru opremu a dolazi uz epic flying i northend flying, i sa otprilike 2000golda i extra profesijama... i jos mnogo stvari ali o tome na pm ako neko hoce, cekam nekog prvo iz guilda decka da mi kaze da li ce moci da skupi pare pa onda ako ne on ko se prvi javi idemo dalje :D

Moze ali to spada u nelegalne stvari i necemo o tome ovde na forumu..

Eto, mene sad zanima, pročitao sam ceo EULA i nisam našao nigde informaciju da je igranje na privatnim serverima (bilo u offline bilo u online režimu) nelegalno. Molio bi da ne pišeš neistine na ovom forumu, bar dok ne proveriš svoje tvrdnje.

Dakle, pored blizzardovog servera postoji više privatnih servera (govorim o softveru) koji se mogu postaviti na svoj računar i igra može da se igra u lokalu. Iz neznanja, ove privatne servere mnogi nazivaju piratskima iako u njima ništa piratsko nema.

Privatni serveri nikad nisu toliko dobri kao original. Max kapaciteti privatnih servera su do 200 ljudi što je za svet warcrafta jedva dovoljan brroj ljudi da se vidi kako to može da izgleda. Pored toga što su privatni serveri besplatni, obično su loše održavani i služe više kao mamac ljudima koji žele da probaju wow ali im se ne daju pare. 90% ljudi sa privatnih servera su buduće mušterije kod blizzarda.

Manje je poznato da je prvi wow emulator upravo izašao iz blizzarda kao vid reklame. Isto je interesantno da jedini deo koji mora da se promeni (a ne mora jer može iz konzole koja se nalazi u igri) nije ni na koji način kodiran (ako ne verujete, otvorite realmlist.wtf u bilo kom tekst editoru) već je ostavljen na slobodno modifikovanje bilo kojem laiku.

Zbog toga, nemojte, molim vas više tvrditi da je jedini način igranja WoW*a preko blizzardovih servera, ako već to sami kreatori igre nisu nikad rekli.

a jel mora da ti se nacrta da su privatni serveri ilegalni?
chinjenica da su mogucnost igranja na privatnim serverima potpuno izostavili iz svoje koncepcije igre ti dovoljno govori.

Hehe, Krepto, ti si onda mazohista
jes' al' samo malo :rumenko:

pala je gay klasa i moj brat moze to da igra.
ranije je bilo krv propljuvati dok ga ne izlevelujesh barem, da ne pricham o nabavljanju pristojnog geara :D
sad je sve olakshano :(

a jel mora da ti se nacrta da su privatni serveri ilegalni?
chinjenica da su mogucnost igranja na privatnim serverima potpuno izostavili iz svoje koncepcije igre ti dovoljno govori.

Vidi, ja nemam predstavu kakvog si ti obrazovanja, ali ako imaš iole znanja o pravu, znaćeš da je zakon taj koji propisuje šta je legalno odnosno po zakonu, a šta nije. Ugovor o korišćenju zaključen sa krajnjim korisnikom (u daljem tekstu EULA) je taj koji određuje šta je to legalno, a šta nije, vezano za bilo koji softver koji ti imaš, a ne koncepcija programa. Kad smo već kod koncepcije, zar ti nije neobično da je ostavljeno korisniku da može vrlo lako da promeni server na kojem igra?? U EULA, kod WoW-a je čak naglašeno da igra može slobodno da se deli i kopira! Čoveče, pa zašto bi to bilo naglašeno ako nisu hteli da se to radi?!?

U buduće, čisto da ne bi ispao glup u društvu, nemoj da pišeš o onome o čemu ne znaš.

Poslednja izmena:
Vidi, ja nemam predstavu kakvog si ti obrazovanja, ali ako imaš iole znanja o pravu, znaćeš da je zakon taj koji propisuje šta je legalno odnosno po zakonu, a šta nije. Ugovor o korišćenju zaključen sa krajnjim korisnikom (u daljem tekstu EULA) je taj koji određuje šta je to legalno, a šta nije, vezano za bilo koji softver koji ti imaš, a ne koncepcija programa. Kad smo već kod koncepcije, zar ti nije neobično da je ostavljeno korisniku da može vrlo lako da promeni server na kojem igra?? U EULA, kod WoW-a je čak naglašeno da igra može slobodno da se deli i kopira! Čoveče, pa zašto bi to bilo naglašeno ako nisu hteli da se to radi?!?

U buduće, čisto da ne bi ispao glup u društvu, nemoj da pišeš o onome o čemu ne znaš.

evo ga doktor nauka :ok:

http://www.worldofwarcraft.com/legal/eula.html

Additional License Limitations.

F. host, provide or develop matchmaking services for the Game or intercept, emulate or redirect the communication protocols used by Blizzard in any way, for any purpose, including without limitation unauthorized play over the internet, network play, or as part of content aggregation networks;

. The Game is protected by the copyright laws of the United States, international treaties and conventions, and other laws. The Game may contain materials licensed by third parties, and the licensors of those materials may enforce their rights in the event of any violation of this License Agreement.

