World of Warcraft

Ljudi odlucio sam da kupim original igricu WOW!!!
Ali ne zelim da igram na pravom serveru nego na piratskom!!!!
Kako da igram na piratskom?
Bacices pare za original,a igraces na piratu...
-
47058757py9.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi odlucio sam da kupim original igricu WOW!!!
Ali ne zelim da igram na pravom serveru nego na piratskom!!!!
Kako da igram na piratskom?

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
epic:lol::lol::lol:

healer-lekar, shta je tu nejasno? osim ako je moj engleski losh...

ajmo onda tako, danas sam potroshio 2100 zlatnika, ali sam povratio to prodavajuci biljke koje sam pobrao u shumi koristeci (herbalism - ne znam kako da prevedem, mozhda travizam ili neshto tako :lol:), onda sam ishao da ubijem shefa u kavezima robova (slave pens)........
glupo je priznaj :lol:

kad spomenu to setih se da me tvoj post iritirao bash zbog slichnih na wow serbia, izmedju ostalih i onog smaracha kobaje koji su takvi da ljudima mogu wow da ogade svojim ubedjenjem da su najpametniji, u smislu da od zabave pokushavaju da naprave neko shtrebersko takmichenje.

Poslednja izmena:
kako to da nisam iznenadjen :) ne igrash wow i podrzavash ga, to bash i ide jedno uz drugo. wow igram iz zadovoljstva a ne iz neke presije. kako neko ko samo flejmuje moze da bude ok, to mi nije jasno. ili ona audicaja sprska pro gilda hard core komandosi i ostalo lol

ne igram trenutno
pravi razliku
ne idem vishe na wow serbia, ishao sam dok sam igrao
drugo, kad sam doshao tamo, nisu bili takvi, nego je to doshlo vremenom, na forum je pochelo dolaziti sve vishe budala koji su mislili da su bogom dani kad je wow u pitanju, te je kobaji i ostalima puk'o film, a i tebi bi kad bi morao 20x dnevno da objashnjavash da:
1) DRUID NIJE NAJJACHA KLASA
2) SHAMAN NIJE NAJJACHA KLASA
3) DA NAJJACHA KLASA NE POSTOJI
4) DA SMO SVI VEC UTVRDILI DA NAJJACHA KLASA NE POSTOJI
5) DA MAGE NE MOZHE DA TANKUJE
6) DA OVO NIJE FORUM O PRIVATNIM SERVERIMA
7) DA WARRIOR MOZHE BITI DPS
8) DA RETARDIN IMA NAJSLABIJI DPS
9) DA RETARDIN MOZHE BITI VEOMA KORISTAN U ARENI
10) DA TANKADIN MOZHE BITI MAIN TANK U RAIDOVIMA
i tako u nedogled..............................................................

ja kobaju i "ostale smarache" potpuno podrzhavam

kobaya je retard svoje vrste, da se ja pitam to ne bi pustio na ulicu da izadje

i tako u nedogled..............................................................

pogreshno
1. shta god prichali ali resto druida nishta ne mozhe ubiti, balance druid baciti starfall i stunlockuje te, feral je buffovan u nebesa kako medjed tako i machka
2. ...
5. some1 said Gruul?
8. eek, jedan od najjachih atm
9. zhemo zhemo
10. zashto? (i pre patcha) nije tako dobar kao warrior ali mozhe da tankuje pa chistili smo mi kara/za/ssc/gruul sa pugovima sa loladinima kao tankovima

e i moram da se pohvalim da sam napravio najveci dps juche u Zul Amanu, preshishao sam chak i jednog retadina i 2 arcane maga :)
a pogledajte screen iz MGTa :hahaha:

npqipc.jpg

ne gledajte stormstrike i lava lash, keybindovani su na 2 dugmeta sa strane, na mishu x) a i questovi su za neke kljucheve za neku pretbc instancu, nikako da ih uradim xD

ali je mnogo generalno jaca od vecine... Prvo ste hybridi drugo ste bolji u vecini stvari od pure classa...

2) SHAMAN NIJE NAJJACHA KLASA
slazem se, i ne samo to...

naravno, generalno gledajuci, ali posle nekih OP bugova ili buffova moze da dodje do toga...

4) DA SMO SVI VEC UTVRDILI DA NAJJACHA KLASA NE POSTOJI
sigurno, u suprotnom bi svi igrali istu...

zapravo moze. Gruul any1?

6) DA OVO NIJE FORUM O PRIVATNIM SERVERIMA
slazem se ali je blizzard dozvolio male privatne servere sa original igrom ali mislim da je to do 200 igraca ili nesto tako...

7) DA WARRIOR MOZHE BITI DPS
moze naravno

to je bilo pre patcheva zadnjih, sad ima najjaci

moze...
ja tankadine obozavam od pocetka svoje karijere u wowu jer sam mage, svima lako pokupim threat ali tankadinu nikad u zivotu... tu je moj zivot olaksan, hocu li aoe hocu li fireball spam ja o threatu ne razmisljam...

