World of Warcraft

o cemu ti pricash ?

trap=crowd control?

damage u end game raidovima vishe nego dobar

shto se tice lfg i da niko nece huntera u grupi,pa jbte ja kad odem u *pug* heroic uglavnom i pulujem,cc-ujem i radim najveci dmg

odlicni buffovi za raidove,missdirection,odlican threat control...ali ti verovatno ne znash ni shta je to...

ovaj forum je bre nekad bio ok,sad je obicno smece.procitajte o cemu se pisalo pre 3 godine a shta se pishe sada..

Poslednja izmena:
"ti si listao stare strane"

"tebi je rekao ne hunter"

JEL SI IGRAO BRE TI NESHTO ROFL

jel si raidovao neshto?jel si ushao u zivotu u arenu?

ja sam hunter isto koliko sam i warrior,rogue,paladin.sve ove klase sam igrao VEOMA ozbiljno i znam o cemu pricam,za razliku od tebe koji prepricavash tudje price a verovatno ni karazhan nisi video

jednostavno... neka igra tako, a 40% servera su rogueovi, 40% hunteri i 20% ostala lakrdija... pa nek nadje grupu i srecno mu bilo, a vi kad tako DPSujete sa hunterom lepo to snimite pa pokazhite, ako je TAKO dobar pa sve mozhe onda uzmite tanka healere i huntere... a btw huntera sam ja igrao i bio mi je imba kad sam prvi put igrao wow, sa 12 godina :whistle:

nije toliko teshko uskladiti ostale stvari sa wow-om,ako zaista hocesh/volish da igrash.ti nemash potrebu da uskljadjujesh zato shto ne igrash,tako da ne moram da ti objashnjavam.najvishe u zivotu sam igrao wow dok sam ziveo sa devojkom i studirao/radio

jednostavno... neka igra tako, a 40% servera su rogueovi, 40% hunteri i 20% ostala lakrdija... pa nek nadje grupu i srecno mu bilo,

stani,jel ih niko ne vodi u instance zbog losheg dps-a ili zato shto ih ima previshe?malopre si napisao jedno sada drugo

vi kad tako DPSujete sa hunterom lepo to snimite pa pokazhite,

kome da pokazujem,tebi?

rofl

ako nekome treba savet kako da poveca dps u raidu kao hunter,koji build/peta da koristi dok raiduje,koji u areni,neka pita.nemam shta da objashnjavam nekome ko igra lvl 30 huntera

ako je TAKO dobar pa sve mozhe onda uzmite tanka healere i huntere...

shta ti drugo treba za instancu osim tanka/hilera/cc i 2 dps-a?svaki heroic moze lagano da se uradi sa tankom/hilerom i 3 huntera.koliko se overgearuju instance sada cc ti ni ne treba

a btw huntera sam ja igrao i bio mi je imba kad sam prvi put igrao wow, sa 12 godina :whistle:

znaci sada imash DO 15 god,ocekivano

cenim da ti je i hunter blo slicnog levela

Do kog levela si igrao sa hunterom ? Do 20 ?

lol izlevelovao sam ga ja do 67 ili 8 i drug nastavio do 70 i lepo su ga nabuzhili i igrao sam sa njim dosta, vozao ga po AVu i bio sam u Karu sa njim ali prestao sam da igram, a account nije moj, iz igraonice, igraonica propala, account prodan (valjda lol) znam da je na dunemaul bio ako se setim imena dacu vam armory =)

kakva je razlika izmedju originala i pirata...
npr. q kod taurena "Sharing the land" to mi je bio jako lak q na piratu,al ovde se hiluju patuljci..nije fora sto s sami hiliju nego sto hiliju i druge....a npc-jevi su...
ostali kripovi mi ladni bacaju magije..vrh je original...samo puno treba da se lvl-luje ;(

Back