World of Warcraft

Bacate dzabe pare na original...World of Warcraft je samo igra koju igrate da se relaxirate od svakodnevnih obaveza, a ne zaludjivanje , kao sto ima likova koji su se navukli na WoW, i ne mozete ih odlepiti od ekrana... Zbog toga sam i napravio server... Gore naveden... To je stara ekipa Grom Net-ovog WoW servera koji je bio popularan nekada u Srbiji, samo sto sam ja ovog puta odradio server i okupio ljude iz stare ekipe... I naravno svi ste dobrodosli, pa cak i vi fanatici sa originala, kada se smorite, dodjite da se opustite uz dobro drustvo... Pozz

o.O banujte ovoga :mrgreen:

Bacate dzabe pare na original...World of Warcraft je samo igra koju igrate da se relaxirate od svakodnevnih obaveza, a ne zaludjivanje , kao sto ima likova koji su se navukli na WoW, i ne mozete ih odlepiti od ekrana... Zbog toga sam i napravio server... Gore naveden... To je stara ekipa Grom Net-ovog WoW servera koji je bio popularan nekada u Srbiji, samo sto sam ja ovog puta odradio server i okupio ljude iz stare ekipe... I naravno svi ste dobrodosli, pa cak i vi fanatici sa originala, kada se smorite, dodjite da se opustite uz dobro drustvo... Pozz

"fanatici sa originala"
:lol:
ajde pali na taj tvoj server, igraj sa starim drushtvom, ne zanima nas

alo momak, nemaš pravo nikom da govoriš da baca pare kad nisi upućen...

Evo screenshot moga warriora:
WoWScrnShot_082808_230157-1.jpg

e imam problem, lvl 24 warlock sam i trenutno radim questove oko Tarren Mill-a ali u ovom momentu imam na raspolaganju 3-4 quest-a i svi su preveliki lvl za mene, ili su dungeon. Dali neko moze da mi pomogne i da mi preporuci u koji region da odem da uzmem questove da radim.

HVALA!

Narode izasao je neki patch od 992 mb, evo ja sam ga skinuo, al necu da ga instaliram posto moram da lvlujem a kazu po forumima da ne radi QuestHelper, jel neko moze da potvrdi ovo sa sigurnoscu?

Ili bar neka kaze o cemu se radi u patchu, dali bi trebalo da ga instaliram ili ne.

HVALA!

Back