1. shta god prichali ali resto druida nishta ne mozhe ubiti, balance druid baciti starfall i stunlockuje te, feral je buffovan u nebesa kako medjed tako i machka
nemam komentar na ovo
5. some1 said Gruul?
veruj mi, gruul im je bio zadnji na pameti kad su pominjali magea u tankovskom kontekstu :lol: (pojavi se 3,4 klinca od 10 godina koji su uzeli 70. prekjuche, i znash nastavak...)
8. eek, jedan od najjachih atm
da, ATM, ja ne dolazim vishe tamo, zadnji put kad sam doshao, novi exp. pack se nije pominjao, a retri paladini su bili jad jada :lol:
objasni to budalama
10. zashto? (i pre patcha) nije tako dobar kao warrior ali mozhe da tankuje pa chistili smo mi kara/za/ssc/gruul sa pugovima sa loladinima kao tankovima
opet objasni budalama

e i moram da se pohvalim da sam napravio najveci dps juche u Zul Amanu, preshishao sam chak i jednog retadina i 2 arcane maga :)
a pogledajte screen iz MGTa :hahaha:

chestitam

------------------------------------
ali je mnogo generalno jaca od vecine... Prvo ste hybridi drugo ste bolji u vecini stvari od pure classa...
pa mogu se slozhiti sa tim, ali se secam da su bash ishli u krajnost shto se ovoga tiche (tipa, balance OWNZ EVERYTHING, bio je bash jedan klinac, kostax mislim da se zvao, forsir'o je balanca kao mutav......)

zapravo moze. Gruul any1?
zakachili ste se za gruula, ali nije to bilo u pitanju :lol:

slazem se ali je blizzard dozvolio male privatne servere sa original igrom ali mislim da je to do 200 igraca ili nesto tako...
koliko ja znam, ovi nisu mislili na te ;)

to je bilo pre patcheva zadnjih, sad ima najjaci
pre patcheva i govorim
eh... jel ovo ikad iko rekao?
bila je i tema o tome

druid... a shaman i (pre patch)paladin?
trenutno gledano pure classe su popusile ****...

Mage moze kao pojedinacan da se priblizi samo hybrid classama za jednim speccom... A moze da ih nadmasi samo ako ima slow slave mage-a uz sebe... Warlocka i slicne ne moze ni da dotakne...

A pritom smo totalno pure classa... vec lockovi imaju tri razlicita nacina prilazu problema [dot, pet i cast] a mi samo cast cast i cast... I pored toga ne mozemo da im pridjemo na dmg listi

Ja kao protection warrior posle zadnjeg patcha mogu da ubijem hladno resto druida,oprobo sam se na full T6 druidu i pobedio sam ga bez problema,njemu je nestalo mane jer sam imao vise zivota nego sto je on uspevao da mi skine sa njegovim zezancijama,a ja sam imao dovoljan DPS da on ne moze sebe dovoljno da heala dugo.

To sto neki od vas spominju Gruula,odnosno verovatno mislite na King Maulgara,takodje mage tankuje u Black Temple jednog od Illidari Council,ali to i nije tanking kad mu od jednom boss skine 10k zivota,on ga tankuje samo iz tog razloga sto niko ne sme da pridje tom mobu i najlakse ga je sa daljine.

Retri paladin je dobar sa DPSom,ali problem kod njih je shto oni imaju burst damage,to jest mogu veliki damage da urade za kratko vreme kad iskoriste CDove,posle toga tu i tamo,imamo u guildu jednog Retardina a i DPS warriora,jedan arms a drugi je fury,obojica su odlicni.

Ja kao protection warrior posle zadnjeg patcha mogu da ubijem hladno resto druida,oprobo sam se na full T6 druidu i pobedio sam ga bez problema,njemu je nestalo mane jer sam imao vise zivota nego sto je on uspevao da mi skine sa njegovim zezancijama,a ja sam imao dovoljan DPS da on ne moze sebe dovoljno da heala dugo.

e to mnogo (da ne preteram ja) preterujesh... SS or it didnt happen, ti tu prichash neke bajke kako razvaljujesh nekoga u pvp pa i magove i eto tog t6 druida koji bi te rootovao i odradio /dance, daj link ili screen ili video, ti kao prot imash .!. od dpsa ne bi mogao ni moj Gift of the Naaru da outdpsujesh :hahaha: jedino onaj shockwave je malo zaheban ali i to je .!. dok sa druge strane, Bladestorm je imba :D

a ja ne znam koji je tvoj problem... pa ffs ko da nisi ni bio u Gruulu mag tankuje jer ima spellsteal i skine mu shtit (koji daje 75% redukcije dmga od magije, warrioru npr bi on rokao po 40k dmga :hahaha:) a boss(ovi) radi samo magic dmg, a i tbh prilichno se lako nukuje boss ;)

e to mnogo (da ne preteram ja) preterujesh... SS or it didnt happen, ti tu prichash neke bajke kako razvaljujesh nekoga u pvp pa i magove i eto tog t6 druida koji bi te rootovao i odradio /dance, daj link ili screen ili video, ti kao prot imash .!. od dpsa ne bi mogao ni moj Gift of the Naaru da outdpsujesh :hahaha: jedino onaj shockwave je malo zaheban ali i to je .!. dok sa druge strane, Bladestorm je imba :D

a ja ne znam koji je tvoj problem... pa ffs ko da nisi ni bio u Gruulu mag tankuje jer ima spellsteal i skine mu shtit (koji daje 75% redukcije dmga od magije, warrioru npr bi on rokao po 40k dmga :hahaha:) a boss(ovi) radi samo magic dmg, a i tbh prilichno se lako nukuje boss ;)
Nema problema,ali ti onda josh nisi sreo dobrog protection warriora,ako mi verujes moj shield slam moze da crita izmedju 3k i 4k na druidu bez problema,da ne pricam o heroic strike-u koji crita do 1500 i to poprilicno cesto,zbog sword and boarda(nema cool down-a na shield slamu) mogu svaki chas da udaram shield slamom non crit oko 2,5k,sa shockwaveom i concusionblowom koji oba stunuju po 5-6 sekundi pa ti vidi.
Ako hoces screenshot onda cu ti ga i nabaviti.

Back