World of Warcraft

ako si na wowlegionu nastavi sa orcom,mada sta vi vidite u toj nabskoj klasi??wari nemoze nikog ubit sem warija....
protiv magea nema sanse,rouga pogotovo,prista onako ako je dobar igrac nema sane,shamanuu nemoze nista,warlocku da ne govorim,ni hunteru (sem ako neznas onu foru da mu nestane pet), a paladzi takodje nemoze nista radi heala...

Sta kazete na novi UI?

716.jpg

blah ryxed... ja ne igram mishem sem shto ciljam metu... makroi i brojevi ftw ^.^
btw pa to za warra nije tachno... dobar war pwna rogua ko iz shale, fire mag je ono... ded :P, huntera da, pa i priesta...

EDIT:
da...sta se smejes???argent dawn nema toliko npr...za ostale nzm jos

shta je tebi :lol: 8k? :lol: kolko ja znam to je maximum JEDNOG servera (wowscape naravno lol) ali kad predje 200 (da 200 ne 2000 xD) pochinje muka xD

Poslednja izmena:
blah ryxed... ja ne igram mishem sem shto ciljam metu... makroi i brojevi ftw ^.^
btw pa to za warra nije tachno... dobar war pwna rogua ko iz shale, fire mag je ono... ded :P, huntera da, pa i priesta...

EDIT:

shta je tebi :lol: 8k? :lol: kolko ja znam to je maximum JEDNOG servera (wowscape naravno lol) ali kad predje 200 (da 200 ne 2000 xD) pochinje muka xD

ma to tebe yebe net...
meni nije hteo da udje posto je bio full server a 8k pordzava i onda sam nekakko usao i nije bilo laga mislim da nas je bilo 7923 igraca....

ma pre su bar imali druida koji ih je kolko tolko mogao hilovat,sad ce imat dobre dps-ove,mogli bi tako i porc koju slabiju inst al to ce ici jako sporo jer svaki put moraju da sacekaju da im se vrati healt ili da se nakupuju poitona XD

ha.... hahah... ne treba mozak za hilovanje... pa ne treba... ako cesh da hilujesh 2 minuta i da ti pomre cela "ekipa"

ma on ce stojat odpozadi (lol) i kliktace na tanka i pritiskat jedno dugme,to ce biti njegova uloga u citavoj igri...jedino ako neki nab od dps-a ne povuce njih milion pa nece stici da hiluje...
ako oforme arena team u fightu ce njega odma eliminisat posto bez njega grupa je jadna,a on nemoze da se brani....tako da...zayebano je biti healer ;)

lol ae mi reci jos jednu funkciju healera u grupi sem da hiluje tanka i jos po nekog dps-a koji povuce mobove??uglavnom ti bi im bio mnogo bolji healer nego bacha,posto sam vec igro sa bachom znam kako on igra...
i da daje buffove to sam zaboravio

Poslednja izmena:

Back