:rotf:

nego da se vratimo temi :mrgreen:
zanimljive izmene patcha:

PATCH 3.1.0

User Interface

* Shadow Quality has a new higher level of detail. The slider for adjusting Shadow Quality remains the same, though there is an additional step at the high end of the spectrum.
* A new feature has been added allowing players to allocate talent points before confirming they’d like to spend them. This feature must be turned on in the Interface Options.
* The calendar now supports a guild-wide sign-up sheet, allowing the event organizer to invite his or her entire guild.
* Class roles (i.e. damage, tanking, healing) have been added to the Looking For Group feature. Class roles will be displayed when sorting through the Looking For More section.Quest and Achievement tracking are now combined in a new Objectives Tracking window. Advanced features can be activated from the Objectives Options panel.
* On-Use items will display in the Objectives Tracking when tracking a quest that uses them. No more searching through your bags for that on-use quest item!
* Health and Fuel/Ammo bars have been added to the vehicle interface whenever operating a vehicle.
* The mini-map has been optimized for better performance. Displays for vehicles, class colors, and off-map pings have been added as well.
* Players first entering any dungeon that will result in a lock-out timer will be warned if they are going to be saved to the instance. This warning will include an option to port to the nearest graveyard before being saved.
* New elite mob frames have been added for V-Key frames.

Items

* Three new mounts are available from Horde mount vendors, equalizing the number of purchasable normal and epic mounts: the Black Wolf, the White Kodo, and the Black Skeletal Horse (in Orgrimmar, Bloodhoof Village, and Brill respectively).
* Arena Master Trinket: Dodge rating has been replaced with stamina.
* Badges and Emblems looted off of any dungeon bosses by a member of the party or raid will automatically be given to all eligible party or raid members. Party or raid members must still be inside the instance to receive Badges or Emblems.
* Existing crafted resilience armor sets now offer additional stamina and resilience ratings through set bonuses.

za klase necu postavljati, to nek vidi svako sam za svoju :P

Prodajem Draenei Shaman na Frostmane-u

Znachi od PvE ima kao mainspec resto (5/5 t7) ali uglavnom full epic, lepo gemovana, enchantovana, 2.2k healing selfbuff, ne secam se kad sam zadnji put otishao oom, ima ele opremu (isto full epic s'tim shto su neki delovi share-ovani sa resto) uglavnom hit cap, ~2.k sp, 30 crit i tako to. Ima i enha opremu ali eto tako... oprema je, neshto craftovano epic i shto sam uzeo kad niko nije hteo i tako to :)

PvPa shto se tiche ima nekih 800tinjak resila- i to sam isto zapustio- 1.7k rated :|

Shto se achievmenta tiche ima nekih 3000 poena, nekih lepih achievmenta, ali reputacije nisu grindovane jer to ne volim i... eto ne volim, mnogo dosadno. Ima dosta petova, to volim da skupljam ali samo tako iz zezancije nishta extremno.

Ima epic flying (doh), onog bronzanog smaja iz CoSa. 450 mining 450 JC- uglavnom pravi moni mejker ako imate vremena i zhivaca da letite po NRu i dosta para se mozhe zgrnuti, ima lepih recepata bash onih shto se trazhe najvishe (za sada) na ovom serveru i tako to... Ima neki bleja DK- lvl 73 (ruzhni human sa anime kosom xD).

Eto.. i to je to... iz Vrbasa sam tako da mogu do NSa doci i... tako to :)

Shaman- http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Sifhala
DK- http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Alardor

strajo3@hotmail.com ili SMSom na 0645538991

Prodajem Draenei Shaman na Frostmane-u

Znachi od PvE ima kao mainspec resto (5/5 t7) ali uglavnom full epic, lepo gemovana, enchantovana, 2.2k healing selfbuff, ne secam se kad sam zadnji put otishao oom, ima ele opremu (isto full epic s'tim shto su neki delovi share-ovani sa resto) uglavnom hit cap, ~2.k sp, 30 crit i tako to. Ima i enha opremu ali eto tako... oprema je, neshto craftovano epic i shto sam uzeo kad niko nije hteo i tako to :)

PvPa shto se tiche ima nekih 800tinjak resila- i to sam isto zapustio- 1.7k rated :|

Shto se achievmenta tiche ima nekih 3000 poena, nekih lepih achievmenta, ali reputacije nisu grindovane jer to ne volim i... eto ne volim, mnogo dosadno. Ima dosta petova, to volim da skupljam ali samo tako iz zezancije nishta extremno.

Ima epic flying (doh), onog bronzanog smaja iz CoSa. 450 mining 450 JC- uglavnom pravi moni mejker ako imate vremena i zhivaca da letite po NRu i dosta para se mozhe zgrnuti, ima lepih recepata bash onih shto se trazhe najvishe (za sada) na ovom serveru i tako to... Ima neki bleja DK- lvl 73 (ruzhni human sa anime kosom xD).

Eto.. i to je to... iz Vrbasa sam tako da mogu do NSa doci i... tako to :)

Shaman- http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Sifhala
DK- http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Alardor

strajo3@hotmail.com ili SMSom na 0645538991
Eh bre strajo sto prodajes shamana?Jel si to zavrsio sa WoWom za svagda?

Poz svima!

Prodajem World of warcraft BC account!

LVL70 Tauren Shaman , Seers Linked set,+3 guardian!
380herb,350alchemy
100%mount (kodo)
700+gold
Raiding guild
Server : Bloodscalp
Ecnhants

Full pakovanje, 2 velika knjiga,+trial account,
Account je aktivna , "Game Time Expires: 9 July 09 05:58 CEST"
lokacija Subotica i Backa Topola

http://images.poznanici.com/01/00/85/8534/600_y/29489722191.jpg

Prilozi

• 29489722191.jpg