bash si "pametan"....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, brate, da si lekar....
Ljudi odlucio sam da kupim original igricu WOW!!!
Ali ne zelim da igram na pravom serveru nego na piratskom!!!!
Kako da igram na piratskom?
Bacices pare za original,a igraces na piratu...Ljudi odlucio sam da kupim original igricu WOW!!!
Ljudi odlucio sam da kupim original igricu WOW!!!
healer-lekar, shta je tu nejasno? osim ako je moj engleski losh...
ja kobaju i "ostale smarache" potpuno podrzhavam
1) DRUID NIJE NAJJACHA KLASA
3) DA NAJJACHA KLASA NE POSTOJI
5) DA MAGE NE MOZHE DA TANKUJE
8) DA RETARDIN IMA NAJSLABIJI DPS
9) DA RETARDIN MOZHE BITI VEOMA KORISTAN U ARENI
10) DA TANKADIN MOZHE BITI MAIN TANK U RAIDOVIMA
i tako u nedogled..............................................................
ali je mnogo generalno jaca od vecine... Prvo ste hybridi drugo ste bolji u vecini stvari od pure classa...1) DRUID NIJE NAJJACHA KLASA
slazem se, i ne samo to...2) SHAMAN NIJE NAJJACHA KLASA
naravno, generalno gledajuci, ali posle nekih OP bugova ili buffova moze da dodje do toga...3) DA NAJJACHA KLASA NE POSTOJI
sigurno, u suprotnom bi svi igrali istu...4) DA SMO SVI VEC UTVRDILI DA NAJJACHA KLASA NE POSTOJI
zapravo moze. Gruul any1?5) DA MAGE NE MOZHE DA TANKUJE
slazem se ali je blizzard dozvolio male privatne servere sa original igrom ali mislim da je to do 200 igraca ili nesto tako...6) DA OVO NIJE FORUM O PRIVATNIM SERVERIMA
moze naravno7) DA WARRIOR MOZHE BITI DPS
to je bilo pre patcheva zadnjih, sad ima najjaci8) DA RETARDIN IMA NAJSLABIJI DPS
moze...9) DA RETARDIN MOZHE BITI VEOMA KORISTAN U ARENI
ja tankadine obozavam od pocetka svoje karijere u wowu jer sam mage, svima lako pokupim threat ali tankadinu nikad u zivotu... tu je moj zivot olaksan, hocu li aoe hocu li fireball spam ja o threatu ne razmisljam...10) DA TANKADIN MOZHE BITI MAIN TANK U RAIDOVIMA
2) SHAMAN NIJE NAJJACHA KLASA
nemam komentar na ovo1. shta god prichali ali resto druida nishta ne mozhe ubiti, balance druid baciti starfall i stunlockuje te, feral je buffovan u nebesa kako medjed tako i machka
veruj mi, gruul im je bio zadnji na pameti kad su pominjali magea u tankovskom kontekstu5. some1 said Gruul?
da, ATM, ja ne dolazim vishe tamo, zadnji put kad sam doshao, novi exp. pack se nije pominjao, a retri paladini su bili jad jada8. eek, jedan od najjachih atm
objasni to budalama9. zhemo zhemo
opet objasni budalama10. zashto? (i pre patcha) nije tako dobar kao warrior ali mozhe da tankuje pa chistili smo mi kara/za/ssc/gruul sa pugovima sa loladinima kao tankovima
e i moram da se pohvalim da sam napravio najveci dps juche u Zul Amanu, preshishao sam chak i jednog retadina i 2 arcane maga
a pogledajte screen iz MGTa![]()
pa mogu se slozhiti sa tim, ali se secam da su bash ishli u krajnost shto se ovoga tiche (tipa, balance OWNZ EVERYTHING, bio je bash jedan klinac, kostax mislim da se zvao, forsir'o je balanca kao mutav......)ali je mnogo generalno jaca od vecine... Prvo ste hybridi drugo ste bolji u vecini stvari od pure classa...
zakachili ste se za gruula, ali nije to bilo u pitanjuzapravo moze. Gruul any1?
koliko ja znam, ovi nisu mislili na teslazem se ali je blizzard dozvolio male privatne servere sa original igrom ali mislim da je to do 200 igraca ili nesto tako...
pre patcheva i govorimto je bilo pre patcheva zadnjih, sad ima najjaci
bila je i tema o tomeeh... jel ovo ikad iko rekao?
ali je mnogo generalno jaca od vecine... Prvo ste hybridi drugo ste bolji u vecini stvari od pure classa...
trenutno gledano pure classe su popusile ****...druid... a shaman i (pre patch)paladin?
Ja kao protection warrior posle zadnjeg patcha mogu da ubijem hladno resto druida,oprobo sam se na full T6 druidu i pobedio sam ga bez problema,njemu je nestalo mane jer sam imao vise zivota nego sto je on uspevao da mi skine sa njegovim zezancijama,a ja sam imao dovoljan DPS da on ne moze sebe dovoljno da heala dugo.
Nema problema,ali ti onda josh nisi sreo dobrog protection warriora,ako mi verujes moj shield slam moze da crita izmedju 3k i 4k na druidu bez problema,da ne pricam o heroic strike-u koji crita do 1500 i to poprilicno cesto,zbog sword and boarda(nema cool down-a na shield slamu) mogu svaki chas da udaram shield slamom non crit oko 2,5k,sa shockwaveom i concusionblowom koji oba stunuju po 5-6 sekundi pa ti vidi.e to mnogo (da ne preteram ja) preterujesh... SS or it didnt happen, ti tu prichash neke bajke kako razvaljujesh nekoga u pvp pa i magove i eto tog t6 druida koji bi te rootovao i odradio /dance, daj link ili screen ili video, ti kao prot imash .!. od dpsa ne bi mogao ni moj Gift of the Naaru da outdpsujeshjedino onaj shockwave je malo zaheban ali i to je .!. dok sa druge strane, Bladestorm je imba
a ja ne znam koji je tvoj problem... pa ffs ko da nisi ni bio u Gruulu mag tankuje jer ima spellsteal i skine mu shtit (koji daje 75% redukcije dmga od magije, warrioru npr bi on rokao po 40k dmga) a boss(ovi) radi samo magic dmg, a i tbh prilichno se lako nukuje boss
![]()