World of Warcraft

a reci jednu funckiju sem tanka nego da tankuje... reci jednu funkciju dpsa sem da dpsuju... a to za buffove dokazujek kolko ti znash o wowu... shaman nema nijedan buff (totem ali to nije PRAVI buff) a hiluje carski... healovati nije lako a ti kako ocesh... dpsovati bez agrometra je teshko, bez nije jer ti ako ne radish i neki posao icice sve sporo, hiler ako ne hiluje gotov si...

baca kupio original....
zasto bi igro na piratu kad ima par meseci originala....nije tolki nab...
a i nikad nije stigao do veceg lvl-la....brzo ga smori....mada ne treba biti neki mozak za hilovanje

ala ću tebe ja nalupati keve mi...
imam i ja original, i to do novembra uplaćen, i još jedan GC ne iskorišten... pa šta?
igraću na piratu zbog društva, šta mi je odvojiti sat-dva ponekad i otići u neku instancu sa likovima koje znam, i da se zajebavamo čisto onako

ma govorio sam za priesta posto undeadovi nemogu biti shamani...
ja kad sam reko da healer samo pritiska jedno dugme za heal ti si reko da se ne razumem u hilovanje..healer jest za heal al treba znati biti dobar healer....a njima je healer bacha

ala ću tebe ja nalupati keve mi...
imam i ja original, i to do novembra uplaćen, i još jedan GC ne iskorišten... pa šta?
igraću na piratu zbog društva, šta mi je odvojiti sat-dva ponekad i otići u neku instancu sa likovima koje znam, i da se zajebavamo čisto onako

al zamisli situaciju...
NIKAD nisi igro na originalu,cekas taj BC 2 dana,najizad ti stigne ti sav sretan...
i ni ne napravis acc ni ne probas nego odma na piratski...mislim to je lol
a koju ce te vi inst za dva sata kad tek treba da lvl-lujete?jos ako igrate na normalnom realmu...

shto ste vi metalika neshto opasni pa to je strashno :O
bolje bezhmo od ljudi koji ce u 5 da raiduju BT (to jedino i radi na privatnjacima :lol:)

@seen
aha :P pa mozhe priest :P
pusti raidovace WC i DM,eo se kladimo da necete mocu preci SFK
ustvari proci ce njih 5 kroz SFK kad budu bili 70 (ako stignu dotle) i to jedva :hahaha:
a na 70 (opet ako stignu) nece ni jednu inst nego ce gankovat okolo ljude ...dok im ne dodje neki pro i ebe im mater :ok:
al pusti ih nek se igraju

@Seen stfu . Samo si ljubomoran .

Nije sve samo da healujesh , morash biti iskusan healer.

Reci mi , koji ti je najvishi lvl na ORIGINALU ?

u chemu je fora velikog lvla... ja sam pocheo skoro, smorilo me, ponekad upalim odem do SMa, zezam se na ventu sa likovima iz guilda (BASH sam imao srece za dobar guild :D), ali jako polako igram, mozhda se za koji mesec dovucam do 70... :S
lol a i ti igrash sa rogue.... nabi kombo nabi kombo nabi kombo (1 1 1 1)... finishing (2)... 1337-hax0r-w00t!!111 :lol:

Nisi ti igrao sa rogueom do 60+ tako da stfu

strajo , opusteno lvlovanje , ja imam oko 25 dana i vishe na rogue , a lvl 68 je , i ne igram vec godinu dana , ponekad opalim kod ortaka na 70 locku , ono , i sada posle godinu dana opet instaliram wow....

@seen ako nisi probao original , mislim stvarno ... nesto tu sad objashnjavas...

nemoj ti meni stfu... cjuti pls idi stiskaj 1, 2 ,3... to je skill i izazov za tebe 1337-hax0r-w00t!!111
a to shto za 25 dana imash 68... je ono... 1337-hax0r-w00t!!111 :lol: :lol: :lol:

@seen
u pravu si... raspravljaju se pa kad ih pwnash daju ti kaznene poene i prete kako ce da ti dodju kuci pa se posle prave loodi :lol:

Poslednja izmena:
pa zato sto sam celo vreme igro na privatnom,a vi pocinjete na PRIVATNOm...
igro sam 2 god valjda znam ***...
Ok ok , hvala shto si podelio neshto sa nama . Obavezno probaj original . Necemo ovo vishe da nastavimo , kao shto si rekao , ima da ide do velike svadje
nemoj ti meni stfu... cjuti pls idi stiskaj 1, 2 ,3... to je skill i izazov za tebe 1337-hax0r-w00t!!111
a to shto za 25 dana imash 68... je ono... 1337-hax0r-w00t!!111 :lol: :lol: :lol:

@seen
u pravu si... raspravljaju se pa kad ih pwnash daju ti kaznene poene i prete kako ce da ti dodju kuci pa se posle prave loodi :lol:

strajo , sa tobom se ne vredi raspravljati , od skoro si pocheo da igrash wow , i sada nesto objashnjavash stfu .

haha... od skoro... vazhi... pa da sam juche pocheo skontao bi da su rogue OP i debilna klasa i jedva chekam wotlk da vas pobiju nerf shtapom pa da vas bijem i da vam se smejem ( to ni sad nije problem :lol:)

Nisi ti igrao sa rogueom do 60+ tako da stfu

strajo , opusteno lvlovanje , ja imam oko 25 dana i vishe na rogue , a lvl 68 je , i ne igram vec godinu dana , ponekad opalim kod ortaka na 70 locku , ono , i sada posle godinu dana opet instaliram wow....

@seen ako nisi probao original , mislim stvarno ... nesto tu sad objashnjavas...

uaaaaa nubu!
ja sam za osam dana plejed nabio sedamdeseti :lol:
sad imam četrnaest, petnaest... i ostalo mi je da dignem cooking i fishing na 375 :P

Back