World of Warcraft

zashto imash zarez na kraj nicka? :)

@kreptoman
pa nije to bash TAKO jednostavno /facepalm

EDIT:
odustacu od ovog pvp servera majke mi, doza idiotluka je neogranichena :lol:
btw sad sam bio na jedon rp serveru :rotf: dolaze na lvl 1 orka i grupishu se i odu dalje od pochetnichkog mesta, nadju onu svinju, prvo se deru na nju :lol: napadnuje je, i svinja ih ubije :lol: :lol: :lol:

Poslednja izmena:
Huntard jeste dobar dps. Nemam ni 10 lvl sa huntardom a bio sam medju prvima na damage listi u av. Hunt je marksman, i bash kada si pomenuo psy, hteo bih da te pitam u vezi speca. Igraju mi se bg-ovi i malo bih farmovao zbog kesha dok ne nauchim da igram sa huntom, a posle bih malo i arenu( ako savladam igru sa huntom :) ) Pa me interesuje koji je spec najbolji za 2v2? Pretpostavljam neki bm spec?

za farmanje i pve bm spec(napishi ako te zanima konkretno kako poene da rasporedish) i dps pet(cat,ravager i sl)

za raid isto bm osim ako nemash tonu agility-ja onda mozesh surv

za arene sa hilerom marksmanship,u principu najbolje igrati sa druidom ili priestom.scorpid pet,zato shto stekuje do 5 poisona i onda kada udarish viper sting ne moze tek tako da se cleansuje.jedino tako mozesh da nabijesh ozbiljan rejting

ja sam igrao 2v2 kao bm hunter sa retribution palom i bilo je ok,kratke/zanimljive partije,dok je igranje sa hilerom maximalno gej i svodi se na drainovanje mane i partije koje traju po pola sata.

sad mi je burazer batalio paladina tako da sam i ja batalio huntera(samo odigram 10 arena nedeljno za poene),igram rogue-a,ali pitaj slobodno ako te josh neshto zanima

trece,ti nishta konkretno nisi napisao,samo prdish

a zashto nishta konkretno nisi napisao?zato shto nishta ne znash

ja ne hvalim huntere,samo pishem kako jeste,iz iskustva(za razliku od tebe)

dovidjenja,mr lvl 68. "huntarde iz igraonice"

trece,ti nishta konkretno nisi napisao,samo prdish

a zashto nishta konkretno nisi napisao?zato shto nishta ne znash

ja ne hvalim huntere,samo pishem kako jeste,iz iskustva(za razliku od tebe)

dovidjenja,mr lvl 68. "huntarde iz igraonice"

koji si ti fail od zhivota... umesto da si negde u subotu uveche ti sedish za kompom i raspravljash o hunterima.... omg (btw ja nisam izashao jer pada kisha lol)

lol pada kisha

pa gde ti izlazish,u shkolsko dvorishte? =)

ja izlazio sinoc,veceras duvam sa burazerom ispred kuce i bacam pogled sa vremena na vreme da vidim da nisi napisao neshto

ali opet corak

*edit* tek sam sada video da si '94 godishte

rofl

aj necu da te zadrzavam,idi spavaj,da te roditelji ne izgrde
n-km_2.gif

stvarno me NI MALO ne zanima shta si ti radio i lepo sam rekao da zavrshavam raspravu, na tvoje poruke vishe ne odgovaram a ti get a life and have friends..
@nidzha
e ovo ti je pravi primer no lifera a ne seen i sve shto on radi ti suprotno =D, dobro je dok komucira sa ljudima preko interneta jer kad ga neki djavo natera da izadje iz kuce i bude ovakav kakav jeste drugi ga nece "urazumljavati" nego shaka u facu ili shamar pa da vidish kako ide na svoje mesto ;) to je poenta cele te priche

ja ti vishe ne odgovaram a ti mozhesh i pesme da pishesh...

e ljudi nemojte se vise svadjati,zakljucace temu modovi ...
bila je tema za neki privatni server pre godinu-dve,tad smo svi vise manje igrali na privatnima...
onda se naso neki pametni zaboravio sam kako mu je nik,i upropastio temu,tema je bila zakljucana a taj lik banovan...
premotajte par strana unazad pa da vidite oko cega se vi svadjate ;)

Back