GromHellscream
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
pala je gay klasa i moj brat moze to da igra.
pu ja neam vremena za wow od skole
pu ja neam vremena za wow od skole
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je bio problem do sendspace-a, sad sam probao, radi...The file is not currently available. Our support staff have been notified and we hope to resolve the problem shortly. Please try again later.

Moze ali to spada u nelegalne stvari i necemo o tome ovde na forumu..
jes' al' samo maloHehe, Krepto, ti si onda mazohista

ranije je bilo krv propljuvati dok ga ne izlevelujesh barem, da ne pricham o nabavljanju pristojnog gearapala je gay klasa i moj brat moze to da igra.

a jel mora da ti se nacrta da su privatni serveri ilegalni?
chinjenica da su mogucnost igranja na privatnim serverima potpuno izostavili iz svoje koncepcije igre ti dovoljno govori.
Vidi, ja nemam predstavu kakvog si ti obrazovanja, ali ako imaš iole znanja o pravu, znaćeš da je zakon taj koji propisuje šta je legalno odnosno po zakonu, a šta nije. Ugovor o korišćenju zaključen sa krajnjim korisnikom (u daljem tekstu EULA) je taj koji određuje šta je to legalno, a šta nije, vezano za bilo koji softver koji ti imaš, a ne koncepcija programa. Kad smo već kod koncepcije, zar ti nije neobično da je ostavljeno korisniku da može vrlo lako da promeni server na kojem igra?? U EULA, kod WoW-a je čak naglašeno da igra može slobodno da se deli i kopira! Čoveče, pa zašto bi to bilo naglašeno ako nisu hteli da se to radi?!?
U buduće, čisto da ne bi ispao glup u društvu, nemoj da pišeš o onome o čemu ne znaš.

P

Eh bre strajo sto prodajes shamana?Jel si to zavrsio sa WoWom za svagda?Prodajem Draenei Shaman na Frostmane-u
Znachi od PvE ima kao mainspec resto (5/5 t7) ali uglavnom full epic, lepo gemovana, enchantovana, 2.2k healing selfbuff, ne secam se kad sam zadnji put otishao oom, ima ele opremu (isto full epic s'tim shto su neki delovi share-ovani sa resto) uglavnom hit cap, ~2.k sp, 30 crit i tako to. Ima i enha opremu ali eto tako... oprema je, neshto craftovano epic i shto sam uzeo kad niko nije hteo i tako to
PvPa shto se tiche ima nekih 800tinjak resila- i to sam isto zapustio- 1.7k rated :|
Shto se achievmenta tiche ima nekih 3000 poena, nekih lepih achievmenta, ali reputacije nisu grindovane jer to ne volim i... eto ne volim, mnogo dosadno. Ima dosta petova, to volim da skupljam ali samo tako iz zezancije nishta extremno.
Ima epic flying (doh), onog bronzanog smaja iz CoSa. 450 mining 450 JC- uglavnom pravi moni mejker ako imate vremena i zhivaca da letite po NRu i dosta para se mozhe zgrnuti, ima lepih recepata bash onih shto se trazhe najvishe (za sada) na ovom serveru i tako to... Ima neki bleja DK- lvl 73 (ruzhni human sa anime kosom xD).
Eto.. i to je to... iz Vrbasa sam tako da mogu do NSa doci i... tako to
Shaman- http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Sifhala
DK- http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Alardor
strajo3@hotmail.com ili SMSom na 0645538991
pozdrav ljudi, jel moze da se kupi wotlk cd key online? tj. da mi ne salju igru (ako to uopste i rade) ?
Eh bre strajo sto prodajes shamana?Jel si to zavrsio sa WoWom za svagda?